Varan ulusoy battı nereye binecek bu insanlar
Printable View
Varan ulusoy battı nereye binecek bu insanlar
Forumdan cok kişi yazmış ama ben de yazmadan geçemeyeceğim ; Kamil Koç denen firma en az Metro kadar sorunlu. Bu kadar lakayit bir firma olamaz.
TanrıVerdiye binin sivas istanbul çalışıyor ama olsun köylümüz kazansın :D
Otobüs ile işiniz varsa önce Nilüfer turizme gidin.
Bir yere gideceğiniz tarih belliyse 10-15 gün öncesinden uçak bileti kovalayın. Ankaradan İstanbula gidiş dönüş 65 TL ye uçmuştum borajet ile. (32,5-32,5). Otobüs çilesi çekilecek dert değil. Yani ben gibi insanların tavırlarından ziyade yolda vakit kaybetmeyi sevmiyorsanız.
Senelerdir pek otobüse binmem ama askerden önce çok binerdim. O zamanlar belkide iyi firmaydı bilinmez. O zaman hem daha ucuzaydı hemde heryere gidiyorlardı. Örnek İstanbul-Bartın arasına kamil koç yada diğerleri gecede 2-3 otobüsü varken Metro 15 dakikada bir otobüs vardı. Alibeyköy eski yazıhanelerin orada bir kaç firma tek yazıhane kullanırken Metroda hepsinin 2 katı büyüklüğünde gidiş ve dönüş olarak 2 yazıhane vardı ve otobüsler sığmazdı. TAbiki şimdi iyice abarttılar galiba
o ibneyi öttüreceksin aklı başına gelsin yavşağın oğlu.
neyse sövmeyim şimdi
ben daha yeni gördüm olayı. yazıklar olsun ne hale gelmiş insanlar. imam hatip açmaya devam edin kesin düzelir ülke.
İnternetten 07:00 için aldığımız bilet için 06:45'te beklemeye başladık. 08:15'te otobüs geldi. Adamlara çıkıştığım zaman ise " İnternette düzeltme yapmamışlar normal saati bu, yapabileceğimiz hiçbişey yok" Yani balık baştan kokuyor. Mecbur kalmayan hiçbir insanın isteyerek kullandığını sanmıyorum...
Metro Turizm bünyesinde 2 yıl çalıştım Bursa Otogarda bilet satış görevlisi olarak. Yazıklar olsun verdiğim emeklere. Metroda çalışırken bile Pamukkale Turizmle seyahat ediyordum . Böyle dandiği ve skandal olanı bir daha gelmez.
Yine bir Metro vakası
Yolcu otobusu, kamyonla carpıştı: 1 olu, 12 yaralı – Sozcu Gazetesi
bu adamların bünyesindeki otobus adedi kadar tr yi geçtim avrupada sanırım yoktur , o yüzden kolay kolay kimse sesini çıkaramaz diye düşünüyorum nekadar çok araba sefer olursa oluşan kaza haberlerinde ismini duyma ihtimalimiz okadar yükseliyor bana gore
Dün arkadaşım ışıklarda beklerken yeşilin yanmasıyla arabayı hareket ettirmiş ,korkudan anında frene asılmış . Jet hızıyla bir METRO firma otobüs kırmızı ışıkta geçmiş az daha bunlara vuruyorlarmış yandan herhalde teşhis etmeye giderdik cesetlerini. Allahın belaları korkudan plaka bile alamamış arkadaşlar elleri ayakları titremiş. Şerefsizin çocukları.
Otobusler Carpıştı: 6 Olu 15 Yaralı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Arkadaş her otobüs kazasının altından bu firma çıkıyor. Bugüne kadar öldürdükleri insanların sayısı 1700'ü aştı diye biliyorum. Ne diyeyim, ölenlerin yakınlarına Allah sabır versin.
Şuan ölü sayısı 8 e çıkmış malesef :(
Yaralı sayısı 16
yiyorsa yaptırım uygulatsınlar.. videoyu tamamı ile izlemedim ama direk kafa kafaya girmiş. Kesinlikle uyuyordu 2 şöförden biri
Iğdır seyahat diğeri de ,muhtemelen kendi arabalarıdır sürenlerde kendileridir ya da güvendiği adamlardır. Metro gibi ''ehliyetsiz'' adamları oturtmazlar koltuğa .
