Vti f/e/h
F7r f/e
70-225 basılsa sizce sonuc ne olur ?
Printable View
Vti f/e/h
F7r f/e
70-225 basılsa sizce sonuc ne olur ?
İkisinide saglikli olarak dusunursek 3. vites in sonlarina dogru f7r gitmeye baslar.
Megan affetmez
denenmişi var vti delik deşik etti
iki aracında sağlıklı ve motor parçalarının oem olduğunu varsayarsak,
vtı geçer diyorum.
Fakat geçenlerde böyle bir deneme olmuştu t.dağ tarafında sanki, laci sedan vti ile f7r denemesi olarak.
denenmiş bir denemeyi sorgulamıyorsunuzdur umarım.
vti alır diyorum arkadan aynı speclerdeki 106 gti varsa bunları elek eder diyorum... :D
Vti delik desik mi yapar :D:D
Vti once 106 gecsin sacmalamiyalim arkadaslar.
Saglikli bi f7r 140-160 arasi ayrilir gider.
Ben farkli vteclerle de farkli f7r larlada denedim beyler megane gecer.ayrica sorunu olan sk f7r bile kafa kafa gidiyor vti la forumda aratirsaniz digerleri 4-5 boy civari geciyor vti ile deneyen f7r i.
Saglikli bir f7r ciddi sekilde gider ve ciddi bi sekilde de gecer.fhe vti in nasi yurudugunu gayet iyi biliniyo tamam ama ozellikle uzunda f7r ciddi yurur.
peki sağlıklı bir F7R, sağlıklı bir Clio RS kadar yürüyebiliyor mu?
Filtre ve kat iptalim var, bir iki haftaya anadolu yakasına zevkine bi araçla denemeye gideceğim.Deneyecek olan varsa yer ve zaman belli değil ayarlanır onlar, aynı speclerdeki her türlü vti ile denerim
Hayır, RS'in şanzıman F7R'dan uzun lakin daha hafif ve fazladan 25 beygiri var
Hatta şöyle bi örnek vereyim
SK F7R'ın bu VTI ile yürüdüğü zamanlar baskı balatası hafiften kaçırıyordu gökhan abinin dediğine göre, altta da SK F7R ile benim aracımın videosu var ordan hesap edin.VTI'ın specleri nelerdir bilmiyorum SK'da kat orta iptali ve emme ağzında filtre var bende de kat orta iptali ve CAI var.
sağlıklı olursa f7r affetmez.
f7r lar vti ları geçiyorsa hemen bi tane bakalım o zaman
ciğerli bi vti, f7r felan dinlemez bence.
Benimde zamanında denemişliğim vadır. F7R ile f7r ın arka koltukları yoktu.
vtec geçmişti. f7r ın sürücü farkı vardır diye iyi kullanan başka bir arkadaşta kullandı fakat sonuç değişmedi vtec yine geçti.
vtec feh
f7r fe teneke jant ve hafifletme
anladım , şanzımanı uzun olmayan ''1600 cc'' 160 hp lık bır arabayla yarıştığına göre mutlaka iyidir , ama 2.0 litre için cok düşük güce sahip bir motor bana kalırsa , s2k nın 240 hp olduğunu düşünürsek renault atmosferik olarak ilerleyememiş sanırım
Şu VTI da ne var merak ediyorum :) ne marka araç olursa olsun ister yeni ister eski araç olsun VTI ile denemek istiyor. VTI ı geçtiği zaman seviniyorlar :) birisinin motoru 1.6 , birisinin motoru 2.0 - ? :) 1.6 katagorisinde varmı acaba VTI ı geçen?
o değilde 2000cc nın hondada typer ve s2000 denen aracları var , peugeot olsun renault olsun bu markalarda da rc-f7r vs.... araçlar var , neden 2.0 litre aracla hondanın 2.0 lıtre bır aracını denemezler de hep vtı la denemeye kalkarlar bende anlamış değilim orasını , hondanın 2.0 lıtresınden genel bir korku var gıbı gelıyo bana
arkadaşlar olayı honda reno tartışmasına çevirmenın gereği yok , reno nun canı ciğeri o kadar mış yapcak bişi yok
f7r da kapakta emme de vs polish yoksa vti karşısında işi zor olur.
106 lar ile de denemişliğim vardır.
