Selamlar, bu ayın 12'si nasipse Bangkok'a inmiş olucaz. Burdan sonra ne yapalım tavsiyelere ihtiyaç var, Pattaya'ya birkaç gün ayırdık başka nereyi görmeden gelmeyelim, turla gitmeyelim dedik de başımıza iş mi açtık ne? :)
Printable View
Selamlar, bu ayın 12'si nasipse Bangkok'a inmiş olucaz. Burdan sonra ne yapalım tavsiyelere ihtiyaç var, Pattaya'ya birkaç gün ayırdık başka nereyi görmeden gelmeyelim, turla gitmeyelim dedik de başımıza iş mi açtık ne? :)
Turla gitseydiniz keşke. Bol bol masaj yaptırın. Pazarlıksız su bile almayın.
tur olayına özellikle girmedik, aslan kaplan yılan böcek görmeyelim diye nasılsa 10 gün kalıcaz, illaki birkaç yere gideriz diye düşündük ama tarih yaklaştıkça, olayın boyutu değişmeye başladı. :) bir de turun herhangi fiyat cazibesi yok.
Paketi kolla yeter yolda yürürken basıyorlar valla parmağı seks işçileri:D
18 yaş altı hiçkimseyle anlaşmayın, polisle anlaşmalılar birden basıyorlar 60 yıl cezası var, yada polis 30000 baht istiyor.. Pazarlıksız hiç birşey almayın, çekilen fiyatın yarısından aşağısına zorlayın
walking streette pazarliginiz kuvvetli ise guzel zaman gecirirsiniz :) yemeklere dikkat edin mc donalds dan sasmayin . degerli esya goturmeyin , hatta orda telefon alin gerekirse , go phone tarzi telefonlar var 7eleven fln bulursunuz . guzel olan kadinlardan iskillenin :D
Siz en iyisi bu fikirden vazgeçin, hiç hayırlı yorum yok :)
Benim arkadaş taylandli biriyle evli burdaki yorumlarin bircogunu duydum ama hic birine rastlamadim diyor :D sadece biraz kokuyomuş yemek sos vs. Yuzunden.bizim turkler oralari feth edeli yillar olmuş gerisini anlayin :) bafilemek için mafyanin tuttugu yerlere gidin! Bakin gidin diyorum.sokakta gorduklerinizin pesine takilmayin adamlar bu tur isler icin sifirdan otelleri dikmisler :) gezi icin turlu turlu yerler var pazarligi yapin yari fiyatina alirsiniz herseyi
abı ısım ıcabı kac defa gıttıgımı ben hatırlamam her gıdısımde mın 1 ay hesap et...
-18 yas altı hatuna bakma
-motorsıklet vs kıralarsan a ehlıyetın yoksa polısler cok rusvet ıster hıc gırme ver taksıye cuzı bı para gez
-herhangı bır otel sec ve gır dırek kac gun kalacaksan dıre 10 gunluk pazarlıgını yap ısrarcı ol bı kac yerden de fıyat alabılırsın
-pattaya walkıng street cok pahallı helekı elektronık vs hıc gırme kohsıchang samarında puket bu adaları gezebılırsın ozellıkle puket ıydırı
-gece kulubu olarak ınsomnıa tayland ın 1 numarası ;)
-whısky cok pahallı vodka bull devam ;)
-hastalık cok dıkkatlı ve secıcı olun
-pattaya da denıze gırmeyın acıktakı gemılerden hep sıntıne basılır temız degıldır yanı
-yıyecek olarak havyar karıdes vs cok cok ucuz...
-teneke mahallelerde ıllegal taıbox macları olur bahıslı ızleymeye gıdebılırsın zevklı gecer 200 baht tı gırıs 3 ay once
-banghok tan pattaya 50 baht tan fazla verme taksıye soyle walkıng street e braksın pattayanın merkezıdır cunkı..
