ilk drag yarısı biliyorsunuz ki 12 nısanda manisa akhisarda bu siteden katılan olcakmı ? hangi kategoride yarıscak bakalım kımler gelcek akhisara ?
kısmet olursa bende katılıcam kovalıcam kupayı bakalım nereye kadar kacıcak :D
Printable View
ilk drag yarısı biliyorsunuz ki 12 nısanda manisa akhisarda bu siteden katılan olcakmı ? hangi kategoride yarıscak bakalım kımler gelcek akhisara ?
kısmet olursa bende katılıcam kovalıcam kupayı bakalım nereye kadar kacıcak :D
mahallimi var resmi yarışmı?
resmi mertcan.
mahalli bizim buralarda kalktı ama bulucaz bi çaresini ;)
karayolllarından izin alalım seferihisar otobandaki park alanında biz yapalım...
seyirci olarak gidicem akhisara.. katılan herkese başarılar..
bizde denizliden gelmeyi düşünüyoruz 5-6 araç eğer bi sorun olmazsa bir taneside yarışlara gircek
kuralsız mı yarışılcak anlamadım ki?
seyirci olarak geliriz bizde bakalım
sezon acılıyor demmekki
daha kuralları açıklamadılar, tosfed'in anlayışında bi değişiklik yok, sporu öldürmeye devam..
12 nisandaki yarış türkiye şampiyonasının ilk yarışı olucak resmi olarak ve de
1. ctesi gunu pistte serbest antremanlar olucak herkes katılabilir aracını zamanını öğrenebilir
2.pazar gunu ulusaldan sonra mahalli yarışta olucak
3.erolcum izmirde mahalli yarışlar bitmedi çok daha fazla olarak geri dönüyor fakat eosk la mı başka bir kluple mi süpriz olsun :)
hadi bakalım süprizi bozmayalım o zaman :)
yahu diyorumki daha ortada kurla yok neyle yarış yapılcak sizde yarış kesin var edasında yazı yazıyorsunuz anlamdım bu olayı ben şimdi
çıkıp kafamıza göre mi yarış yapıcaz
kaç kişi lisans çıkardı yarışa 1 aydan az süre varken kim ler bir hazırlıkta bulundu ?
geçen seneki kurallar geçerliligini koruyor olmalı bi degişiklik yoksa minikim..
açıklanmadı ama her yıl açıklanır
forumumuzda bu işi daha resmi açıklayacak kişiler var onlar varken benim bir şey sölemem uygun olmaz
bnde seyirci olarak gelecem yarışacaklara başarılar
kurallar açıklanmadan yarış olacağını sanmıyorum.her yılın kural kitabı açıklanmak zorunda diye biliyorum hasan abi bu hafta açıklanır demişdi yeni kurallar açıklanmadan bir hazırlık yapmanın anlamı yok herşey değişecek gibi.
yeşilli hayırdır katılcak gibi duruyorsun ? ;)
evet 1.4 is le katılıcam ben ama izmirde büyük ihtimalle su koymassa erol abi ve metin abide girebilir ;)
ben kurallar ne zman acıklanır bilmiyorum ama takvime bakaraktan bu konuyu actım benım isteğim olmasından yana artık baslasın yarıslar bizde girelim eğlenelim ;)
bodrumdan 5-6 araçta bizde gelmeyi düşünüyoruz bakalım katılan herkese şimdiden başarılar kazasız belasız yarışlarr....:icon_tup:
tosfed in bi elemanı veya anok un bi çalışanı yokmu sitede şu yarışları ankaraya kaydırsak bu gidişle Türkiyede drag diye bi spor kalmıcak içten içe öldürüolar katılımcıların %80 i zaten ankara ama hala bazı kişi ve kurumlar ankarada yapmamakla inat ediyorlar bi el uzatan yokmu
ben belki gözetmen olarak gidebilirim.önümüzdeki hafta kesinleşir taöm olarak neyin nasıl olacağı
pınarbaşının işletmecisi el değiştirdiği için bu sene orda drag yapılmıyacak büyük ihtimalle.ödemiş ve akhisarda olucak
Aracın bi kac sorununun üstüne sponsoda sorun cıktı.ama halolmucak şeyler değil krize inat :) Cevremede bi kac abimizde sponsor sorunundan dolayı giremiyolardı bi kac yerle temasa gectielr beklemedeler ...katılanlar zaten katılacaklar gene.
auto dromun sahibi değişmedi
izmir yarış pistinin işletmecisi değişti...
belli olmaz herşey olabilir...
işte bi abimiz el atsa ankarada olsa çok iyi olcak yoksa drag lar göz göre göre bitio
niye sadece ankara
ee şimdi yok mu benden baska 1.4 aracı ile katılcak olan ?
2.0 katagorisine girmek istiyorum bugun ehliyetim çıkarsa
mevcut pistin beton olması sebebiyle istemiyorlar tabi
ama bir drag organizasyonunda bir pist yapacak para kazanılıyor Ankara'da
Yerel yönetimlerle görüşülüp güzel bir pist yapılabilir bence Ankarada kalabalık bir izleyici kitlesi var hipodromun tüm yerleri doluyor bu potansiyel değerlendirilmeli
bence bu konunun bu şekilde uzaması yanlıs ? ben buraya draglar neden ankarada yapılmıyor die acmadım bu konuyu ;) akhisar draglarına katılan arkadaslar olucakmı die actım lüften daha fazla uzatmayın bu konuyu ;)
ben birşey sormak istiyrm ?
bu resmi drag yarıslarında ben daha önce hiç yarısmadım şimdide gircem filan diom kendim ama lisans problemi varmıs direk gidip para veriyoruz yarısdan önce ordan bir yarıslık lisans cıkaramıyrmuyuz ?
birde resmi yarıslara katılmak istiyorsam komple bütün yarıslarla yarısmak zorundaymısım ? yanı ben akhisarda gidip yarısıp sonrakı yarısa katılmak istemiyorm mesela ?
birde fiyat gecen senı izmirde 100 tl di ;) buda galiba organize edenlere göre değişiyormus bu seneki fiyatlar ne olcak yada akhisarda yarısa katılabiliceksek benım ödiyeceğim tek yarıslık mıktar nedir ?
benı bu konularda aydınlatırsanız cok sevinrim gercekten bi heves ettim katılayım die dünya kadar problem cıktı ..
ulusal yarışlara girebilmen için yarışlardan önce resmi lisansını cıkarttırman lazım yaklaşık olarak 350 tl
her yarışa girerken katılım formunu ve ucretini hesaba havale etmen lazım oda yaklaşık yarış başına 300 tl den aşşagı degil
eger ulusal drag yarışında dereceye girmek istiyorsan 7 yarışın 6 sına katılman gerekiyor
peki ulasal yarısların yanında her zman mahallide oluyormus ? bu durumda akhisar yarısları için gecerli olurmu peki ?