http://i.hizliresim.com/gl1vj2.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=02cpzgoVqC4
Printable View
zevkle izledim güzeldi
cupra ya 4 saniye 8 salise takarı var :D
Renault u fena kizdirdilar ve tahtini 4 saniye gibi buyuk bir farkla geri aldi :)
hondanin isi zor valla
Ben cok daha iyi bekliyodum acikcasi. Eski thropyler sadece slickle 8in altina iniyodu :( ustelik yenisi 101kg daha hafif
Fena gitmiş herif çoğu yerde eksiklerimi görmüş oldum sayesinde.zavallı cupra'ya acı bi cevap oldu yine :)
honda kac yapacagini idda ettkiki? renault hunharca indirmis sureyi
İyi süre yapmış gene RS.
Pistte RS,Otobanda Cupra:)
Çok başarılı, üstelik aracın devirlenme isteği de müthiş.
Satış rakamları da bu başarısı kadar yüksek olur inşallah.
İngiltere fiyatı 36430£ ve sadece 30 araç satışa sunuluyor.Ktec facebook hesabında paylaşmış bugün.
kızdırmayın küçük enişteyi cupraya 4küsür , 11 trophy ye 13küsür saniye yerleştirmiş
ayrıca aracın kafası nekadar viraj içine girmeye meraklı hemen yerini buluyor :cool:
Civic Type R vardi, en hizlisini yapiyoruz diyorlardi, onda durum nedir?
RS gene birinciligi bırakmadı ön çeker katagorisinde typer -cupra piste ne yazıkki rs i deviremiyor
Pılot cıdden cok ama cok basarılı.Zaten avrupada bu tıp adamlar cok,membagında yetısıyorlar.
Vucudunun bır uzvu gıbı kullanıyor.
Ama bızım Renault-Mais in emınım tikinde bıle degıldır. Hala dızel fluence ve clıo satısı kovalasınlar!
Hala bır cevap gelmedı bana,anca you tube bakıp masturbasyon yaparız. Alıp deneme ımkanımız bu kod kafalılar yuzunden olamıyor....
Sıra Cupra Bilmemle Edition da :D
RS farkı diyelim..İnşallah Mail zevkle izler bu videoyu,hatta yorumları görürde zevke gelir yardımcı olur
Edıcegım TC fıyatını goreyım once. Arada ufak fark olursa ıthal etmem,***** ıthal arac herseyı duzgun olsada satarken cok deger kaybedıyor.
Tebrik ederim SPORT ekibini, 2011 Trophy'e 13 sn. fark attı.
Cupra ve Type-R'da cevap için çalışsınlar bakalım :)
Cok ıyı olur.
Buarada sızın ılgınız nedır,eger bırebır ısın ıcındeysenız hemen telefonla halledebılırmıyız?
05326110766 numaram. Zahmet olmazsa sızınle konusmak ısterım numaranızı verırsenız.
Tam beklediğim gibi. Renault Sport'la pistte şaka olmaz. :)
Pilot da inanılmaz gidiyor.
RS yine çıtayı yükseltti. İç tasarımından nefret etsem de, yol tutuş ve devirlenme konusunda çok başarılı buldum. Type-R in işi çok zor. Eğer bu süreleri aşağı çekemezse ölü doğar.
Adamlar pistte resmen dalga geciyorlar diger markalarla :) dogru duzgun sevinmediler bile :D eminimki bunu da b•klayan cıkacaktır :)
aracın sesi çok güzel ya
rs e laf yok zaten işini yapmış pilotajda tertemiz umarım tr ye gelir bu sporcu
Koskoca ring 'i döndü herif, hata arayacagım diyee bin takla attım, 1-2 ufak tefek şey dışında nokta hata yok.. Kusursuz döndü adam.. 6.20 sn'de okadar iyi toparladı ki, koskoca etap yalan olabilirdi.
Stock olarak bu süreler çok zor rakipleri için, bayıldım stabilizasyona, rocco r' ın ring süresini bilen var mı ?
Honda'dan ses seda çıkmıyor Tayyar için? :D
pilot mükemmel kullanmış. araç da iyi olunca rekor kaçınılmaz olmuş :)
Çok iyi gerçekten,Honda'yı bende merak ediyorum.
Yıgıt;arada 10 lıra falan olursa ne gerek var kı ugrasmaya? Ayrıca ıthalın adı cıktı yıgıt,pahalı arac harıc ugrasmanın manası yok,mıllet cuzzamlı gozuyle bakıyor. 458-gtr yada turbo S im duzgun evrak hatta otesı dıstrubutorden yukarı cekmeme ragmen kı cogunun ne oldugu acık,%10-20 fark edıyor...
Beklenen bir hareketti :) Seat kısa süreli sevindi işte o kadar :D
Pilot ulan benim çocukluğum burada geçti der gibi dönmüş
4 saniye nolcak ki :D
http://galeri7.uludagsozluk.com/248/...-ya_468471.jpg
Sonunda beklenen hareket geldi R.S den.Tayyarı merak ediyorum ama sanırım alamaz bu süreyi :)