Arkadaslar bu metronun kim bilir kacinci olayi ama bukadari da pes artik.
Bu insanlarin anasi kiz kardesi yok mu ?
Allah binbir turlu belasini versin
Printable View
Arkadaslar bu metronun kim bilir kacinci olayi ama bukadari da pes artik.
Bu insanlarin anasi kiz kardesi yok mu ?
Allah binbir turlu belasini versin
bilmeyen arkadaslar olabilir ben haberi paylasmaya utandim yazamadim googleye yazip ogrenebilirler
yazacak kelime bulamıyorum. rezillik, utanç verici.
Konunun içeriğini anlamadım ama genel itibari ile hepsi aynı *** ben her hafta bir iki defa seyehat ediyorum otobüslerle maalesef şehir içi minübüsler gibi olmuş hepsi bitek korna çalıp yoldan yolcu almadıkları kalmış
Bende ilk sözlükte gördüm. Troll sanmıştım ama basınada yansıdı artık.
Söylenicek bişey yok birde muavin serbest bırakılmış. Yazıklar olsun.
Bu sene de turizmde yuksek kalite odulunu garantilemislerdir iste serefsizler.
https://eksisozluk.com/uyuyan-yolcun...avini--5116345
Benim kanım dondu. Bunu yapana türlü işkenceler yapmak isterim. Furkan skyhawk da bana eşlik eder. Hadım ediceksin dicem de ülkede hukuk namına pek bir şey olmadığı için ibretle izliyoruz. Kullanmayın abi 10 lira fazla verin şu yalama şirketi kullanmayın.
Serbest bırakmaları tek şartla iyi olur, bırakın kızın babası sevdiği abisi kim varsa cezasını versin onu da serbest bırakacaksaniz eyvallah ama yoksa adaletini ******
Otobüs taşımacılığı bu ş*refsiz Metro Turizm sahibi yüzünden dibe vurdu.
Yapanı da fazla yaşatmazlar inş.
Anlatılmayacak birşey yok, yolcu kişisi kız uyurken muavin şerefsizi kızın yanında kendini tatmin ediyor ve erkeklik südünü kızın suratına boşaltıyor. Olay bu. Trajikomik bir tarafı da şu var, olay jandarmaya bildiriliyor ve otobüsteki avukat kızın yüzünü temizlememesi için ona söylemde bulunuyor. Jandarma gelene kadar o halde bekliyor kız. Hani absürd bir erotik hikaye üretsen bunu üretirsin ama akıl mantık almaz böyle bir olayın yaşanacağına. Muavin serbest, adamı neyle yargılıcaksın ben kestiremedim, lanet olsun bu memleketin insanına. Artı olarak cinsel açlığın çekildiği bir ülkedeyiz, eminim şerefsiz pişman değildir bunu yaptığına. Her gün bu milletten daha da çok utanıyorum, beş para etmeyen insan topluluğu olduk.
bir insan buna nasil cesaret edebilir aklim almiyor nasil bir saplinliktir bu
2 senedir boyle olaylar da fazlasiyla artis var saplinlik , sapiklik sayisi gittikce artiryor.
Sonumuz hayrolsun.
metronun otobüsünde olması, olayın yeri zamanı pek önemli değil bu nasıl bir sistemdir o şerefsiz serbest kalabiliyor?
Şimdi muhtemelen muavinlik yapamıyacak bir daha, gittiğiniz kafede belki size sevdiğinize çay getirecek, kaldığınız otelde odanızı temizleyecek....
Dİrek kolunu bacağını cinsel organını kesiceksin böylelerinin hayatları boyunca sürünücekler
lan hadi otobus firmasini akladiniz, buna ulke olarak "maalesef" alistik. hadi bunu anladik diyelim de muavini nasil ve ne diye akliyosunuz??
yolculuk yapan bi kizin yuzune bosalmak nedir amk??
bu nasil aklanir?
sen nasil bir devletsin ki bunu akliyorsun?
sen nasil bir firmasin ki bu hareketi yapan insan artigini savunuyorsun?
Allah belanizi versin..
Vay arkadas bu nedir nasil bi durum Allah basa vermesin katil olurum
Yahu nereye gidiyor bu ülkenin hali?
Benim kardeşime kız arkadaşıma olsa bu olay (bunu yazarken bile ellerim titredi) katil olmuştum şuan net!
Kaldıki tanığıdım olmasıda gerekmez bir kadına bir bireye bir insana nasıl bir yaklaşımdır bu?
Davacı olsalar nolucak onuda merak ettim açıkcası, ne ceza alacak yada alacakmı? Midemi kaldırıyor bu toplum artık, nefret ediyorum
Yine otobüs yandı sandım. Haberim yoktu.
O otobüste hiç erkek yokmuymuş? Yoksa bana dokunmayan yılan yaşasın mantığı ile mi hareket etmişler. Linç edersin sakat kalır kim vurduya gider. Kimse sesini çıkarmadı mı? Abi bunu öldüresiye döversin cezası neyse çekersin. Yazık ya lanet olsun!!!!
Keske gormeseydim haberi sinirden catlıyorum.
allah aşkına kim şunu yapan varlık. Bulunamaz mı ? Döve döve gebertelim şunu
Bulup felc etmeden birakmamak lazim
Kansız o.ç. Allah ım yarabbim , ben herşeyi göze alır,katil falan olurdum herhalde,Allah korusun .Nasıl bir abazalıktır ulan bu.
