Bu paralel olayı kabak tadı bile vermiyor artık... Ülkenin zeka seviyesi demeyeceğim, bu kadar aptal olunduğunu sanmıyorum ama ahlak ve çıkarcılık seviyesini gösteriyor...
Printable View
Bu paralel olayı kabak tadı bile vermiyor artık... Ülkenin zeka seviyesi demeyeceğim, bu kadar aptal olunduğunu sanmıyorum ama ahlak ve çıkarcılık seviyesini gösteriyor...
O kadar eğitim eğitim dedik ama böyle piçleri eğitsende bişey olmaz.
Piç her yerde piçtir.
Daha bundan bir hafta önce patlamada ölen 16 tane terorist şehit ilan edildi.
Birde üstüne üstük şehit hakları verilecek.
Birde bakanlar bunteroristlerin cenazesine gitti.
Ülkemizde normal artık bu olaylar, ceza denen şey yok.
2002"den sonra normal oldu böyle şeyler.
Sırf böyle piç kuruları yüzünden çocuğum olsun istemem.
Oha lan harbiden şok oldum.
Benim kız kardeşime böyle bir şey yapacak elimden allahı alamaz. Haber olarak ekşi sözlükte gördüm başka yerde kaynak var mı bilmiyorum. Acaba ne olacak çok merak ettim.
İti uğursuzu topluyorlar çalışan olarak ondan oluyor böyle.
Yıllardır binmem otobüse en son babamla salı günü İstanbul'a araba almaya gideceğimiz için arabayla değil otobüsle (metro turizm) gittik 2 araba dönmeyelim diye. Babam dedi bir daha araba alacak bile olsak arabayla gidelim 2 araç geri döneriz boşver dedi.
Ben başlığı görünce hani sarkıntılık yapma gibi birşeydir diye düşünmüştüm vallahi böyle birşey hiç aklıma gelmemişti
Adamın alet edevatı keseceksin en güzel ceza.
O işte yaş bir sürü piskopat sorunlu kadın var birine denk gelirsin suçun olmasada yakar dün aracıma tampon yaptı bir tanesi arkamdaki araba ilede payım yoktu nazik dille abla ben yarım saate çıkıcam az geri kayda çıkabilim dedim napim ben dedi basıp gitti kafayı yedim çıldırdım kadın diye kendimi tutabildim zor zar..
O muavin kimdir, nedir, nerelidir, nerede yaşar, ismi, resmi hiçbir şey bilinmiyor. Hiç bir şey açıklanmıyor ve bunun sonucunda da bu konu soğuyacak, unutulacak ve kapanacak... O kızın, sevgilisinin, ailesinin yaşadığı travma da o itin yanına kar kalacak! Ne diyelim ki adalet bu ülkede sadece zenginlere ve amcası, dayısı olanlara!!!
bu gif ne saçma bi gif ya? anlayamıyorum bakış açınızı. klasik olcak ama sizin bi yakınınızın başına gelse?
Gazi Mahallesi'nde,Metro şubesi basılmış.
Sahibi ne ki çalışanı ne olsun demiştim olayı ilk duyduğumda..
Paralele atmış suçu, hiç şaşırmadım.. Ne de olsa "haa paralel yaptırmış bu işi de" diyecek bir sürü var etrafında..
sanki gazi mahallesindeki çalışanlar yaptı bu olayı.
yapanı cezalandırmak yerine hadi otogar'a gidelim bütün metro otobüslerinin camlarını kıralım.
olay var dediler geldik gibi.
bende gazideyim dün akşam 9 bucuk 10 arası basılmış fakat mantıgını çözemedim
böyle puştları hadım edip sallandıracaksınn ülke öyle bi hale gelmişki tecavüz eden haklı tecavüz edilen haksız durumuna düşmüş gün geçtikçe dahada kötü oluyor
Bu konuyla ilgili espri yapmak neyin kafasıdır anlamam.
Bazı insanlar o kadar gevşek ki anasının, kızının, karısının, sevdiğininde uyurken suratına boşalsalar dahi espri kabiliyetini hiç kaybetmeyecekler.
