https://www.youtube.com/watch?v=YVtf...ature=youtu.be
Printable View
Embesiller....
SA cikma 350Z parcalari AS
Hatasız ufak tıkı var .
çarparken bile sol el tavandan inmedi helal olsun
Kim bu adam kim.
Hihahoha nasil sevindim :)
Yine bi düğün konvoyu yine bi kaza.
Çok güzel hareketler bunlar lobo lobo loplop looooooop :hahaha:
hayaller ken block, gerçekler bariyer :)
Araba kaç kere toplandıysa , tek vuruşta katlandı
dokunur dokunmaz göçtü araba,ya araba çok dandik, ya da geçmişi kirli :D reklam kokan hareketler mayk bunlar,lakin Allah'ın sopası yok işte. güzel patladı.
350Z bize geçti, admin videoyu kaldırabilirmisin?
Bunu yazmasam olmazdı :) Sabah sabah güzel güldürdü :)
Ohhhhhhhhhhhhhhh ula sabah sabah keyif yaptım
Allah razı olsun :):
yaşasın be ülkede bazen güzel şeyler de oluyor dedirten cinsten bir video.
1 ay sonra yine toplanır satılır :) geçmiş olsun
andaval detected
Bakarak öğrenilse kedi kasap olurdu... Bi çalış çabala dene ondan sonra yap bee direk malafatülhakiye oldu. Ahahaaa
s2000 e şekil yapacam diye duvara patlayan koca yürekli adam :)
Hoop girdi selamınaleyküm satılık hatasız 350zeett
Konuşan elemanda basket maçı anlatıyo sanki. Oopp girdi:)
Tebrikler güzel yanlamış
Kimsenin kazasıyla, belasıyla keyif yapacak değilim ama umuma açık yolda magandalık yapanlara hiç üzülmüyorum!
Allah tekrarını göstermesin ama bu magandaların, zaten böyle salak kazalar meydana gelmez o zaman :)
Hoop girdi dedikten sonra kime selam veriyor o? ahahahah
hoop girdi selamın alyeküm :D çok iimiş yorum
Sabah sabah güldürdü :)
videoyu izler izlemez aklıma gelen ilk şey o o o o o o gerizekalı diye tezahürat yaptım :D
olur boyle seyler fazla saaaapmamak lazim :)
"Aracımı garajda muhafaza ettim hep.Bir gün garajın kapısını kaldırır kaldırmaz komşunun çocuğu bisikletiyle aracıma çarptı.Çok titiz olduğum için ön tarafı boyattım."
Ahahahhaha :hahaha:
hey canıtın lanet olsun dostum bariyere giriyorsun
aşkım şimdi şöyle oldu, bariyer gel sen önüme gir :D
asil japon ailesinin üyesi s2k,yanlamaya çekinen yakuzayı cesaretlendiriyor ve dünya 1 saniyeliğine.... , selamınaleyküm ((:
Sessiz izledim işteyim diye ama yorumlara bastım kahkahayı hep gülmemem gereken yerlerde gülüyorum zaten :D
Çok güzel giriyor gerçekten :D
Bide adam o kadar cool kaza yapıyor ki el hep tavanda
peki arkadaşın yaptığı hata nedir ? bilmediğimden soruyorum. gaza mı fazla bastı, yoksa gazı erken mi bıraktı, frene mi bastı, el freni mi çekmesi lazımdı ? kurtarması için ne yapması gerekiyordu da ne yaptı böyle oldu.
Fazla gaz vermek anlık gücün gelmesi ve şöförün büyük ihtimal fren yapamadan duvara girmesi. Bence sahibi aracı iyi tanımıyor.
Yol durumu, hava durumu, lastik durumu, diff kilit oranı çok önemli.
Sabit alanda kukalar ile pratik yapmak ile trafikte bu işleri yapmak çok başka şeyler arabanın tepkisi yukarıda yazdıklarımdan dolayı her zaman aynı olmuyor malesef.
350Z güzel bir otomobil üzüldüm kaza yapmasına.
Bu adamlar bu araçları alacak parayı nereden buluyor 100 binlik arabalar ele ayağa düştü kimse yanlış anlamasın örnek olarak yazıyorum eskiden şahin,e30,e46.. derken artık s2k, 350z oldu bu tayfanın arabalar. 3 5 seneye artık gallardo f430 falan görücez heralde göbekte yanlayan ,konvoyda 0 çizen
350 z ye yazık oldu