Geçenlerde forumda konusu vardı kaldırttım Estroil Blue f30 316i 2014 model 50.000deki aracım blok kırdı.Araçta boya yok. Aracı yaptırmadan satmak istesem ne kadara verebilirim?
Ekstradan Nbt(büyük ekran) cruise Control takılı
Printable View
Geçenlerde forumda konusu vardı kaldırttım Estroil Blue f30 316i 2014 model 50.000deki aracım blok kırdı.Araçta boya yok. Aracı yaptırmadan satmak istesem ne kadara verebilirim?
Ekstradan Nbt(büyük ekran) cruise Control takılı
Borusan zararinizi karsilamiyor mu ?
Büyük gecmis olsun.
Nasıl blok kırdı ? Motor parasını düş -5 yap sat.
Geçmiş olsun bence yaptırıp binmek sizin için her daim daha karlı olcaktır diye düşünüyorum tabi imkan varsa.Yada yaptırıp satmak...Sebep olarak birşey söyledilermi peki :(
gecmıs olsun yazılımdan dolayımı karşılamıyor ?
sıfır sandık 30 civarıydı sanırım piyasasının bi 35-40 lira altına falan gider herhalde diye düşünüyorum
Çok çok geçmiş olsun bu arada tekrardan, borusan yazılımdan dolayı mı karşılamadı?
Yazılımdan ve bakımları borusanda yapmaadığımdan dolayı almadılar. Haklılarda ayrıca adamlar hangi saatte kac kere yazılım atıldığını bile görüyor bilginize. :)
Bence yaptırıp binin o haliyle satmak size sadece ekstradan zarar ettirecek, a3te şanzumanla alakalı sorun yaşadığımızda uğraşmamak için o haliyle çok aşağı bi fiyata vermiştik sonradan çok pişman olduk
hatta ghibli06 bülent abi, bir arkadaşının servisi olduğundan falan bahsetmişti bence yardımcı olabilir en azından fikir anlamında bir danışın..
Dışarda 20.000tlye sandık bulunuyor. Blok vs işine girersen 7.000 10.000 arası değişiyor. Uğraşmak istemiyorum açıkçası
blok kıran makinede kapak vs çok sağlam olacağı kanısında değilim ben , komple sandık 0 olarak alınır yada çıkma bulursunuz çalıntıdır changedir bilmem içiniz nasıl rahat eder o ayrı. borusanda s85 e 30bin € + kdv çektiler üstünede boru gibi işçilik. Yazılımdan araç blok mu kırarmış birde ? Detay verir misiniz?
Başkası olsa vurup pert etmişti tebrik ederim böyle bir yola girmediğiniz dürüstülüpğünüz için,ama bencede dışarıdan 20-25 bine toplanır diye düşünüyorum sonrada satarsanız daha uygun olabilir
aracın yazılımdan dolayı blok kırdığını düşünmüyorum sadece 4.000km yazılımlı kullanılmış adamlar km detayı bile verdi fakat daha öncedende bir çok araç blok kırmış aynı motorda fakat yazılım var diye garantiden çıkartıyorlar
Çok geçmiş olsun yaptırıp satmanız daha mantıklı
valla çok geçmiş olsun. artık adamlar yazılımı anlıyorlar garanti var iken yazılım yaptırmamak lazım. zevkimizin içine ettiler ama adamlar haklı. sizin içinde büyük şanssızlık olacağı varmış demek lazım.araca binmeyi düşünüyorsanız maddiyatınız var ise dışarıda düzgün bir yerde güzelce toplatın.araçtan soğuduysanızda o şekilde satmaya çalışın ama alıcısı sıkntı olabilir herkes uğraşmak istemez galericiler ölü fiyat çekerler vs
Bence satmaya uğraşıp binbir türlü adamın ağzından çıkacak abuk subuk lafları dinleyeceğinize verin kaliteli,düzgün işçiliği olan bir yere motoru yaptırın. Bu arada geçmiş olsun, yazılım softmuydu? Diğer konuyu görmedim.
Su halde satmaya calısırsanız cok ucuza gider ölücüler alır, yaptırıp satarsanız en azından verdiğiniz parayı arac satısında alırısnız
O haliyle satmak istiyorsanız fiyat verin bir düşüneyim. Ama tabi aracın normal fiyatı -motor kaç paraysa o kadara olmaz. Yani ben değil kimse almaz. Uygun fiyat verirseniz düşüneyim.
Sadece sandık motor yetiyor ise ben talibim , kafanızda bi fiyat varsa mesaj üzerinden yazabilirsiniz .
Tekrar gecmis olsun. Bencede yaptirip satmayi dusunun ana iyi bir servis olmasina dikkat edin ucuz etin yahnisine donusebilir olay. Alicak adam ya sanayici olucaj yada iliskileri kuvvetli birisi. Her durunda arabayi ciddi oldurucekler. Durumunuz varda yaptirmaniz taraftariyim. Daha sonra satmayi dusunebilirsiniz.
