Golf r guzel yurumus ust limit koymadiysaniz R gececekken sus frene basmis iki kere
Masallah araclara
13-09-2013, 06:51
3rk4n
Maşallah deneyen araçlara. Ekeray k20swap görünce selaminkavlem dedim kendi kendime. Sus golfr cekismeli olmuş
13-09-2013, 06:51
kelalper
motora çok güldüm. Sıkmadan gezer gibi çekim yapmış. Mumba ve sustalıya maşallah. Erayın yüzü bi gülmedi beee :D
13-09-2013, 06:53
dc_crx
Maşallah Sus s2k gene çok çok güzel yürümüş..
13-09-2013, 07:35
ErT_ThM
Masallahh deneyenn tüm araçlara
13-09-2013, 07:42
rsulam
golfumuz yeni setupi ile cok guzel gitti. go revo K04 power. gercek gucunu gosterdi
13-09-2013, 07:44
erdikeser
mükemmel denemeler olmuş maşallah tüm araçlara kazasız belasız :heyoo:
13-09-2013, 07:46
dc_crx
geceden eksik araç mevcut mu çekilmeyen videolar..
13-09-2013, 08:02
KA®ANLIK
SUS yine koşmuş :)
Astra GSI ın plakası TM olması lazım :D
Sinanım Astra biraz yavaş kalmış, mıncıkla biraz daha ha gayret :D
Golf R hakikaten çok sağlam yürümüş, Dynosu falan var mıdır Golf R ın ? Söküklük durumu nedir Golf ün ?
Eray la senle ben hiç denemeyek gerek yok gecenin şamaroğlanı olmuşsun :D:D:D
Gecenin galibi Golf R olmuş anlaşılan... Ama sus NA olarak bence aşırı beslemelere karşı harbiden tebriği hakediyor...
maşallah araçlara...
13-09-2013, 08:06
EmrahERKAN
Maşallah deneyen tüm araçlara. SUS a ayrıca maşallah çok emek var aracın üzerinde. GOLF R ile olan 2. deneme çok güzel olmuş. 260 270 lere kadar basılmış sanırım.
13-09-2013, 08:09
rsulam
sus gizli spec. golf standard sokuk degil
13-09-2013, 08:11
mehzent
Herkesın ayağına sağlık cıdden guzel geceydi :)
Golf R ıle deneme dısardan yan yana cekım olsa ılk uç e gırcek cınstendı cok cekışmlı ve kafa burundu ama ılerıde gecıcek bıraktıgımız yerlerde Golf R ın burun ondeydı iç çekimde mevcut ekleyecegım ama kamera arkaya foğru takılı oldugundan ıc cekım bıraz aldatıcı :)
Ama gecenlerde Levent ın arabasına bındım cıdden cok guclu ve hatta dedımkı Levente benım araba harbıden bu kadar hızlımı :) Golf R dakı DSG gercegını goz ardı etmemek lazım bu arada GolfR sokuk degıl :)
GSİ ılede denedık ıkı sefer gsı cupraları gecıyor bızım onla denememızde boyle oluyorsa bundan sonra gozu cupralara dıktım :)
13-09-2013, 08:13
mehzent
Alıntı:
rsulam Nickli Üyeden Alıntı
sus gizli spec. golf standard sokuk degil
Gizli spec derken? Sanayı gırısındekı pılavcıyada sorsan bılır SUS ta neler oldugunu forumu hıc ıncelemıyorsun galıba
Ayrıca yenı setup demıssın ama ne yenı Golf R da
13-09-2013, 08:13
luca55
cam car ın motor olması ayrı bir guzel olmus denemelerı sonuna kadar net bı sekılde izledik.motor sahıbıne masallah oncelıkle allah kaza bela vermesın.diğer arkadaslarada maşallah aracların hepsı emek verılmıs araclar.
