sabah sabah canımı sıkan sınav...
arkadaş sabahın köründe kalkıp sınava gidiyoruz tamam sınav kurallaı var da tek gelen adam ne yapıcak? sınava motorla gittim okul yakın diye. okulun içine park etmeme izin vermediler bende kapının kenarın koydum ve içeri doğru ilerledim kartlarımı belgemi fln çıkardım.
ilk girişte üstümü arayan polis cep telefonunu bulunca bu ne dedi:
-telefon dedim..
-niye getirdin bir yere bırakmadın dedi
-dedim birakıcak kimse yok
-böyle sınava giremessin dedi bizde emanet almıyoruz. (ama bütün hatunlar çantalarında cep telefonuyla girdi.)
baktım olucak gibi değil bir iki dk kalmış başlamasına sınavın çıktım telefonu motorla geldiğim için bagaja atmaya. istemeden de olsa attım okulun içinde olsa o kadar gam yemem içeri de almıyorlar... neyse döndüm tekrar içeri memurla karşılaştık:
-nereye koydun telefonu dedi bana??
-....?? ne oldu ne yapıcan dedim
-merak ettim dedi
-dedim kapının girişindeki ağacın orda taşın altına koydum.
-dedi hiç öyle olur mu sen ilk defa mı sınava giriyorsun dedi...
-evet dedim.(halbuki 15 yıldır düzenli sınav takvimim var)
-böyle olmaz ama dedi.
-sen dedim ara üstümü ben geçeyim...
geçtik gittik.
ikincisi sınıfta
sınıfa girdim bir tek benim sırada tek bir sandalye var bende montu asmaya askılığa gittim hoca da o anda sınavda uyulması gereken kuralları anlatıyor ama bir gözü de beni takip ediyor. en son konuşurken bana:
-dimi evladım dedi
-kim o dedim.
bütün sınıf kahkahayı bastı..
biraz sinirlendikten sonra ögrenci kartıma nüfus cüzdanıma sınav giriş belgeme baktı. motorla geldigim için saçlarım fönlü gibiydi herhalde.
-bu sen misin dedi
-yok dedim ray charles o (cem yılmaz misali)
gene bir kahkaha bastı sınıfı baktıki uğraşamadı benimle kendi halime bıraktı. Rahat bir sınav oldu yani :D:Deli: