Yav he....
Printable View
Ruhsuz renaultlar ? Hahaha sayınn ercan erol ben anladimki sen kimin eşşeğine binersen onun türküsünü söylüyorsun, bundan 3 ay önce yere göğe sığdıramazdın renault ve renaultsport u :) renault un markalasmaya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum, acaba baska firma kırsa rekoru bu cümleleri kurabilirmiydin ? Tabiki hayır :) dünya kabullenmiş renault un başarısını siz hala konuşun :)benim r19 da çok ruhsuzdur kerata :) renault her kesime hitap ediyor. Tamam renaultcuyum ama kesinlikle clio yu kangoo ya iyi demem mal ortada kalitesiz iş.Ama yok sen 30 bin e araba alıp mercedes kalitesi beklersen bilemem, ne kadar ekmek o kadar köfte :icon_tup:
Gördüğüm kadarıyla sende Honda marka "BİNEK" bir araca biniyorsun yaşında genç heyecanlısın hepimiz öyleydik vaktiyle. Halen daha da öyle sayılırız :) Lakin şu yorumu da bırak senin gibi Honda nın binek aracına binenler değil de spor aracına binenler yapsın be güzel kardeşim he daha hoş olmaz mı?
Doğru söze ne denir :) Renault Sport başarısıyla nasıl ki binek reno kullanıcısı seviniyorsa yıllardır K20 ile aracında vtec sistemi olmayan hondacılar vtec vtec diye yırtınırdı. Sadece vti ile ies ve 1.4 is aynı kasada olduğu için herkes aracım vtec tribinde dolaşıyor.. Benim de gönlüm honda der ama başkasını kötüleme aşamasına geçemez..
Her markanın güzel otomobili var. Otomobil seven marka ayırt etmez güzel araç görünce..
Ben Honda'nın binek araçları, Renault'un binek araçlarından daha iyi gibi bir karşılaştırma yaptım mı da siz bunları yazıyorsunuz. Ne yazdığıma bakın ona göre konuşun. Sırf Honda biniyoruz diye hiç bir markayı eleştiremez, hiç bir araç hakkında fikir söyleyemez miyiz? Kesin taraflı ve fanatik yorumlar yaparız biz ;)
binek araç kullanıcılarını sırf bindikleri markanın başarısından dolayı sevindikleri için başka bir markanın binek araç kullanıcısı olarak eleştiriyorsunuz bende buna cevaben yazdım. yazdığınıza yine baktım sizde cevaplarıma bakın. marka eleştirmediniz direk kullanıcıları eleştiriyorsunuz ne yazdığınızdan haberiniz yok sanırım.
Tamam Renault 1 numara.
yıllarca anadolunun yükünü taşıyan traktör yollarında banamısın demeyen r 12 lere 10 sene bindim.. şimdide binerim kardeşim.. ve toros la yolda arıza yapmış 1500 tonluk ww cady i 80 km dağ bayır rampa demeden su bile kaynatmadan bi halatla çekerek..sanaii ye kadar bıraktım. ww cady nin sahibi bile şaşırdı.. valla kral araba dedi. renaultun binek otomobillerinin kimsenin beğenmesine gerek yok. biz beğeniyoruz yeter..
Senin dediğin cümle şuna geliyor Emre.Atıyorum fenerlisin ve fener şampiyon oldu.Fenerde mi oynuyosun,sen mi şampiyon oldun hayır sadece taraftarsın.Havalanma o zaman.Yoksa Renaultun ne sport araçlarını ne de binek araçlarını sevmek zorunda değilsin hatta nefret bile edebilirsin saygı duyarız.Bende sevmem bu arada :)
bu hondacilardan iyi esnaf gormedim mk 8 liralik arabayi 25e cakmayi iyi biliyolar.antalyada kale icinde 2 sene calissalar ulkenin dis borcunu oderiz
Konu neydı nerelere gelmiş....