Stok olanların hiçbiri geçemedi vtec i ama gerçekten stok çipsiz egzantriksiz sadece egzoz ve filtre olanlardan bahsediyorum.
Ama stok denip beni geçen de oldu fakat sonradan öğrendiğimiz diğer kişilerden çipli egzantrikli ıvırlı zıvırlı çıkıyordular.
hocam konuyu gene silindir hacmine çevirdinizde burda amaç hacimmi yoksa beygirlerin yarışımı? 106 da 1.6 gücü düşük ama hafiflikten götürüyor işi. ben furkanla denerken trigerim baskım sıfır halde denedim ne sentem atlaktı ne de kaçıran bi balatam vardı. finalde 6 boyu yedim oturdum. benim denediğim vti ın baskı triger sente ayarı egzoz borularına varana kadar hepsi yeni yapılmıştı. 200 e kadar basabilmiştik iki araçlada. vti ile drag denememizde olmuştu. 3. vitesin başında bırakmak zorunda kalıyorduk ve fark 1 boydan az daha fazla oluyordu o hızlara kadar (120 km filan hızımız) üstelik kalkış yaptığımız noktalara bakarsanız (forumda videosu var) ben ıslak zeminde suyun içinde kalkıyorum. benim arabamda ciddi anlamda bir sorun var. 2 oldu değişik f7r lar ile deniyorum. eski aracım siyah td f7r da tekleme sorunu vardı ben satarken ve halen daha düzeltilememişti. 16 orjinal jantları vardı bende ise 15 lenso s2 ler (5,5 kg) o halde 4 boy attı oda bana. vti ile denememi müteakip bu dediğim olaylar 1 ay içerisinde oluyor. videosu yok ama şurda bikaç gün evvel bu vti ile kafa burun giden (180 e kadar) 106 ile ufaktan bi denedik 160 gibi geçmeye başlıyordum. o günden bu güne değişen pek bişey olmadı araçlarda. vti halen daha silivride keza 106 da. denk gelince yine bir gün deneriz kısmet olursa. yol gösterecek arkadaşlar video ile desteklerse bence daha güzel olur zira f7r geçen rsi da gördük hangi arabanın ne olduğu pek belli olmaz. ama sağlıklı araçların denemesinde 160 gibi f7r ayrılmaya başlar ki eren arkadaşımızında vaktiyle bir denemesi vardı buyrun izleyin :)
UY Megane(Leyla) vs DRG vti by EREN34 - Car Videos on StreetFire
UY Megane(Leyla) vs DRG vti by EREN34 - Car Videos on StreetFire
ilave olarak rica ediyorum işi marka fanatikliğine avukatlığına dökmeyin hakarete lüzum yok canı bu kadarmış vs hoş şeyler değil. amaç yol göstermeyi geçip fanatikliğe döndükten sonra konuyu açan arkadaşa hiç kimsenin faydası olmaz. illa kıyaslanacaksa azda fiyat/performans olarak kıyaslayın. sıkınca 10-11 e f7r bulursunuz ama kazasız vti a 25 den ağız açarlar az biraz fotoğraf düzgünse 30 küsür çeken var. aradaki farkı f7r a yatıranlar s2k geçiyor bunuda hesaplayın madem ;)
şimdi bu videolardan sonra herkesin dediği gibi vtı var vtı var demek gerekir
Yaw olayı fanatikliğe çeviren falan yok bizde araba deniyip yazıyoruz uydurmuyoruz.
Ayrıca feh vtec ve f/e 106 deneyince vtec 4 te geciyor rahat rahat. Tabi 106 lar genelde denildiği gibi çıkmıyor.
Buda benm eski aracim mavi td plakali olan.
Filtre egzoz 16 jant .
UL 106 forumda bi dunya denemleri war vti larla 106 larla 206 rc 306 gti polo gti.
Kisa-conta-yazilim var ul de.
TD megane F7R-- UL 106 -- - YouTube
Pulat senin EML laci sedan ile denemelerine ait videolar vardı onlarıda hatırladığım ağırlıklar eşit falan diyordun. Sende 2 Vti da 1 kişi vardı hatta.
Vtı ın geçtiği deneme vardı mesela o videoların içinde, hatta konusunu buldum ;
http://www.techturkey.com/forum/vide...s-eml-vti.html