Bi yanlis anlasilma vardir herhalde devran boyle bsy yapmamistir yaptiysada ayip etmistir gercekten
...............................................
Başlıkta devo astra gsi yazıyor ?
Bu araç sürekli rollerde izledigimiz zıpkın gsi degil mi yani ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bundan sonraki denemelerde plaka ve şase no karşılaştırılmadan deneme yapılamması lazım heheeh
Dr.Ecu AntaLya
yaa bana buaksamda araba cikaracaksiniz tamponsuz olanin turbosu bile bagli degil rodaj icin geldi evet onun turbosu buyuk selcuk icin hazirliyoruz 0.8 yada 1 bar basacak ben kendi aracimdan baska arac kullanmadim dun sadece gebzeden atasehire gelirken rodaj icin tamponsuzu kullandim bana tutundugu videodada yanimda orcun vardi ikiye tek denemis olduk ve 2. vites gec basmama ragmen patinaja dusup geri kalip yakalayip gectigimi kabul etmiyosaniz bugece tekrar deneyelim ama ondan sorada abi buyuksun dersiniz insallah. beni bu forumda taniyanlara sorun oyle bisey yapmaya ihtiyacim varmiki)
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
Alakasi yok arkadasinin on tamponu sokuk olan araba vay be nos basip basmadim diyeni de gordum hayatimda 6 dunya kupasi gordum bu kadarini gormedim
Ayiptir ya bizim TT ve Golf R yanina geldi denemedi
Zaten devrani bizim stock sadece yazilmli golf R gecti alptug biz sasirdik neyse soyleyecek birsey yok
Devran su kurnazligina gerek yok ilk ciktiginizda tamponsuzla gazliyodun sekerpinara giderken neyse sen buyuksun inanilmaz gidiyo arabalarin![]()
arkadaşlar varya şaşırmışsınız valla
diger tanponu olmayan araç sinan simbilin aracı üzerinde beyin baglı degil turbo kepide yok yanı suan 8.5 sıkıştırmayla yürüyen turbosu baglı degil aracın)
aracı kafadan ataşehire getiren bendim devranın aracını çünkü mini ile ben deneyecektim devranın aracı ile sonra ataşehirde sonra söför degişti polimigi olmasın diye boşver devran sen kullan dedım kendı araban sonuçta dedım
mını ile mını önde dedıgın denemede ise ben devranın yanına oturdum yanı bız 2 kişi mını tek ve sökük onun çok düşük devrınde bastık ve ve arkadaş erken bastı devranda bırakmadı ve buna rahmen yıne 210 lardan sonra yıne arkamıza düştü
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ahuahuahu bişi sorucam9 laakasızo lcakta neden selim abi iledenemiyorsuunz? Merak kimse baska tarafından anlamasın lütfen
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
astra turbo ya ondan dedim be abi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maşşallah devran formundasın yine
Masallah araclara c20let gercekden cok siki bir motor 30 veya 35 tarzi bir turbo ile kullansaniz ciddi keyif alinan bir arac olur.
dublor kullaniyorum artik yaa ben gecilmezim kimse beni gecemez)) gecerse baska arabayla basarim yaa goz var nizam var benim iki tir actigim videoda yokmu sizde plaka belli olmuyomu beyler hodri meydan diyorum yine cikalim busefer benim devrimde basalim iki tirin arasina bide banliyo vagonu sigmazsa konusmicam daha
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-