13-09-2013, 08:14
KA®ANLIK
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
GSİ ılede denedık ıkı sefer gsı cupraları gecıyor bızım onla denememızde boyle oluyorsa bundan sonra gozu cupralara dıktım :)
valla Mehmet ben GSI ile bu kadar fark beklemezdim, devonun arabadan TM GSI en az 3 boy hızlıdır, devo ile denemelerinizde bu kadar fark yoktu,
SUS hakkaten iyi gitmiş, maşallah, ama hala go-pro yoksa kan çıkar bak :D
13-09-2013, 08:15
kelalper
Alıntı:
Herkesın ayağına sağlık cıdden guzel geceydi :)
Golf R ıle deneme dısardan yan yana cekım olsa ılk uç e gırcek cınstendı cok cekışmlı ve kafa burundu ama ılerıde gecıcek bıraktıgımız yerlerde Golf R ın burun ondeydı iç çekimde mevcut ekleyecegım ama kamera arkaya foğru takılı oldugundan ıc cekım bıraz aldatıcı :)
Ama gecenlerde Levent ın arabasına bındım cıdden cok guclu ve hatta dedımkı Levente benım araba harbıden bu kadar hızlımı :) Golf R dakı DSG gercegını goz ardı etmemek lazım bu arada GolfR sokuk degıl :)
direnreşit:)
13-09-2013, 08:15
dragon07
voltex evonun specleri nedir ? sus nos basıyormu *
13-09-2013, 08:22
orcunnn
Dün akşam için herkezin ayağına saglık yanlız sus s2000 de ciddi farklıklı mevcut
sinanın araba devranda 3 4 boy hızlı gözlemlerimize göre sus da çok yakın gitmişlerdi
sus da nekadar degişiklik oldu 4 5 boy kadar hızlandı
13-09-2013, 08:24
snan1910
Maşallah deneyen tüm araçlara,
Çekimler çok iyi :)
13-09-2013, 08:24
Levent Y.
Dun aksam gercekten cok keyifliydi. Sus s2000 atmosferik olarak asiri hizli bi arac, her defasinda bunu gormus oldum... Mehmet sana burdan acik sozlulugunden dolayi bir kez daha tesekkur ederim. Toplamda 4-5 deneme yaptik, hepsindede sonuc ayni, uzunda hep yan yanayiz sonra cok az one cikiyorum. Aracim da herhangi bi sokuk parca yok ve ben dahil 1600 kg. wg nin ayarini degistirdik, biraz daha sikilastirdik. Denemelerdeki ortalama peak basincim 2,25-2,30 arasi bu arada. Herkese tesekkur ederim.
13-09-2013, 08:27
mehzent
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
valla Mehmet ben GSI ile bu kadar fark beklemezdim, devonun arabadan TM GSI en az 3 boy hızlıdır, devo ile denemelerinizde bu kadar fark yoktu,
SUS hakkaten iyi gitmiş, maşallah, ama hala go-pro yoksa kan çıkar bak :D
Benım devranla olan vıdeom SUS un ılk rolıngı o zamandan bu zaman cıddı hızlandı benım araba yanı o halı baz almamamk lazım :)
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
Sadece golf ıle olan denemede 6. Vıteste zaten basınca dırek farkedılıyor :) maşallahın ıcınde sagol
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam için herkezin ayağına saglık yanlız sus s2000 de ciddi farklıklı mevcut
sinanın araba devranda 3 4 boy hızlı gözlemlerimize göre sus da çok yakın gitmişlerdi
sus da nekadar degişiklik oldu 4 5 boy kadar hızlandı
Savas OSMANPAŞAOĞLU takım taklavat bereketi dıyelım :)Ozgunde sagolsun uzerıne dusenı fazlasıyla yaptıgından bızı kırmayıp tel tek ugrasarak adım adım ılerlıyor
Emme ıle ılgılı calışma oldu fıltre sıstemı ıle ılgılı ve bı ıkı ufak sey daha :)
13-09-2013, 08:30
mehzent
Alıntı:
Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı
Dun aksam gercekten cok keyifliydi. Sus s2000 atmosferik olarak asiri hizli bi arac, her defasinda bunu gormus oldum... Mehmet sana burdan acik sozlulugunden dolayi bir kez daha tesekkur ederim. Toplamda 4-5 deneme yaptik, hepsindede sonuc ayni, uzunda hep yan yanayiz sonra cok az one cikiyorum. Aracim da herhangi bi sokuk parca yok ve ben dahil 1600 kg. wg nin ayarini degistirdik, biraz daha sikilastirdik. Denemelerdeki ortalama peak basincim 2,25-2,30 arasi bu arada. Herkese tesekkur ederim.
Kımsede sıhırlı deynek yok kardesım olanlar ortada cok zevklıydı her zaman denerız ayagına saglık :)
13-09-2013, 08:30
KA®ANLIK
Alıntı:
Benım devranla olan vıdeom SUS un ılk rolıngı o zamandan bu zaman cıddı hızlandı benım araba yanı o halı baz almamamk lazım :)
Sadece golf ıle olan denemede 6. Vıteste zaten basınca dırek farkedılıyor :) maşallahın ıcınde sagol
Savas OSMANPAŞAOĞLU takım taklavat bereketi dıyelım :)Ozgunde sagolsun uzerıne dusenı fazlasıyla yaptıgından bızı kırmayıp tel tek ugrasarak adım adım ılerlıyor
Emme ıle ılgılı calışma oldu fıltre sıstemı ıle ılgılı ve bı ıkı ufak sey daha :)
Maşallah, emeğinize sağlık,
nossuz olarak dyno da güncel rakam nedir Mehmet 300 lere dayandı mı ? ölçtünüz mü ya da :)
13-09-2013, 08:32
mehzent
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, emeğinize sağlık,
nossuz olarak dyno da güncel rakam nedir Mehmet 300 lere dayandı mı ? ölçtünüz mü ya da :)
280-281 gıdıp gelıyor Özgunde
13-09-2013, 08:33
orhan_guney
Maşallah deneyen araçlara .