Bence şeref ve namus yoksunu olmak demek insanlıktan çıkmak, sana verilen beyni bir böcekten farksız kullanamıyorsun demek. Tıpkı o muavin gibi.
Ayrıca kurdukları düzende karşısına geçip nasıl paralel yapmış anlat bakalım diyecek kimse olmadığı için herşeyi istedikleri gibi istediklerine yıkıp olayı kapatabiliyorlar..
en büyük eksiğimiz bu ne kadar saçmalarlarsa saçmalasınlar adamların karşısına geçip şunu açıkla bakalım diye soruyla karşılaşmıyorlar.. birgün ak dediklerine öbürgün kara deseler farketmiyor.. ağızlarından çıkıp 70 milyonun duyduğu cümle için ben öyle demedim diyebiliyorlar..
Haliyle her pisliklerini biryerlere yükleyip zeka abidesi seçmenlerini inandırabiliyorlar..
http://i.hizliresim.com/81lZl7.jpg
İnci akünün yetkili servisiyim. Bugun fabrikadan telefon geldi otogara gittim herkeste aynı muhabbet.
Kaptana sordum olay nedir diye adam bi sinirlendi kayseriliymiş basladı küfür etmeye bana dedigi tek bi kelime benimde anam bacım var seninde olay bizim üstümüze kalıyor her gören öcü bakıyor işker yarı yarıya düştü diyor.
Gazi Mahallesinde şube basılması bana göre ikinci bir boşalma vakasıdır... Aynı dangalaklığın iki rengi...
Ülke komple sıyırdı...
Kimse boşuna kızmasın.
Genellemeleri sevmesem de ateş olmayan yerden duman tütmez diye de gerçekçi bir söz var.
Edirne İstanbul arası yıllarca yolculuk yaptım. Ben gidip gelirken 2 firma vardı başlarda. Biri ulusoy diğeri metro idi. Önce herkes ulusoya yığılırdı o dolunca mecburiyetten metroya bilet kesilirdi. Çünkü ölümüne kurumsal olmayan, kaliteden bir çok kez ödün veren (otobüslerde 2010 yıllarda klimaların çalışmaması, dar koltuk aralıkları, rahat davranan muavinler). Ne zaman mecbur kalsam lanet ederdim indikten sonra. Daha geçen gün köprü gişelerine makas atarak giren bir otobüs videosu izledikten sonra bunu gördüm.
İşin ahlaki boyutu bir yana, türkiyenin her yanına yayılmış bu firmadan bu kadar memnun olmayan kimse varsa firmanın aynaya bakması gerekiyor.
Bartın istanbul arasında metro ve özemniyet vardı.
Özemniyet uçak kalitesindeydi valla metro klasik kötü metroydu.
Ankara istanbul arasındada ulusoy tercih ederdim o yöndede metro kötüydü.
bu durumun bana göre 2 sebebi var
1. bizim gibi tabuları ve bastırılmış duyguları olan topluma tv-gazete-dergi-sosyal medya aracılığı ile sürekli cinselliği pompalarsan damacanaya hallenen de olur şişeye yanlışlıkla! oturan da olur. en basiti telefonumdaki herhangi bir uygulamayı açtığımda 'kedicikleri böyle görmediniz' reklamı görebiliyorum.
2. duyarsız bir toplum olduk. konu ile çok alakasız olacak fakat geçenlerde uçakta ben c koltuktayım d koltukta oturan dallamanın iniş esnasında telefonunun açık olduğu dikkatimi çekti. cebinden 1-2 defa çıkardı herhalde açık unuttu dedim, az sonra yine çıkardı baktım 'xyz dayım arıyor' yanındaki 2 şuursuz karanlıkta telefonun ışığını görmesine rağmen ses çıkarmıyor, dayanamadım küfür edip bağırdım kabin görevlileri geldi, inişte polislerle uğraşmayayım diye büyütmedim. indikten sonra tabi bu delikanlı! geçinen arkadaş daha kapılara gelmeden kayıplardaydı.
Adamlar hala paralel diyor bunlar ne içiyor ne yiyor ya pensilvanyadan göndermişler muavini demişler git kızın yüzüne boşal aq beynini siktiklerim birde bu aptallara inanıyorlar ya !!
