Bugün meydana gelen 7.5 şiddetindeki deprem nedeniyle geçmiş olsun TÜRKİYEM. Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.
Printable View
Bugün meydana gelen 7.5 şiddetindeki deprem nedeniyle geçmiş olsun TÜRKİYEM. Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.
Allah yardımcıları olsun kış günü gerçekten çok zor çok acı. sabah sabah çok kötü oldum görüntüleri gördükçe.
Hepimize büyük geçmiş olsun, en az zararla bunu da atlatırız inşallah. Özellikle bu soğukta allah yardım etsin.
Ortalama 1.32Dk sürmüş sanırım gerçekten çok uzun ve şiddetli ölenlere allah rahmet eylesin kalanların yardımcısı olsun bu havalarda çok zor gerçekten.
İzmir depreminde tüm ev ve eşyalarımızı kaybettik 1 ay çadırda yaşadık Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın gerçekten zor bir durum Allah yar ve yardımcıları olsun az değil 5 il de yıkılmalar mevcut
Çok geçmiş olsun....
Şanlıurfa teyzemler konutları sağlam ama geceyi sokakta geçirdiler.
İskenderun diğer teyzem konutları yıkıldı ama göçükten çıktılar. Kuzenin konutu yıkıldı ama göçükten çıktılar.
Çok şükür can kaybımız yok ama bu tabi bizim ailemiz için geçerli. Allah yar ve yardımcıları olsun. Çok zor bir süreç olacak.
Vefat eden herkesin mekanı cennet olsun.
Deprem öldürmez bina öldürür. Maalesef '99 depreminde durum neyse hala aynı senaryoları yaşıyoruz.
Forumdan bölgedeki arkadşlarimiz bi ses versin :(
Allah yardımcıları olsun inşallah
Çok geçmiş olsun..
Etkilenen bölgedeki tüm halkımıza, forumdaşlarımıza ve yakınları etkilenen herkese çok geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum bu soğukta çok çok çok zor.
Geçmiş olsun.
Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Fotoğraf ve videolardan görünen yıkılan binalar arasında yeni yapılan binalarda var
hava şartları çok felaket gidiyor. Yardım için hazırlık yapmak lazım. Deprem bölgesinde yardımlarımızı ulaştıracağımız bir arkadaş varsa organizasyon yapabiliriz.
Gaziantepde abimler var gece sarsıntıya uyandık 5 sn. Sallanır durur dedik 3 dk. Sürmüş sokağa zor atmışlar kendilerini şu an arabanın içinde bekliyorlar. Malatyada halalarım var onlarda aynı şekilde arabaların içinde bekliyorlar. Kar ve yağmurda olunca işleri çok zor. Yeni binalarda yıkılmış antepde bilanço çok ağır ilçelerde kardan dolayı daha ulaşılamıyan çok yer var. Bi yakınımızın akrabaları ölmüş malesef. Allah yardımcıları olsun...
Allah yar ve yardımcıları olsun. Gerçekten çok zor. Eşimin de üniversiteden bi arkadaşının akrabalarından vefat edenler olmuş ama kifayetli bi bilgiye ulaşamadık :(
Antep Nizip de teyzemin kızı var. Eşinin teyzesi ve eniştesi enkaz altındaymış şu an bekliyoruz enkaz başında dedi az önce konuştum. Allah yardımcıları olsun.
Çok geçmiş olsun..
Allah yardımcıları olsun..
Tada markasının mre formatında paketleri var,bir insanin günlük 3 öğününü içeren ve içindeki ısıtıcıyla yemekleri ısıtmayı sağlayan. Bu paketlerden topluca alıp göndersek çok iyi olur aslında. Bir kampanya vs yapılabilir mi?
Edit yok. Bu arada kan ihtiyacı varmış, kızılaylardan kan verebilirsiniz
99 sonrasında depremde yıkılan konutlara soruşturma açılsa diyeceğimde canlar gittikten sonra soruştursan nee soruşturmasan neee.
Bölgede halkı başta olmak üzere, hepimize geçmiş olsun.
Allah o bolgedeki herkesin her canlının yardımcısı olsun, hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin herkese cok gecmis olsun.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bük bir deprem daha olmuş 7,8
Canlı yayında izledik 7.5 bir tane daha.
Antalya'dan hissedildi.
Allah'ım esirgesin.
Osmaniye ya da Kahramanmaraş'ta tanıdığı olup da son 7.5'luk depremden sonra ulaşabilen oldu mu? Kız arkadaşım ve ben oradaki kimseye ulaşamıyoruz whatsapp mesajı dahil gitmiyor, şebekelerde mi bir sıkıntı var
Haberleri takip ediyorum da hasar çok büyük akşamda oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun...
Etkilenen 10 ilin 7 sinde kar yağışı bekleniyormuş. Üzüntüden iş güç yapmaya halim yok.
Off off
hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim..
medya gene bir çok seyi saklıyor.
hataylı arkadaşım var , oradan fotolar geliyor. taş taş üstünde kalmamış..
Allah yardımcıları olsun
Haberleri izliyorum yeni binalar yıkılmış deniyor bu nasıl olur aklım almıyor bunlar depreme dayanıklı değilmiydi
Adana'da @Lee-on! nickli levent abi vardı numarasına ulaşamadım, var mı tanıyan haber alan?
Bir arkadaş söyledi, başka bir tanıdıkları bir haber kanalında imiş, elimizde bir sürü görüntü var, sabahtan beri mahvolduk, yayınlayamıyoruz, hangi birini versek karar veremiyoruz, hepsi yayınlansa zaten sırf moral bozukluğundan millet göçer gider demiş.
Benim de en çok duyduğum Hatay'ın diğer yerlere göre en çok yıkımı aldığı.
Berbat bir gün. Ne yapabilirim bilmiyorum. Maddi destek de önemli fakat manevi destek olamadıkça kendimi yiyorum. Afada başvuru yaptım, umarım en kısa sürede çağırırlar veya çağırmaya gerek olmadan herşey bir an önce çözülür.
Geçmiş olsun :(
Hammurabi kanunları 229. Madde:
Bir usta herhangi biri için bir bina inşa eder ve bu binayı uygun bir şekilde yapmazsa; inşa ettiği bina yıkılıp sahibini öldürürse, inşaatı yapan da öldürülür.
Yıkımın boyutları gerçekten çok ama çok büyük. 10 ile yayılmış durumda.
Taş üstünde taş kalmamış. Hava şartlarını da düşününce enkaz'dan sağ kurtarılacak kişi sayısı oldukça düşük olacaktır.
Allah yardımcıları olsun. Yıkılan bina sayısı oldukça fazla görünüyor. 100k rakamları görebilir facianın bilançosu ama açıklanmaz tabi.