ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
forza 300 kullanıyorum yaklaşık 7 aydır, şuan 6500km de sıfır aldım, almadan önce xmax vs birçok incelemede bulundum ve kesinlikle üstüne basa basa diyorumki forza... eskişehir istanbul dahil olmak üzere bir çok uzun yola gittim, sürekli istanbul içi trafiktede kullandım, motor kesinlikle ama kesinlikle yormuyor, inanılmaz rahat, eşşeh gibide bir bagajı var, xmax in inanılmaz konforsuz bi selesi olduğundan şikayet ediyor kullanıcıları, hatta aksesuvar oalrak comfort sele satılıyormuş o derece, bir diğer sıkıntı ise xmax bir scooter için gereksiz yüksek, tamam belki çok çok uzun bir boyum yok ama (170cm) bmw r1200rt gibi bir sport turing motorda dahi ayaklarım yere değerken xmax te bildiğin parmak ucunda zar zor durabiliyordum, scooter la bu endroyamı biniyoruz dedirtiyor ister istemez, heleki bu motoru sıkışık trafikte kullanmak akla gelince ayakların zar zor yere değmesi akılları iyice kurcalıyor... forzada ize ayaklarımı gayet sağlam bi şekilde rahatca yere basabiliyorum sıkışık trafikte büyük bir avantaj, hele birde artçıyla geziyorsanız...
şiddetle forza tavsiye ederim....