Jetta Tdi;
Fabrikasyon Dsg
Vtec;
17" jant
Headers
Kat. İptali
Düz Boru
Son susturucu
Denenirse durum ne olur ?
Denemedik Henüz arkadaşla Denendiği zaman videoları atıcam
Printable View
Jetta Tdi;
Fabrikasyon Dsg
Vtec;
17" jant
Headers
Kat. İptali
Düz Boru
Son susturucu
Denenirse durum ne olur ?
Denemedik Henüz arkadaşla Denendiği zaman videoları atıcam
vtec2 alır bu sipeklerle
Stok olsada honda devir bandindan dolayi alirdi
jetta nın devrinde basarsanız biraz tutunur jetta
bencede vtec2 geçer ..
vtec2 ye kendi 15 jantları takılsa 3 boyu daha var derim :)
vtec2 geçer
jetta bir süre tutunur
Vtec2 geçecektir
Başta 17" janttan dolayı tereddüt ettim ama specleri görünce vtec 2 kesin geçer.Hem de eze eze geçer bence.
vtec II candır, gerısı heyecan.. :D
Bende denemiştim. Biz 2 kişi arti full bagajtik. Gectik :)
kimse neden jettanın motorunu sormuyo ? 1.6 -1.9 - 2.0 hangi tdi ??
1.6 Tdi 105liklerden
su durumda vtec 2 onde olucaktır ama orjınal jantları takılırsa en az 2 3 boyu daha var :)
vtec2 geçer. ama cetta yazılım yaparsa durumu tersine çevirir :)
1.9 ve 2.0 kalın geleceği için genel 1.6 olarak almış zaten :)
jetta yazılım yaparsa ters koşe olur vtec :D
yazılıma gerek yok yüksek hızlara kadar jetta önde olur daha sonra vtec2 geçer
Ben jetta alır diyorum. Ama emin değilim:D
adam yazmıs şartlarını jetta chip yaparsa yok 15 takarsayı falan geçin beyler. konunun bir tık ilerisi honda turbo olursa nolur falan olcak yoksa klasik :D
specler iyi vtec2nin geçer diye tahmin ediyorum
Vtec 2 alır jetta tutunur
Eski bir vtec2'ci olarak "biz ne jetta'lar gördük, gül gül öldük" desem çok ağır olabilir :D Tabi TSI'lar bazı geceler uyutmuyordu ne yalan söyleyeyim :D :D Neyse konuya döncek olursa TDI jettanın hiç şansı yok ;)
duz mantık baktığımz zmn Accord hepsinden kalıtelı zatn :D C kasa 3 kasa A4 kıdemlı olabılır evt ama Accord'un rutbesı bı tık ustte :) Accord'un segmentınde kı araçlar Mercedes E, BMW 5kasa, Audı A6..
Accord Type-R S2000 gerçekten hondayı farklı kılan araçlardır, fiyat & performans olarak segmentlerınde en ıyı araçlardır.. (fiyatına gore kıyasladığımı tekrar belırtmek ıstıorm)
olaya fıyat & performans gözüyle bakarsak evet :) Accord'la A6'yı bır tutacak halım yk :) A6 tartışmasız daha ıyı ama fıyat & performans olarak Accord derım :) çünkü aynı model ıkı araçta Accord mınımum yarı yarıya ucuz, doluluk olarak baktığımızda audı 10 uzerınden 10 dersek Accord 10 uzerınden 7, doğru orantıda Accordun 10 uzerınden 5 olması gerekırken 7 olması bnce accordun audıden ıyı olduğunu gosterır tekrar tekrar belırtıorm altını çızıorm fıyat & performans olarak bakıorm olaya, tartışmasız A6 accorddan kat kat ıyı, para sıkıntısı yoksa ıkı arabadan bırını tercıh edeceksem tabıkıde A6 derım.. :)
Rollingde Jetta kesin kafa çıkartır devir çevirdikçe Vtech2 geçer.
fakat Jettanın sahibi bi yazılım yapayımda geçeyim derse 600 liraya kısada uzunda geçer civici.
bende hala diyorum ki jettanın devrinde yürünürse jetta fena tutunacaktır. ama şu honda aşkını anlayamıyorum. japon mühendisler acaba arabaları okuyup üfleyip mi gönderiyolar. binenin gözü başka bişey görmüyo :D
muadillerinden genellikle hafif. nispeten birçok muadilinden daha fazla devir dönüyor. motor sesi tınısı hoş. bundan dolayı biraz daha seri ve keyif veriyor. bundan dolayı benzer güçteki araçlardan daha "iyi" yürüyor. ben yaşlardaki insanlar için yol sesi teker sesi göğüs gıcırtısı genellikle ikinci planda olunca da binenler etkileniyor. şahsi fikrim bu :)
konuya gelirsekte 105lik tdi'ın vtec2 karşısında pek şansı yok. daha önce ışıklarda denk gelip kalktığım 1 jetta ve 1 golfu ayırmıştım. rollde hiç anlaşmalı basmadım ama yine yolda denk gelip basıp ayırdığım bir tdi jetta var
Vtec2 fabrikasyon olsada yazılımsız jettanın şansı yok bence.
Vtec2 dediğimiz aracı çocuklukta kullanmaya başladım ehliyet falan yokken, tam 8 sene bindim :) sayısız roll ve kalkış yaptım, bu kadar iddia etmemizin bazı sebepleri var. Birincisi vtec2 dediğimiz araç 1164 kilo :) ikincisi ve bence en büyük avantajı çok kısa bir şanzımana sahip, misal 2.viteste 90km hızı bitirir ve bu 110 hp'lik motora yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmasını sağlar :) Stock vs Stock olsa bile jettanın hiç şansı yok ki bu speclerle, imkansız. Jetta'nın devri demişsiniz ama ne yapalım yani jetta 3.de 70'de basmak isterse vtec2'de mi 3.de 70'de bassın :)
Arkadaşımda var vtec2 ikna edersem akşam benim passatla kaldırayım bi.Az çok referans olur sanırım.Çok merak ettim:D
Bir Honda sever olarak katılıyorum.
Eskiden pejocular böyleydi onlar biraz daha olayı kavradılar makineler dünyasının farklı olduğunu anladılar.
Hondacılar da anlayacaktır lakin fazla kızmamak lazım.
Honda modifiye parçasına ulaşım kolay.
Yürütmesi masraf olarak daha kolay araçlar. Piyasası altın gibi her daim.
Konuya gelirsek vtec2 hafifliği ve şanzımanı ile ayıracaktır.
abi pejo bitti ortalık rahatladı zaten :D honda bitsede gitsek :D
vtec2 cok yakın arkadasımda var aldıgım her arabayla deneriz
1.7 corsayla denedim . 3ün sonuna kadar ben ayırıyodum sonra o alıp başını gidiyodu.
puntoyla denedik . rol de ilk baslarda benim turbo dolarken kafa burun sonra alıp başını gidiyo.
taaaki ben 2.0tdi jetta alıp 1.6 diyip deneyene kadar çok havalıydı :D ama ilçe boyu koyunca farkı benim arabayı satma vaktim geldi dedi :D
vtec2 nin avantajı devir bandı bence sadece. başka bi cacık olmaz : D