Günaha girmekse girmek suç kesin metro otobüsündedir . Allahın belaları üstte yazdığım post duruyor arkadaşlarımı biçiyorlardı ,her otobüs kazasının altından bunlar çıkıyor,yaptırım yok nasıl olsa birilerine yanaşan rahat yaşıyor ülkede
videoda sanki Iğdır ın otobüüsü ters şeritte gibi duruyor gerçi çokta dikkat etmedim ama. Ölenlere Allah Rahmet eylesin Yakınlarına sabır versin..
Bu ibne şöförlerin hepsi aynı bokun soyu.
Geçen gün pamukkale nin aracı önümde gidiyordu. Cart diye sağa kırdı. Ne sinyal var ne de ayna.
Yanına gelip uyarınca da işine git der gibi el kol yaptı. Sanki kasada karpuz taşıyor şerefizin evladı.
9 kişiyi geçen araçların şoförlerinin 24 saatlik herhangi bir süre içinde; toplam olarak;
9 saatten ve devamlı olarak 4,5 saatten fazla araç sürmeleri yasaktır.
Böyle güzel bir kural var ama sadece kural; ne uygulayan var ne sorgulayan..
Tüm yolculuklarımda şöförlerin birbiriyle takoğraf değiştiği bazen bir şöförün tek başına yolculuğu tamamlandığına defalarca kez şahit oldum.
İşin garip yanı kontrol noktalarında yolcu otobüsleri torpilli gibi birşey yılda sadece 1 yolculuğumda filan durdurulduğuna şahit oluyorum.
Şimdi niye kimse ihmallere, kazalara bişey demiyor anlaşıldı :D
Galip Öztürk @Galip_Ozturk
16 Nisan'da #EVET diyen Vatandaşlarımızı ücretsiz taşımak için, çalışmaya başladık.
#METRO herşey VATAN için.
Zaytung bombayı patlatmış :)
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f0&oe=5930D976
Trabzondan izmire gitme maceram var bunlarla
Allah bi da uzak etsin benden. Ankaradan önce şöför değiştiler nerde hatırlamıyorum. Ankaraya girdik gecenin bi saati nasıl olsa herkes uyuyor diye çekti sağa takoyu değiştirdi devam sonra. İzmire kadar da belediye otobüsü gibi heryerde durdular inince taşı toprağı öpecektim.
Otobus alev alev yandı: 20 yolcu vardı, faciadan donuldu - Son Dakika Guncel Haberler
Tahmin edin, hangi firmanın otobüsü acaba?
Daha dün yaşanan bir olay daha;
Ordu'da akılalmaz kaza! Otobus cay ocağına girdi - Son Dakika Guncel Haberler
Metro çıtayı o kadar yükseltti ki otobüste grup yaptılar vs diye haber çıksa yine de şaşırmam.
3sene önce Bodrum'dan İstanbul'a dönerken Metro turizm ile dönmek 'zorunda' kalmıştık.. Otogarda şoför bagaj yerleştiriyordu hemde atletiyle, dedim s*ç*tk zaten emanet gibi adamdı ne gömlek ne bi şey üzerinde alelade bir tip.. Manisa otogarına kadar pek sıkıntı yoktu sonrasında şeritlerde duramamaya başladı otobüs galiba tek uyumayan bendim ki hostese benzeyen sokak terlikli hanım şoföre göz kulak ol dünden beri uyumadı dedi.. Aramızda saçma sapan bi dialog geçti kullanabiliyosan feribota kadar götür olayına kadar geldik.. Bi daha dedim zorda kalsam Bodrum'dan yürürüm mks.. Feribot kuyruğunda motordan dumanla çıkmaya başladı fln filan yani uzatmayayım kabus gibiydi ama değildi..
Metronun kırmızda geçtiği aşikar. Yeni yanan kırmızıda durmamak için son anda geçme çabasının başarısız olması. Kamera açısı değişince yola bakın, 1 tane bile araç geçmiyor ve yan cepten çıkan araçların ordaki ışıklar kırmızı. Ana yolda 100-200 mt ara ile konan ışıklar, trafik olmaması için aynı anda aynı renk yanarlar