Harbiden bu persilvanya söylentisi doğru mu ? Yani bunu dile getirmişler mi , böyle bir şey söylemiş olamazlar herhalde o kadar da değildir amk.
http://a66.tinypic.com/10qwfi8.jpg
Boylelerinin olmazsa olmazi cuma mesajlari... Altinda ki yoruma bakarmisiniz utanc verici
http://a67.tinypic.com/2day4c1.jpg
Vay arkadaş işin geldiği noktaya bak güleriz ağlanacak halimize
yani anlamiyorum sirketinde calisan birisi bir pislik yapmis yapman gereken sadece bir ozur dilemek ve muavinin cezalandirilmasi icin birseyler yapmak
Bu bukadar mi zor ?
Yok paralel yok solcular sacma salak birsürü sey söylemis bir özür yerine
Bunlar da cirkeflik sahtekarlik oyle bir iclerine islemis ki böyle bir olay da bile bir özüre acizler
Ben böyle zihniyette ki adamlarla aynı camii de aynı saf da namaz kılmak istemiyorum .
Bunu yapan gavat şerefsiz godoşu benim elime verselerde ellerim çatlayana kadar yumruklasam g.t lalesinin suratını
Ankara edirne metro seferleri kullanırdım tek kelime rezillikti bir kerede memnun olanını görmedim. Abi nasıl cesaret eder nasıl bir zihniyete sahip bunu yapan anlamıyorum metro firmasına zaten diyecek bir lafım yok kalitesi herşeyi gösteriyor. Bundan sonra sittin sene kullanmam böylede büyük konuşuyorum...
Paralelin işi gücü yok git yolcunun yüzüne boşal diye adam mı tutacak. Aklınızı s....
Metro Turizm'in üst yöneticileri ***** partiliyse bir kerecik cumshottan bir şey olmaz deyip kapatırlar konuyu.
45 tane erkek çocuğu tecavüze uğradı,kırk beş yazıyla da yazayım.Bakan çıktı bir kereden bir şey olmaz dedi konu kapandı gitti.
Bu olayın duyuluşu ekşisözlükten başladı.Ekşisözlük deyince adamların aklına direk oovv cehape zihniyeti!! geliyor direk.
***** partili olduğu çok belli olan birisi yorum yapmış habere.Yazıyorum aşağıya.
''Muavin atmasa erkek arkadaşı atacaktı yüzüne o sıvıyı değişen bişi yok.tek başına bi kız şehirlerarası erkek arkadaş ziyareti yapıyorsa müzeleri gezmek için değildir.!Ayrıca o sıvıyı onun babasının yüzüne atmalı yetiştirdiği kıza bak yazık boşuna yaşamış...''
Abi ceza puanım 35 olmuş ben tepkimi ağzımı bozmadan buraya uygun kelimelerle taşımayı şuan için başaramıyorum.Bunların yaşadığı müslümanlıksa ben kafirin bayrak sallayanıyım.
Ey kurban olduğum Allah'ım..Benim bu dünyadaki imtihanım,özellikle gençliğim,neden 2002 den sonra çomar grafiğinin 80 derece açıyla yukarı gittiği bir döneme denk geldi ki ?
Öztürkün cümleleri size tanıdık gelmiyor mu ? Bu yalama bi dönem sonra ulaştırma bakanı olursa ben şaşırmam.
"Normal", "medeni" ve "çağdaş" bir ülkede insan bir özür bekler, bir yaptırım ümidi olur, değil mi?
Ama..
Ama,
Amaaaaaaaaa....
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/gWlcWA.jpg
"Normal", "medeni" ve "çağdaş" bir ülkede insan bir özür bekler, bir yaptırım ümidi olur, değil mi?
Ama..
Ama,
Amaaaaaaaaa....
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/gWlcWA.jpg
Ha, bu arada, insansız otobüs yıllardır var aslında.
Her gece İETT garajlarına yüzlercesini park ediyorlar.
Otobüs şahıs otobüsü olduğu için kamera yok demiş metro yetkilileri, sorun da burada aslında,
denetim sıfır, herhangi bir otobüsün üzerine metro yazıp şirkete kişi başı para ödeyince metro truzim oluyor