Konuyu acmamdaki amac sadece bilgilendirmek
31 mayis cumartesi sabahi
Kabenin imami istanbulda olucak ve sabah namazini ayasofya camisinin bahcesinde kildircaktir gelmek isteyenler icin sadece bir duyurudur
Printable View
Konuyu acmamdaki amac sadece bilgilendirmek
31 mayis cumartesi sabahi
Kabenin imami istanbulda olucak ve sabah namazini ayasofya camisinin bahcesinde kildircaktir gelmek isteyenler icin sadece bir duyurudur
Ne bilgilendirmesi ? Normal namazdan ne farkı var ?
sagol kardeşim güzel bir haber orda olucam insallah.. mükemmel bir sesi tecviti var. + ayasofyada olması çok sevindirici.
Ordayız İnşaallah.
Bilgilendirme için sağol kardeşim :icon_tup:
Teşekkürler :icon_tup:
Gidecek olan kardeşlerimize Allah kabul etsin. Güzel bir duyuru olmuş, Allah razı olsun.
Güzel duyuru teşekkürler.
İNŞALLAH ordayız.
ALLAH Kabul eylesin.
Allah kabul etsin, Duyuru için teşekkürler.
Allah kabul etsin şimdiden. Hayırlı cumalar olsun bugün içinde.
Ayasofya'da 70 kusur yıldır namaz kilinmiyodu... Bilgi geceyim dedim.. Paylaşım için teşekkür
Bende orda olucam kısmetse
Bende Duyuru yapan Kardeşimize Teşekkür ederim, mümkünse iştirak etmeye çalışıcam inşallah.
Ayasofya müze oldugundan beri içinde namaz kılınmıyordu.
yine müze oldugu için içinde namaz kılınmayacak ancak bahcesinde kabe imamı eşliğinde bir ibadet planlanıyor.
gidecek olanlarınkini Allah şimdiden kabul etsin güzel duyuru için tesekkürler.
Beyler namaz caminin onunde kilincak gelecek olan arkadaslar seccadelerini alip gelsinler ayasofya muze degil camiidir insallah ibadete acilacaktir
Bilgilendirme için teşekkürler,Allah kabul eylesin şimdiden gidebilecek arkadaşlar için.
Kesın olarak gelecek degılmı herhangı bır sıkıntı cıkmaz ıse orda olucam ıns konu ıcın tesekkurler
Bende bildiğim kadarını paylaşayım..
Ayasofya nın namaz kılınan bölümü var içeride.. Müze haricinde.. Sabah namazı ise avlu-bahçe de kılınacak.. Yanlış anlaşılmasın tabi ki sebep oluyorsa ne güzel Allah şimdiden herkesin ibadetini duasını kabul etsin inşallah ama hoca da bi keramet yok altını çizmekte fayda var..
bunun söylememin sebebi sabah namazını gidecek kardeşlerimin niyetlerini ona göre yapmalarıdır. Allah niyet eden herkese kutsal topraklara gitmeyi, hocayı orada da dinlemeyi nasip etsin ancak sadece hocanın sesi için namaza gitmeyesiniz..
ne kadar güzel Allah kabul etsin inşallah dualarınızda bizlerede yer verin inş.
Paylaşım için ALLAH razı olsun
Anadolu Gençlik Derneği, Ayasofya'nın Camii olarak ibadete açılması için bir program düzenliyor. 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü sabah namazında Ayasofya Camii önünde gerçekleşecek programa yaklaşık 100 bin kişinin katılımı bekleniyor.
Kabe imamı namaz kıldıracak
31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Ayasofya Camii Önünde sabah namazı kılınacak. Namazı Kabe İmamı Abdullah Basfar kıldıracak.
Abdurrahman Sadien'den Kuran ziyafeti
Cumartesi günü sabah saat 04.00'da başlayacak programa Türkiye'nin dört bir tarafından yaklaşık 100 bin kişinin katılması bekleniyor. Dünya Kuran okuma birincisi Abdurrahman Sadien'in Kuran ziyafeti sunacağı programda sanat ve medya camiasından da destek var.
Allah razi olsun gelmeye calisacam ınş.
Mustafa bizim her görüşe saygımız var seninde olsun
güzel paylasım olmus allah razı olsun...
Arkadaşlar sabah namazı olduğu icin ulaşım konusunu nasil cozdunuz anadolu yakası
Aynen arkadaşın söylediği gibi, bu organizasyon hem İstanbulun fethinin yıl dönümü hemde ayasofya camii nin ibadete açılması için düzenlenen bir etkinlik, kabe imamının orda bulunması ayrı bir güzellik, inşallah yakın zamanda Sultanahmet camii gibi daimi olarak ibadete açılır.
hayırlı olsun şimdiden allah islamiyeti yeniden istanbulda şahlandıracak inşallah
Istanbulda yasasam muhakkak gelmeye calisirdim. Allah simdiden kabul eylesin. Gidenler, gelme imkani olmayan bizler icin de dua edebilirse seviniriz. Vesile olandan Allah razi olsun.
İstanbulda olmak vardı
Duyuru için Teşekkür ederim. Ordayız inşallah.
ALLAH razı olsun gelmeye çalışıcam inşallah ...
Ayasofya açılır açılmaz fazla takılmıyorum ama Kâbe imamı için orada olmaya çalışacağım.
kutsal topraklara gidemiyoruz hiç degilse bize gelen kabe imam'ının arkasında namaz kıldık diyebileyim. hemde ayasofyada Muhammet Mustafa'nın müjdeledigi onu bize kazandıran Fatih'in camisinde. insallah.
Dünyada bir çok katedral ve müze görmüş biri olarak söylüyorum keşke klise olarak kalsaymış diyorum her gittiğimde oraya ,hele üstü kapatılmış gravür ve tasvirleri gördükçe tarihe sahip çıkamadığımız için üzülüyorum müze olarak bile koruyamadık cami olsa hepden yok olurdu bence .