ozoozo Nickli Üyeden Alıntı
Eliniz ayağınız tutuyorken spor yapın , diyet yapın. Mide ameliyatı vs türü şeyler bir ömür boyu hayatınızı etkileyecek onuda unutmamak gerek. Yaşınız 26 gözüküyor haliyle daha önünüze uzun ömürler olur inşallah , bir ömür boyu mide ameliyatlı bir şekilde gezmek ? Ben olsam tercih etmezdim. Ayrıca allah korusun bıçak altına yatmak her türlü risktir.
Bende sizin gibiydim kendimi bileli kiloluydum ve hiç zayıf halimi hatırlamıyorum en son 140 kilolara kadar çıktım. Yaklaşık 6 ay kadar sürede 100 lere kadar düştüm daha sonra en son gördüğüm dip nokta 92-93 dü ama şuan tekrar aldım çünkü yiyorum :) Şuanda da 100-99-98 bandında gidiyorum demek istediğim şu ki siz istedikten sonra her şey oluyor haliyle bıçak altına , ameliyatına şuna buna gerek yok. Şuan bilerek yiyorum çünkü artık kendimi biliyorum istersem verebilirim , 2 hafta dişimi sıkıyorum hemen 97-98 lere düşüyorum 100 küsürlerden. Şuan stabil 99-100 şeklinde gidiyorum , 1.85 de boyum var. Biraz boğazınızı tutun , biraz azim gösterin kısa sürede toparlarsınız ameliyata falan gerek yok , Allaha şükür herhangi bir sağlık probleminiz de yok yani yediğiniz için kilo alıyorsunuz bu yüzden yemeyin ve sorun çözülsün , yemeyinden kastım sağlıklı beslenin :) ben 140 kilo iken antepte dışarı da yemek yerken önden yarım kavurma (yarım pide) , üzerine 3 şiş lavaş arası kebap yiyen adamdım.