aklıma geldıkce yazarım
bangkok ta kalmayın fazla sadece gezılecek dogal park var banghkok ta son gun donustede gezebılırsın
#9 maşallah kardeşim tur rehberi gibisin :D
Kardeşim yorumlarını seyahat bittikten sonra tebessümle okudum :icon_tup: nokta atışlar yapmışsın.. teşekkürler.. :)
maalesef motor kiraladım, tersten akan trafiğe alışmak zor olsa da, tanıştığım 1 taylandlı hatun eşliğinde, çok da zorlanmadan 2 gün gezdim.. 2 defa ceza ödedim. 1 tanesinde hatun kaskını çıkartmış, ben fark etmiyorum tabi, polis çevirdi.. 1000 baht(60 TL) ceza kesti, pazarlıkla(!) 600 bahta indik, paraları çok değersiz olduğu için verdim geçtim(sanki başka bir opsiyon var :) ) ikinci gün yeniden bir ceza yedim, bu sefer tecrübeliyim tabi, deli pazarlık yapıyorum, parayı makbuzun içine koy ver diyor, direk eline vermeye çalışıyorum kıllıktan, neyse verdik 500 baht ona da, soldan devam.... :)
diğer detayları sonra yazıcam, burayı bir tek gören bilir o kadar diyorum... ;)
zhhuhhuahua :D bu olay dogru çok fazlalar, her yerdeler, çok bakımlılar ama tehlikeye düşmüyoruz.. dolaştıkları yerler genelde belli, beach road yolundalar, walking street'te bazı mekanlarda bekliyorlar. Insomnia, pier, mixx gibi mekanlarda genelde hayal kırıklığı veya tanıştıktan sonra otele dönünce sürpriz yaşanmaz. Diğer türlü gece, "bacağını çeker misin?" "o benim bacağım değilki" tarzı diyaloglar yaşanması an meselesi.
bu arada sarışınsanız, beyaz tenliyseniz +10, sakal varsa +10, Türk,İtalyan,Fransızsanız +10(evet ingilizlerde tip sağlam ama kızlar tarafından pek tercih edilmiyor) romantik milletiz vesselam..
Abi kaç gün sürdü ne kadar harcadın biraz detay verebilirmisin seneye ben de gitmek istiyorum.
Uzun boylu ablaların alayı aslında amca
Tayland her gencin ilgi alanıdır :D Konunun takipçisiyim,detay bekliyoruzz :)
geçenlerde bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş facebook foto-yorumlarında gördümde..kızları kız değil hiç biri güzel gelmedi bana..:) yani sadece o iş için gitmek gereksiz tatil için gidilirse araya sıkıştırılır gibime geldi :D
C.tesi istanbuldan çıktım aktarmalar beklemeler vs. derken pazar akşamı Bangkok havalimanına geldim, tavsiyem kesinlikle aktarmasız uçun... Diğer türlü Katar-Doha havalimanında rezillik sizi bekliyor. Lounge'lara girelim dedik yok efendim 1-2 saat sonra alıcaz vs.. gibi saçmalıklar.. Bilet 1800 TL Qatar airways , erken alırsanız 6-8 ay önceden 1300 TL'ye bulunur sanırım.. Tabi direk uçuş biletleri biraz daha yüksektir.
Bangkokta uzun kalmadım, 1 gece kaldık, 100-150 TL arası bir para. Pattayadaki otel 16.000 Baht tuttu(1100 TL civarı)- 6 gece, civardaki en iyi oteldi diyebilirim. Fiyat gayet makul ama çok çok daha ucuza yerler de vardır. İsmini özelden istersen atarım, çünkü yer sıkıntısı çok var, çok popüler olmus bu otel.
Yeme içme çok ama çok ucuz, en iyi mekanda içilen heineken bira 200 baht(13 TL) , bacardi breezer aynı seviyede. votka açtırmak; hatırlamıyorum ama gayet uygun.. Çok iyi bir yemek 700-800 Baht tutar, 250 baht'a da bir şeyler yemek mümkün. Otelde yemek yemezseniz günlük yemek bedeli kahvaltı ile 1000 baht gibi hesaplayın..
Honda PCX kiralama günlük 300 baht(20 TL) , yakıt olayına girmiyorum şaka gibi bir şeydi. Uzun kalacaksanız satın alın geçin(2. eli 30.000 baht)
Hatun kısmını sorarsan özelden yazarım, burdan anıları anlatmiyim : )
7-8 gece için 1000 USD para seni uçurur...