Ben Renault sevmiyorum, ama Megane RS'i gerçekten beğeniyorum. 2. ve 3. sayfada ki yazılarıma bakarsanız zaten anlayacaksınız. Tamam ben dediğimin nereye gittiğini farketmemişim özür dilerim burdan. Ancak Honda marka araç binen insanlara karşıda genel bir ön yargı var, tuhaf.
Ben passatciyim renoyu destekliyorum ozellikle rs serisini destekliyorum onun disinda megane 1 olsun on numara arac civic neymis. Meg 1 in yaninda. Mesela vtec2 meg 2 den cokmu kalitelide laf yapiyosunuz burda renoculara.su honda fanatigi arkadaslar cidden bi bitmediniz.
Heeeer zaman sölüyorum yine de sölicem :)
Honda'cılar ile polemiğe girmek için kafayı sıyırmak lazım cidden.
Dünyanın en iyi markası Mercedes sonra Honda. Bmw,Audi falan tıraş makinesi.
Dünyanın en iyi 3 arabası vti,typer,s2000. Türkiye sınırlarını geçersen de Nsx'dir.
Bitti. :)
meg2 gerçekten aşırı kalitesiz bir araç iç olarakta dış olarakta. vtec2 ile kıyaslanamaz bile ki nick'ime bakma hiç hondam olmadı alma düşüncemde yok... Laguna desen safrane desen anlarım ama meg2 gerçekten kalitesiz.. kaliteden anlayan herkez göğüse dahi baktığında anlarsın...
3 tane vtec2 2 tane megane (birisi rs) sahibi olarak konuşayım bende, megane iç mekan kalitesi olarak civicden çok daha üstün. Hondanın da orta konsolunda 3 tane çevirme zıkkımı, 3 tane de tuş var. Donanım olarak zaten çok çok ilerde megane. Ha dayanıklılık olarak konuşcaksak, honda baş tacı tabi.
bırakın artık şu honda reno karşılaştırmasını valla bana gına geldi kaç gündür belki 20 konuda aynı konuşmalar :D
Daha hondanın arabası piyasayada yok ama hondacılar şimdiden Megane ı geçtiler helal olsun valla. Doğmamış çocuğa don biçmeye bayılıosunuz valla.
evet bir honda daha sahip olmamışlar tarafından en iyi seçildi
renault klasını konuşturmuş.rekabet iyidir.her zaman tüketicilere yarar sağlar.dün seat iyiydi bugün renault belki yakında honda rekoru kırar.
İyi bir japonseverim de şu konuda hondanın ne işi var Allah aşkına ? cıkacak type-r la ilgili bile bir şey yazmayıp konu nasıl vteclere geliyor anlamıyorum..
Trophy konusu hiç olmaya gidiyor.
bu başarıdan sonra renault'a laf eden kişi sindiremeyen kişidir.
takaşi gil artık turbomu takar vtecmı acar allah yardımcıları olsn :) bu arada cupra bence yakalar 8 dakikalık pst iyi bı plotla yakalayamasa bıle bırsy kalmaz.
Bir markada ruh kullanıcısına ne hissettirebildiğiyle alakalıdır. Ben 3 ay öncesine kadarda Renaultlar ve diğer markalar ile fikrimi dosdoğru söylüyordum yine de söylerim. Evet renault firması gerçekten başarılı bir firma ama personel taşımak konusunda. iş piste çıkmak ise kimse kusura bakmasın ben rakiplerinin 3 katı parayı veripte ancak performans olarak birazcık öne çıkan bir otomobile binmem. o yarıştırdığınız seatın fiyatına o otomobili satışa çıkarsın renault o zaman deki bana ne kaaa ekmek o kaaa köfte ;)
bak tekrar söylüyorum. gerçekten iyi ekip, gecesini gündüzünü o pistte harcamış iyi bir pilot ve gerçekten çok iyi bir süre var ortada kabul. ama muhtemelen yalnızca slick ile piste atlamış, muhtemelen daha sessiz, muhtemelen daha konforlu, muhtemelen daha uzun ömürlü, muhtemelen daha donanımlı, muhtemelen daha kaliteli malzemelerle donatılmış, en muhtemelen daha iyi koltukları olan, ve yalnızca pist süresi değilde kullanım bakım vb durumlar için muhtemelen daha iyi tasarlanmış bir seri üretim otomobile karşılık, yalnızca amacı pist süresi olan, seri üretimi olamayacak bir pist otomobilinin 4 saniye gibi iyi bir fark olsada bu sürenin 8 dakikalık bir pist için pekte önemli olmadığı bir otomobili karşılaştırmak bir kere saçma. çokta zahmet harcamadan oluşturulacak bir pist aracı muhtemelen daha iyi süre çıkaracaktır. evet önceki rekor başarılıydı fakat bence yinede o otomobil genel olarak çokta başarılı değildi.
