dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
Printable View
dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
devo kardeşim maşallahhhh.
Maşallah devran her zaman gikibi zımba
Maşallah abi astra hep formunda
İkisine de maşallah astra zımba :icon_tup:
Kamera acisi tam yerinde olmus masallah devran abi :)
Massallah bekliyodum bu videoyu:) cooperda neler oldugunu bilen?
Astra 3 tik fazla gelmis coopera, masallah kankacim emeginize saglik
maşallah devo :)
Maşallah araçlara. devo biraz basınç kısmalıymış bu deneme için :)
Devran dun kac tane astra kullandin biz anlamadik ? Hangi arac senin ?
41 U olan mi diger tamponsuz olan mi ?
Maşallah araçlara Devo hep formunda
Madem 41 u devranin araci baska arabayi kullanirken ki videoyu koymak dosthane denemeye sigiyormu?
Bu video 41 tm mi dv mi ne tamponsu aracin icinden cekildi. 41 u ile olan denemeyi ekliyorum cooper kafa farkiyla onde ;)
Kendi arabanla olanlari koyarsan sevinirim
O araca ayrica da masallah.. gercekten gaddar yuruyor
Maşallah iki aracada devranın astra biraz fazla olmuş coopera devran kardeşim denemediğin araba kalmadı piyasada artık;)
Devran ben ilk gectin diye tebrik ettimde burda dostane deneme yok tamponu sokuk olan araba senin degil 41 U ile denemenizin videosu var adam onunde yuruyo otobanda durup durup araba degisiyosunuz arkadasinin arabasina masallah cdu ya 3 boy kadar cikiyo ama senin araban o kadar yurumuyo
Simdide yeni moda bumu
Olmuyosa deistir :D basligada kendi plakani yaz ve beklenen video :) ben bunu beklemiyodum
Kerem su devranin kendi arabasiyla olan videoyu at ben boyle bise beklemiyodum ya bide kendi araban diye bu videolarin atyosun karsindakileri aptal yerine koyma ayiptir
Bi yanlis anlasilma vardir herhalde devran boyle bsy yapmamistir yaptiysada ayip etmistir gercekten
...............................................
Yanlislik olmustur belkide devran abi ole bi insan degil
Başlıkta devo astra gsi yazıyor ?
Bu araç sürekli rollerde izledigimiz zıpkın gsi degil mi yani ?
bundan sonraki denemelerde plaka ve şase no karşılaştırılmadan deneme yapılamması lazım heheeh
yaa bana buaksamda araba cikaracaksiniz tamponsuz olanin turbosu bile bagli degil rodaj icin geldi evet onun turbosu buyuk selcuk icin hazirliyoruz 0.8 yada 1 bar basacak ben kendi aracimdan baska arac kullanmadim dun sadece gebzeden atasehire gelirken rodaj icin tamponsuzu kullandim bana tutundugu videodada yanimda orcun vardi ikiye tek denemis olduk ve 2. vites gec basmama ragmen patinaja dusup geri kalip yakalayip gectigimi kabul etmiyosaniz bugece tekrar deneyelim ama ondan sorada abi buyuksun dersiniz insallah. beni bu forumda taniyanlara sorun oyle bisey yapmaya ihtiyacim varmiki :))
Alakasi yok arkadasinin on tamponu sokuk olan araba vay be nos basip basmadim diyeni de gordum hayatimda 6 dunya kupasi gordum bu kadarini gormedim
Ayiptir ya bizim TT ve Golf R yanina geldi denemedi
Zaten devrani bizim stock sadece yazilmli golf R gecti alptug biz sasirdik neyse soyleyecek birsey yok
Devran su kurnazligina gerek yok ilk ciktiginizda tamponsuzla gazliyodun sekerpinara giderken neyse sen buyuksun inanilmaz gidiyo arabalarin :D
arkadaşlar varya şaşırmışsınız valla
diger tanponu olmayan araç sinan simbilin aracı üzerinde beyin baglı degil turbo kepide yok yanı suan 8.5 sıkıştırmayla yürüyen turbosu baglı degil aracın :))
aracı kafadan ataşehire getiren bendim devranın aracını çünkü mini ile ben deneyecektim devranın aracı ile sonra ataşehirde sonra söför degişti polimigi olmasın diye boşver devran sen kullan dedım kendı araban sonuçta dedım
mını ile mını önde dedıgın denemede ise ben devranın yanına oturdum yanı bız 2 kişi mını tek ve sökük onun çok düşük devrınde bastık ve ve arkadaş erken bastı devranda bırakmadı ve buna rahmen yıne 210 lardan sonra yıne arkamıza düştü
ahuahuahu bişi sorucam9 laakasızo lcakta neden selim abi iledenemiyorsuunz? Merak kimse baska tarafından anlamasın lütfen
astra turbo ya ondan dedim be abi :D
maşşallah devran formundasın yine
Masallah araclara c20let gercekden cok siki bir motor 30 veya 35 tarzi bir turbo ile kullansaniz ciddi keyif alinan bir arac olur.
dublor kullaniyorum artik yaa ben gecilmezim kimse beni gecemez :))) gecerse baska arabayla basarim yaa goz var nizam var benim iki tir actigim videoda yokmu sizde plaka belli olmuyomu beyler hodri meydan diyorum yine cikalim busefer benim devrimde basalim iki tirin arasina bide banliyo vagonu sigmazsa konusmicam daha
Masallah araclara , Devo yine formunda