Toplam maliyet yaklaşık 5-6 bin civarı, ekstra harcamalar sana kalmış..
sehir efsanesi o travesti muhabbeti. 8 gun phuketde kaldim ve gece yarisindan once hic travesti goremedim desem yeridir ama saat ilerleyince birden yollara dokuluyorlar bu bir gercek. thailand da gezmek icin tur a ihtiyaciniz yok az biraz ingilizceniz var ise yeterde artsr onlarda cok iyi bilmiyorlar. tur muhabbeti fiyat konusunda avantaj olabilir. biz sydneydem gittigimiz icin 8 gun otel ucak gidis gelis 1200 $ di sanirim turiyede bu rakam bayagi zor.
pattaya fanfinifinfon cenneti pompada sinir yok
bangkok istanbul gibi buyuk bir sehir ama hem dogal guzellik hem ucuz alisveris hem eglence diyorsaniz phuket dogru adres.
gercekten inanilmaz ucuz biryer, sigara alkol marketten aldiginizda saka gibi rakamlar. karmakarisik duzensiz kuralsiz bir ulke. markette calisan kizi bile mesai saati sonrasi alip goturebilirsiniz. grupca giderseniz cok eglenirsiniz ( 14 kisi gittik tek turk bendim )
her gece hangover filmindeki gibi gecer. turist cok , rus kizlar ates pahasi ben gibi cekiklerden nefret ediyorsaniz avrupali turistler bitane bitane.
yaninizda sort tsort ve terlik goturun ve bos valizle gidin cunki bi paket marlboro parasina cok guzel tsort vs alabilirsiniz. asiri nem var ve cok sicak. sokak basi uyusturucu madde saticilari dolu. koko koko diye kulaginiza egilirler. masajci kizlar heryerde kolunuzdan tutup sizi iceri cekmeye calisirlar hatta bozuk ingilizceleri ile masazsszs gibi bi ses cikardiklarindan cok komik gelir.
en iyi zaman nisan mayis .. yagis olmaz deniz sakindir.
gunlugu 5$ a motor kralayip 1 $ a 1 lt benzin ala ala heryeri gezebilirsiniz.
eger durumunuz var ise thailand bir erkegin gidip icinde kalan herseyi doya doya yapabilecegi en iyi yer.
gecen subat ayında pattaya da 8 gün kaldım otel olarak walking street e yakın royal twins otelde kaldım orta halli büyük bi otel fiyatıda uygun kahvaltıyı dahil etmeyin sadece yenicek şey mısır gevreği ve karpuz yemek yenicek yerler dersen 4-5 tane türk lokantası var ama girme değmez tat alamazsın birde orada yaşayan bazı türkler sagolsun bizden komisyon almaya çalıştı otel için dikkat et kendi topragım gurbette bunuda yapptı biz sabah kahvaltısını subwayde yapıyorduk öğle akşam yemeği mc donalds :)) gece hayatı kopmuş şekilde zaten go go bar hariç 4-5 iyi mekana girdik benim için en iyisi mixx disco club tı giriyosun sol tarafta ruslar sağ taraf tai liler cok rahat bi clup ve en cok türk orada vardı resmen komedi birisine çarpıyorum ağız alışkanlığı pardon diyorum cevap önemli deil birader :)) herkes yerlerde :)) görmediğim tropik meyveler vardı hergün tatmadığım meyvelerden yiyordum mutlaka tat hergün masaj yaptır hakikaten proflar eğer erkek erkeğe gidiyosan su masajına gitmeyi sakın unutma :)))) walking street e giderken ünlü markaların bulunduğu (ismini hatırlamıyorum şimdi) avm nin içinde alt katta cilt bakımı yapan yer var 150 bahttı yani 9 tl mutlaka yaptır ve hemen herşeye pazarlık yap dip fiyat söyle ortasını buluyosunuz
edit bende okumadan yazdım gidip gelmişsin bile :))))
polisle rüşvet pazarlığı yapılan tek yer burası heralde, 1000 baht ceza kesiyor, önce mızırdanıyor, ehliyetimi almış tabi, elim mahkum, 400 baht vereyim diyorum, patronuma sor diyor, patron dedigi de şerefsiz rüşvet yiyici polis arkadaşı :) 600 diyor, 500 çıkarıp veriyorum, tamam al git diyor.. :)
iyi eğlenmek ve güzel anılar ile dönmek istiyorsanız, güzel İngilizceniz olsun diğer türlü ha parayı verip İstanbul'da tavernaya gidip, rus almışsınız aynı şey.. buranın bana göre farklı yanı, heriflerin dinlerinin getirmiş olduğu(budizm) rahatlık, bu sayede istediğiniz şekilde, tanışıp, kaynaşabilirsiniz :)
bir de hatunları karıştırmak o kadar kolay ki, bir gün önceden takıldığım hatunun benzerine, diskoda sırıttım, koştu yanıma geldi, "what is your name?" diye girdi olaya, o an zçtık dedim... :) tıpa tıp benzeyen bir başkasıymış....
gidilecek yerler arasına yazdım :D
çok heveslendim ama ukrayna daha çekici gibi bari yol parası az :D
çin e gittim orasıda burası gibi bir yer. benzerlikleri çok :D
Amaç sadece pompa Turizm'i ise Ukrayna taraflarına çıkmak daha mantıklı zira hatunlar afyon mermeri gibi pürüzsüz.