Nasıl bir millet olduk inanılır gibi değil insanların birbirine hoşgörüsü yok saygısı yok tahammülü yok huzur yok ülkenin boku çıktı artık devlet desen hukuk yok şerefsizlerin yaptıkları yanlarına kar kalıyor şaka gibi çıldırmamak elde değil oçları hırsızlık yaparlar serbest kalırlar dolandırıcılık yaparlar serbest kalırlar tecavüz ederler serbest kalırlar çivisi çıktı ülkenin amk. En çokta eskiden halk bazı durumlarda adeleti en azından kendi sağlardı koskoca otobüste 1 tane adam yokmuymuşta o şerefsizi katlamamış buna üzülüyorum yazıklar olsun.
biz eskiden böyle değildik , o otobüste hiç erkek yok muymuş ? jandarma gelene kadar asfalta kazısalardı onu.
Yapanı dövsen birde şuçlu olursun hapis cezası çıkar bide.
Metro turizm de olmasina sasmamak gerek.
Yollarda hiz sinirlarini deli gibi asan,bir cok kazaya karisan,inanilmaz varos yonetilen bir sirket...
Ancak sevmedigim kisileri oraya yonlendiriyorum,hayatta onunden gecmem...
Bu rezillige girmiyorum bile....
sadece avukat bir abla kıza sahip çıkmış..
bende akşam annemi eşimi memlekete gönderdim yer bulamayınca başka firmadan eve gelip bunu okuyunca kanım dondu
Metro Turizm'de Korkun
Harbiden kız o halde jandarma gelene kadar falan beklemiş, o sırada bir tane adam çıkmamış mi?
Ne yazabilirim diye düşünüyorum nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz bu mu müslümanlık bu mu insanlık bunun idamdan başka bir cezası olmamalı ya kesinlikle olmamalı halkın içine atsınlar paramparça etsinler pezevenki
Artık her gün evden çıkarken korkuyorum her şey pamuk ipliğine bağlı katil olup içerde sürünmek bir şerefsizin o gün sana denk gelmesine bakıyor durmak yok yola devam saray başkanlık 2023 laylaylay....
Şerefsizi kuytuda bi güzel top ederler inşallah. O otobüsde hiç mi adam! yokmuş!!
Gerçi bu p.çi dövseler dövenler suçlu olur böyle muhteşem! bir adalet sistemimiz varken. Kısasa kısas gelmeli. Hırsızlık mı yaptı kes kolu. Tecavüz mü etti hadım et ****** çocuklarını.
Sırf metro değil geneli aynı. Duyulmuyor sadece. Bu kadar ileri çoğu gidemez sanırım ama başka bir firmayla yolculuk yaparken şoförler ve muavin konuşurken duymuştum. Firmadaki yavşak bir şför listeden bayan yolcuların numarasını alıp arıyormuş. Otobüsün sahibi olayı duyduğunda şoförü döve döve kovmuş.
Bir defasında bir bayana sarkıntılık eden muavin vardı gecenin yarısında. Baktım bayan rahatsız oluyor yerine geç gece gece uyutmadın dedim sustu geçti.
Otobüs firmalarının servis şoförleri de öyle. Kimse yoktu. Beni aldı z.burnundan önce bakırköye ordan esenlere gidiyordu. Bakırköyde bir lisenin yanından geçerken başladı yok dar giyiyolar yok şöyle duruyolar.
Sinirlerim daha fazla yazmama izin vermiyor. Çevremdekilere diyorum. Özellikle durumu müsait olanlara otobüse binmeyin uçakla gidin. Numara verirken benim numaramı verdiriyorum. Eşime dostuma ben ulaşırım bir problem olursa. Elalemin adam!larına vermeye gerek yok numarayı.
Haberde yazana bak otobüs şoförüne sormuşlar öyle bir şey olma ihtimali yokmuş. Şıracının şahidi bozacı misali şerefizler..
O feribot bu olay anından sonra muhtemelen karışmıştır bir tane kişi çıkıp dövmemiş mi.
"O saatte kızın otobüste ne işi varmış?" veya "Kız başına otobüse binmeseymiş." gibi bir savunma ya da "Otobüse binen kadın tacizi hak etmiştir, erkek bu tür durumlarda nefsini tutamayabilir." şeklinde yeni bir kanuna hazır olalım. Cânım memleketi koca bir Endüstri Meslek Lisesi / Motor Bölümü'ne çevirdiler. Yaprak kımıldasa zevke gelen şerefsiz köpek dolu her yer. Dini kullanarak ar/namus vurgusu yapanlar ve bunlara kol kanat gerenler eserleriyle gurur duysun. Atatürk "Memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir" derken galiba bu sapıkları kastediyordu.
Serbest bırakıldı ne demek ya? Nasıl oluyor böyle bişey. Serbest bırakılan haysiyetsize el kaldırılsa suçlu o değil el kaldıran olur. Allah belasını versin.
eşeğe miktiriceksin adamı anlar o zaman, böyle bir ülke olamaz
yav serbest bırakıldıysa gidelim bulalım cidden bak
o otobüste hiç adam yokmuymuş demeyin arkadaşlar , oradaki adamlarında çoğu ah şu kızı bi götürsem falan demiştir kesin.toplum olarak gebermişiz bi savaş çıksada silkinip kendimize gelsek ak
dıcek bısey yok. Otobus soforu hala ıyı cocuktur dıyosa
Sırketın sahıbı kırmızı kalem cekmıyosa bunun ustune
Kımse ses cıkartmıyosa olana
Ozetle bu pustlara ceza verılmedıkce, o otobuse tasaklarından baglayıp dolastırmadıkca daha cok okuruz goruruz gelır basımızA.
Kızın psıkolojısı ne durumda acaba...