aynı pilotun her iki otomobilide aynı pistte test etmesi bile rekoru seat gibi yeni teşvik almış kopya bir firmanın tekrar ele geçirebilmesi için yeterli. hemde seri üretim bir otomobille özel tasarlanmış bir pist aracına karşılık.
honda konusunda da muhabbetler dönüyor. honda uçak üreten bir firma. honda 150den fazla alanda gerçekten liderce faliyet gösteren dünyanın ilk 5 süper şirketi arasındaki bir teknoloji firması. honda yalnızca bir otomobil firması değil. honda diğerlerinin kullandığı teknolojileri çoktaaaan efsaneleştirmiş ekmeğini yemiş ve markalaşmaya ihtiyacı olamayan bir firma. tıpkı bir mercedes gibi bir toyota gibi bir hyundai gibi bir petronas gibi bir general elektrik gibi bir sony gibi bir nippon gibi bir ford gibi bir daimler gibi. Honda dünyaya ilk yapay eli kazandırmış binlerce engeli kaldırmış bir firma. honda sağlık sektörünede enerji sektörünede ciddi yatırım yapan bir firma. bu dünyada teknoloji yarıştırılacaksa eğer bu işi kimse kusura bakmasında ya amerikanlar yapar yada japonlar. diğerleri ancak reklam peşinde koşarlar işte böyle. sizin aşırı besleme ile yapıp reklam amacıyla kullandığınız şeyleri adamlar atmosferik olarak müşterisine sunma peşinde. ki 10 yıldır harbi yatan bir hondayla yarışıp duruyorsunuz.
renault ne zaman efsane olacak otomobiller üretir. o otomobiller kullanıcıya sunulur. kullanıcının -cebini eskitmeden- yaşarlar. ne zaman o koltuklarınızın sağ minderiyle sol minderi aynı yükseklikte durur ne zaman artık reklama para yatırmayı bırakır. ne zaman f1 ortaklığındaki ingiliz firmalarının teknolojisini çalmak yerine onlara teknoloji satar ne zaman o direksiyon simidiniz güneşe bari dayanıklı olur ne zaman savaş teknolojisine yada enerji sektörüne yada ne bileyim sağlık sektörüne bir yararı dokunur işte o zaman bir vw grubuna bir alman efsanesine bir japon efsanesine yetişir. ama renault her ne kadar az gelişmiş ülkelerin hakkını yıllarca yiyrek bu ciroyu yapmış olsada her ne kadar müslümanların katli için bu paraları el altından kullandıysada ben onların hakkını yiyemem bu hızla giderlerse iyi bir firma olacaktır. ama şuan benim gözümde kısaca 5 para etmez. proton bile daha çok desteklenmesi gereken bir firma. köpekliğe luzum yok.
Leon cupradan sonra bu rekor hiç hoş olmadı gözümde
Ulkeler arası sıyaset ve kısısel yargılarda gırmıs bu konuya,helal olsun...
Alt tarafı bır otomobıl ve en son ring de yaptıgı bır sureyı konusuyorduk ben bıraktıgımda...
Konu çok boş muhabbete donmüş... Haftanın ilk kilidi hayırlı olsun :D