13-09-2013, 08:37
üntar
erdemde borada 1 bar bastılar. anlasma oyleydı ıkı guzel arkadasımız arasında:) antalyada planlanmıs bıseydı.
borada 2,2 stroker gtx 35turbo
memo dun aksam show yaptın tebrıkler tekrar.
13-09-2013, 08:38
devolation
maasallah deneyen araclara hareketli bir gece olmus 0.8 bar mehmeti gecmeye yetmemis golf 2.3 peak mi maasallah valla
13-09-2013, 08:41
mehzent
Alıntı:
üntar Nickli Üyeden Alıntı
erdemde borada 1 bar bastılar. anlasma oyleydı ıkı guzel arkadasımız arasında:) antalyada planlanmıs bıseydı.
Kankam senı mutlu ettıysek ne mutlu ayagına saglık Antalyadan rollıng ızlemeye gelen tek adam :)
Su otomobıllerınız bolumunu bı guncelle :)
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
maasallah deneyen araclara hareketli bir gece olmus 0.8 bar mehmeti gecmeye yetmemis golf 2.3 peak mi maasallah valla
Sağolasın Devran basın acılınca yıne bakarız sıkıntı yok :)
13-09-2013, 08:43
BoraÇİFTÇİ
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
2.2 Stroker Gt35R Turbo.
13-09-2013, 08:44
BoraÇİFTÇİ
Alıntı:
üntar Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bi nevi Üntar senin için organize ettik geceyi .
13-09-2013, 08:45
MatraX_07
hey masallah deneyen bütün araçlara
13-09-2013, 08:46
Levent Y.
Alıntı:
Kımsede sıhırlı deynek yok kardesım olanlar ortada cok zevklıydı her zaman denerız ayagına saglık :)
Aynen oyle, hakkaten zevkliydi, yine deneriz, seninde oyle...
Evet 2,25-2,30 arasiydi baktim hep denemelerden sonra...
13-09-2013, 08:52
Selcuk_RoL
maşşallah herkeze sonuçlar hmn hmn beklediğimiz gibi herkezin ayağına sağlık beyler
13-09-2013, 08:54
TaGo
ek20 çok ağır kalmış denemelerde.
13-09-2013, 08:54
aLperTunga
maşallah araclara sus gerçekten çok iyi gidiyor aynı şekilde golfte.
Dün gece nos mos muhabbeti dönüyordu dedim herhalde kafa yapıyolar birbirleriyle.
sonra mehmet sana sordum nos var diyince çok şaşırdım susun setupına Nos eklediğini bilmiyorduk.Sonuçta Nos basmakta hakkın turbo arabalarla deniyorsun.Dün gece İmrenerek izledim kardeşim susu allah kaza bela vermesin.
Astramız yeni doğmuş bebek gibi yavaş yavaş büyüyecek olacak pişecek.Bizde hergecen gün arabayı tanıyacağız göremediğimiz eksiklikler sıkıntılar varsa tecrübe edeceğiz.Tekrardan ayağınıza sağlık.
13-09-2013, 08:56
Fatih YİGİT
Maşallah deneyen araçlara Allah kaza bela vermesin?
13-09-2013, 08:58
ademsezer
denemeler çok iyi olmuş memet susmayanı susturmaya dewam ediyor:)
13-09-2013, 08:59
mehzent
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara sus gerçekten çok iyi gidiyor aynı şekilde golfte.
Dün gece nos mos muhabbeti dönüyordu dedim herhalde kafa yapıyolar birbirleriyle.
sonra mehmet sana sordum nos var diyince çok şaşırdım susun setupına Nos eklediğini bilmiyorduk.Sonuçta Nos basmakta hakkın turbo arabalarla deniyorsun.Dün gece İmrenerek izledim kardeşim susu allah kaza bela vermesin.
Astramız yeni doğmuş bebek gibi yavaş yavaş büyüyecek olacak pişecek.Bizde hergecen gün arabayı tanıyacağız göremediğimiz eksiklikler sıkıntılar varsa tecrübe edeceğiz.Tekrardan ayağınıza sağlık.
Yorumların ıcın sagol kardeşim ama nos bır tek golf ıle olan denemede 6. Vıteste var baska yok golfle bır kerede 3. Vıtesteyken nos bastım farkı Levent canlı gordu zaten yanı dun nos yoktu dıger denemelerde