Ama gezelim görelim biraz macera yaşayalım arada pasını atalım makara yapalım diyorsanız Tayland biçilmiş kaftan :)
Bende 15 gün Shanghai'da kaldım soya kokusundan kadınların yanında geçilmiyordu ben böyle pis kokan bir ırk görmedim Thai nasıl bilmiyorum ama Çindekiler kalkmışı indirir derecede kokuyordu
ben sydneyde festival alaninda seyyar helaya giricem kapi acik konumdaydi bi actim icerde 40 yaslarinda bi cinli kadin miciyo ***** yer belgrad ornani o basti cigligi ben bastim kufuru. haysattan soguttu beni 10 gun brazzers a bile giremedim. cinli abi les les kalkmisi indirir olayi cok dogru
Pattaya yerine Phuket'i tercih ederim ben olsam.
Yazılanlara takılmayın biraz uyanık olursanız çok güvenli bir yer.
Ayak masajı yaptırın mutlaka.
Yemekleri de çok güzeldir.
Eczane de bile pazarlık yapabilirsin.
Bangkok'a 300 km uzaklıkta Tiger Temple var, kaplanlar özgür takılıyor, budist rahipler esliğinde sevebilirseniz bu tarz şeyleri seviyorsanız.
Daha fazla sorun varsa pm atabilirsin.
İyi eğlenceler
Sabah sabah gaza geldim valla :D Bi organizasyon mu yapılsa acaba TechTurkey olarak :D
koh samui, phuket ve phi phi adalarına gittim Bangkok'ta 1 gün kalayım dedim iğrenç buldum.
adalarda güzel yerler mevcut fakat hiçbir tanıdığıma kızlar için tavsiye etmem kız isteyene yeni moda lviv tavsiye olunur.
Biraz İngilizce varsa tur şirketine pek ihtiyaç yok fakat öle elime haritayı alayım gezeyim zor çünkü gene aynı sorun ülke geri kalmış yollar vs. herşey yerli yerinde değil. Hayatımda harita ile en rahat ettiğim yer Singapur oldu.
Adalarda klasik geri kalmış ülke kuralları mevcut rüşvet, pazarlık vs. Araç kiralamak ucuz ama adamlar depoyu boşun altında veriyorlar dönüşte bitiricem diye çok uğraştım ama adadasın dön dolaş aynı yer yarım depo bile fazla geldi.
Travesti çok fazla var.
Deniz ürünleri seviyorsanız cennete düştünüz demektir. Plajdaki restoranlarda karides, yengeç, ıstakoz ve şaraplı bir yemeğe iki kişi 70-80tl verirsiniz. Eğer mideniz kaldırırsa sokaklarda 25-50krş'a satılan yiyecek şeylerde var :)
Ha bu arada İngilizce gerekiyor demişler; benim gördüğüm adamlar ingilazca konuşuyor adama park yeri soruyorum bana cevabı fucking area oluyor veya balık tutulan yeri pissing area olarak telaffuz ediyor :)
bazen sadece taylanda gitmek istersın :D :D :D
Peki hangi otelleri önerirsiniz siz rezervasyonları falan hangi tur aracılığı ile yaptırdınız biraz bilgi verirseniz bizde gitmeyi düşünebiliriz.
ev kiralamistik biz , villa havuzlu , 2 haftadan fazla kiraladigimiz icin bize bedava aracta verdiler ( toyota hilux ) baya baya memnun kaldik Thailand Holiday Homes - Affordable Luxury Villa Rentals in Phuket, Pattaya and all over Thailand bu siteden bakabilirsin , baan kinare de kaldik biz kaldigimiz ev bu Pattaya Villas - Baan Kinaree 5 BR, Jomtien
walking streete aracla 10 dakika , guvenlikli bir site ev iyi , qatar hava yollari ile uctuk , herseyi kendimiz ayarladik 2 hafta 5 kisi kisi basi 750$ gibi bir para odedik eve . otel secenegi cok , bura olmasa hangi otelde kalirdin dersen hilton cok hosumuza gitmisti .