Arkadaslar bende arastiriyorum suanda maddi durumum elvermedigi icin yaptiramiyorum . Ortalama 20.000 tl tutuyor sandik motor. Gidip araci 80. 85.000e vermem ama parca parca satarim daha iyi :)
Öncelikle geçmiş olsun :(
Forum olarak bilgimiz dahilinde herkese elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.
Ancak diğer konuyada yazmıştım. Bu işin ben olsam peşine düşerim. Ancak maddi durum musaitse uşraşmaya değmeye bilir.
Öncelikle borusandan detaylı bir red yazısı alıp.
Aracı teknik üniversitede kontrol ettirip bu işin gerçekten neden ve nasıl olduğunu tespit ettirirdim. Şayet aynı sonuç çıkarsa yapcak bişey yok.
Amma lehte bi sonuç çıkarsa o zaman borusanın bunu mahkeme ve ünivesite masrafları dahil karşılaması gerekli olacak.
Aracı bu şekilde satmaya kalkarsan ölü sevici dediğimiz arkadaşlar dip fiyatı geçtim mezar fiyatla arabanı almaya kalkarlar. Tramer kaydı yok hasar yok boya yok bun iyisi şamda kayısı.
Bence etraflıca biraz düşünüp o şekilde karar vermek daha mantıklı.
İstersen birse yetkili bmw servisi istanbul oto ile görüş.
Hatta bostancı mengerlerin karşısında bostancı bmw var sahibi zeki bey iyi tanırım.
Yada batı oto bmw var oda bostancıda sigorta şirketlerine bmw parça tedariğide yapıyor firma sahipleri onlar ilede görüştürebilirim seni.
Kafana yatarsa pmden ulaşabilirsin.
harbiden üzüldüm. Vay arkadaş ya durduk yere çıkan şeylere çok ayar oluyorum. Cidden geçmiş olsun.
Yaptırıp satmak zarar ettirir mi ? Eğer öyle olacaksa yaptırmadan satmak daha mantıklı. Gerçi bu olaydan sonra binmek istemezsin diye düşünüyorum
M50B25 Swap yapın..:)
Durum sey gibi olmus. Telefonu yere dusurdun baktin acilmiyo, goturdun mahalle tamircisine abi baksana dedin, yapamadi goturdun yetkili servise "yaaa noldugunu anlamadim bir anda kapandi" dedin.
Gecmis olsun.
Belli ki soğumuş canı sıkılmış adamın arabadan. Hayırlısı olsun.
Git borusana servis müdürüne o yemedi diğerine vs rüsvet teklif et motordan daha mantıklı olacaktır her hâlükârda
Geçmiş olsun, ne gibi bir işlem yapıldı da o blok hasarlandı bilgi verebilirseniz seviniriz...
ayrıca araçtan memnunsanız yeni motorla devam edilebilir...
Gittiginiz ozel servisin gereklilik belgeleri var mi ? Yaptirdiginiz tum bakimlari belgeleyebiliryor musunuz ? Bunlari gozden gecirip su konuyu bir arastirin;
http://www.arkarotomotiv.com/?p=page...uafiyet-kanunu
Yazılımdan olmuş olmamış anlamam ama blok kıran bir çok aynı motordan varken işi yokuşa sürmeleri hoşuma gitmedi. Geçmiş olsun.
Bu halde vereyim deseniz Türkiye şartlarında maksimum 60 filan teklif ederler. O da sizi sinirden çıldırtmaya yeter, artar bile.
O yüzden bir şekilde tamir ettirmek daha mantıklı gibi..
Araç Fiyatı = -30 Bin aşşağı verirseniz bolca alıcı bulacaksınız bence
Özel bir servis bulup anlaşın Motoru yaptırdıktan sonra aracı satıp tüm masrafı karşılıcağınız teminatında bir senet verin yada noterde satılamaz koydurun bi şekilde aracı bitirip satın senedi alın yada satılamazı kaldırın keyfinize bakın özel servise 3 5 fazla para verirseniz bu işi yaparlar boşuna bu halde satıp zarar etmeyin. Şuan olduğunuz durumun ve moral bozukluğu varken bu haliyle iyice zarara satıp ruhsal olarakta kendinizi yıpratmayın.
Aracınızın şu an sağlıklı ederinden 10 lira aşağı derseniz alıcı bulamazsınız , fiyatı kırmadan alıcı bulamazsınız , bence yaptırmanız em doğrusu. Geçmiş olsun tekrardan bende f30 3.20i kullanıyorum henüz 10.000 km de , açıkçası garanti bitmeden satarım diye planlıyorum
bende garanti bitince yazılım yaparım ideal araba haline gelir diyordum, çekindim biraz şimdi geçmiş olsun.