Selamlar. Yarın vizyona gircek olan Need For Speed filmini yarın hangi sinemalar veriyor ? Sinema Pink ve Airport Cinemas ın sitesinde mevcut değiller. Cinemaximum a da giremiyorum.
Printable View
Selamlar. Yarın vizyona gircek olan Need For Speed filmini yarın hangi sinemalar veriyor ? Sinema Pink ve Airport Cinemas ın sitesinde mevcut değiller. Cinemaximum a da giremiyorum.
airportta var
ataşehir brandıumda giricek yarın cinemaximum
gidenlerin yorumuna göre gidicem bende :)
aynen yorumları bende merak ediyorum
film çıkışı gaza geleyin :)
Ucuz sinemaya gideceğim kötüyse :D Bi sinemada 50 kağıtlık olup 2 kişi dandik bi film izlediğimde üzülüyorum :D
3D izledim gidilir :) action var :)
fragmanı izledigimde aklıma ilk gelen.
http://www.hizliresimyukle.com/image...ed20220se1.jpg
yüzyılın filmi diyebilirim :D çok çok güzel kesinlikle müthiş bi alternatif oldu. bi kaç kere daha giderim sinemaya sanırım :D fragman ne kadar berbatmış, normalde film kötü fragman güzel olur burda aksi söz konusu :))
Devami gelir filimin ;) oyle bir yerde bitti
breaking bad deki jessie pinkman karakterini oynayan çocuk oynuyormuş sanırım vakit bulursam izlicem
bilet almıştım yarına ama bi korku vardı içimde yorumları okuyunca heycan başladı :D
sadece 3d seçeneğimi varr?
kesinlikle. köpekli sahnede hopladınız mı :soru: :D
aynen cesi oynuyor ve gayette yakısmıs role :icon_tup:
kuşkun olmasın :D
bana öyle söylendi ne kadar doğru bilmem
güzel, sıkıcı deıl.. :)
Gidin gidin... Uçana kaçana sıkıyorlar
beklediğimden kesinlikle çok daha iyi çıktı.. fragmana aldanıp da gitmemezlik yapmayın gidin keyifle izlersiniz.. sürat sahneleri , araçların sesleri vs. ciddi çok keyifli.. çok da abartıya kaçıldığını düşünmüyorum şahsen hızlı ve öfkeli serisi bundan daha abartılı sahneler içeriyo..
3D'ye değer mi abiler ?
Akşam izledim. Gidin izleyin, ben tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Dün gece Ataşehir Trio sinemalarında izledim. Gayet başarılı bir film olmuş. Oyundan bazı karelerde filmde yer almış. Tek sıkıntı 3D olması. Birde ses sisteminin güzel olduğu bir sinemada izlemenizi tavsiye ederim.
Beyler gitmeyi planliyorum sadece 3dmi yayinlandi ? 3dye giremiyorum midem bulaniyo ondan sordum
Senaryo biraz değişik geldi. Konu olara arabalı bi filmde olması gereken zaten var ama dediğim gibi olayların gidişatı felan her ne kadar alışılagelmiş olsa da farklı izlenim bıraktı.
Benim hoşuma gitti :) 3d ile daha bi güzel olmuş bu tarz film izlemek.
Başroldeki karaktere breaking bad den ilgi duyuyordum.O yüzden ben hiç sıkılmadım.Tavsiye ederim :)
10 üzerinden 8 diyebilirim. Bazı sahneler çok hızlı gelişti gitti ama akıcı bir film, atraksiyon dolu arabalar müthiş 3D izlemenizi tavsiye edebilirim :)
3d siz yoksa gidilmez.Bekleriz hd si düşer mis gibi izleriz.
Güzel film olmuş beğendim ben
amerikanın sesi farklı arkadaş valla mest oldum :D filmin ikincisi de kesin gelir..