-
Mıtsubishi Lacer Evolution 8
-
söylenecek laf bulamıyorumsöylenecek laf bulamıyorum :eek:
-
Maşallah kara büyü gibi .
-
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kara büyü gibi .
Teşekkürler. :)
Alıntı:
Serdardulger Nickli Üyeden Alıntı
söylenecek laf bulamıyorumsöylenecek laf bulamıyorum :eek:
Şaşkınlık hat safhada :) Teşekkür ederim.
-
Maşallah çok güzel duruyor. Araç tamamiyle mi TR'de artık yoksa misafir araç olarak mı?
-
-
Alıntı:
krscan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel duruyor. Araç tamamiyle mi TR'de artık yoksa misafir araç olarak mı?
TR de artık. Kilometre değil sadece MİL dir.
-
Masallah cok diri ve cok guzel :).
-
Maşallah, kusursuz duruyor :)
-
Maşallah çok güzel ve şık, kazasız belasız kullanın İnşallah.
ön tampon US edition falan mı, çok içime sinmedi de
-
-
Alıntı:
dodoo Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, kusursuz duruyor :)
Teşekkürler.
Alıntı:
EvoX Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok diri ve cok guzel :).
Evet gerçekten çok diri ve düzgün hatlara sahip. Teşekkürler..
-
Alıntı:
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnanın İlk Evo 8 im. TR satılan modeller ile farklılık varmı yokmu bilmiyorum. Size farklı gelen kısım neresidir ?
-
maşaalah, kazasız belasız inş.
-
Teşekkürler. Cümlemize kazasız belasız günler dilerim.
-
Maşallah gerçekten dediğiniz gibi Türkiye'de başka sunroff sahibi görmedim kazasız belasız güzel günlerde kullanınız.
-
Ön tampon, yada plakasız diye mi acaba bana öyle geldi. Daha uzundu sanki tampon öne doğru
-
Alıntı:
Ön tampon, yada plakasız diye mi acaba bana öyle geldi. Daha uzundu sanki tampon öne doğru
Bende biraz araştırdım da herhangi bir farklılık göremedim. Size öyle gelmiş olabilir.
Alıntı:
ygtwrx Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah gerçekten dediğiniz gibi Türkiye'de başka sunroff sahibi görmedim kazasız belasız güzel günlerde kullanınız.
Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız günler dilerim.
-
maşallah aracına orjınal daha bozulmamıs kurcalanmamıs tam benlik :)
-
Allah kaza bela vermesin,maşallah.
-
Alıntı:
tampon aynı plakasız die sana öle gelmiştir
maşallah aracına yanlız ön arka farklı offset derken lastik ebatları farklı mı?
-
Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı
tampon aynı plakasız die sana öle gelmiştir
maşallah aracına yanlız ön arka farklı offset derken lastik ebatları farklı mı?
Teşekkür ederim. Evet farklıdır.
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim. Cümlemize.
-
-
-
Maşallah kusursuz bi makina :)
-
Alıntı:
kekiti usdm evo 8 lerde on farlar ve arka tampon disinda herhangi bi gorsel farklilik yok.
kazasiz belasiz...
-
Masallah cok guzel, siyah evo 8 deyince aklima SU evO, ozgun ve icinde doyumun 4 bucuk attigi 45 dakika geliyor :)
-
Çok teşekkürler arkadaşlar. Cümlemize kazasız belasız sürüşler. Evo sahipleri ve bilgeleri gerekli açıklamayı yaptı bile :)
-
arkadan birkaç fotoğraf iyi olurdu :) maşallah
-
lastık ebatların farklı ise transferde sorun yasabilirsin bilgin olsun.
-
Siyaha bu kadar yıl temiz bakmak cok zordur 0 gibi masallah
-
Araç usdm, ön farda sinyallerinin yeri ve arka tampon reflektorleri farkli. Bir de arka tampon jdm olmuyor ama TR ye giren 8 ler hep gsr paket olduklari icin TR deki 8 lerden bir tek far ve arka reflektorleri farkli. Tabi unutmadan TR deki tek sunrooflu Evo sizinki sanirim. Araç buyuk ihtimal SSL paket olabilir. ( sun, sound, light ) ön farın icinde sis fariniz mevcut mu acaba?
Sunrooflu olmasi burdaki tum Evo kullananlari imrendirdigine eminim :)
Masallah diyorum, agiz tadiyla binin :) jantlar da 10 numara olmus et degerleri nedir acaba?
Bir de arka cam silecegi var mi? :D
-
Maşallah çok güzelmiş sadece koltuk döşemelerinin rengi biraz sırıtıyor o kadar Allah kaza bela vermesin sunrooflu evo nun havasıda başka oluyormuş :)
-
dikkatimi çekti devir göstergesinin orada acd geçiş'i gösterir sizinkinde göremedim farklı bir yerde mi acaba?
-
Alıntı:
GokhanE. Nickli Üyeden Alıntı
Araç usdm, ön farda sinyallerinin yeri ve arka tampon reflektorleri farkli. Bir de arka tampon jdm olmuyor ama TR ye giren 8 ler hep gsr paket olduklari icin TR deki 8 lerden bir tek far ve arka reflektorleri farkli. Tabi unutmadan TR deki tek sunrooflu Evo sizinki sanirim. Araç buyuk ihtimal SSL paket olabilir. ( sun, sound, light ) ön farın icinde sis fariniz mevcut mu acaba?
Sunrooflu olmasi burdaki tum Evo kullananlari imrendirdigine eminim :)
Masallah diyorum, agiz tadiyla binin :) jantlar da 10 numara olmus et degerleri nedir acaba?
Bir de arka cam silecegi var mi? :D
Tüm bilgiler için teşekkür ediyorum. İlk evom olduğu için bu bilgiler beni ciddi anlamda aydınlattı. Jant konusunda çok fikrim yok ama önler 8.5 arkalar 9.5 offset. Enkei Raijin modelidir. Bu arada arka cam sileceği mevcuttur. Ön far sis konusunda şu an için net bir bilgim yoktur.
-
Alıntı:
krscan Nickli Üyeden Alıntı
dikkatimi çekti devir göstergesinin orada acd geçiş'i gösterir sizinkinde göremedim farklı bir yerde mi acaba?
Gösterge tablosunun sol tarafında bulunuyor. Fakat gösterge panelinde mevcut değil. Az önce araç sahibiyle görüşüp durumu izah ettiğimde gösterge panelinde geçmiş zaman içerisinde bir arıza oluştuğunu , 2004 model acd göstergesi bulunmayan gösterge paneli bulup taktiğini belirtti. Söylediğine görede 2003 ve 2004 modeller gösterge panelinde acd tablosu bulunmuyormuş. Bende sizin sayenizde öğrenmiş oldum. :(
-
Alıntı:
yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı
Siyaha bu kadar yıl temiz bakmak cok zordur 0 gibi masallah
Araç çıktığı yıldan bu ana dek tamamiyle askeriye içerisinde bekletilmiş ve muhafaza edilmiştir.
-
Maşallah çok iyi görünüyor, arkadanda resim koysaydınız güzel olurdu Allah nazarlardan korusun güle güle kullanın