Mk 3 2.0 150 hp golf gti
civic vti 1.6 160 hp
karşılaştırsak sonuç ne olur ??
Printable View
Mk 3 2.0 150 hp golf gti
civic vti 1.6 160 hp
karşılaştırsak sonuç ne olur ??
Zamanında denemiştik. VTI 4 boy civarı açarak alıyordu.
Vti derim.
bence de vti arayı açar...
vti şaka yapar ^^
drag denemedim ama 4-1 headers ss araboru ss magnum susturucu ve caili vti ile rollde 3 te basınca 5 te 4 boy falan oluyordu
heh yine kavga çıkıcak bir konu kutlarım açan arkadaşı
Elbette Vti :)
2000cc 150 hp olan MK2 değil mi?
gonlumuz GTI ama Vti gecer
crx ile vti tı geçebildiğimi öğrenince moderatörler konu kilitliyor haberiniz olsun golf le geçmeyin :) zoruna giden birşeyler yapıyo
bak lafını bilde konuş konudaki mesajlarını sayamadım bile herkese laf yetiştirecem diye uğraşıyorsun gelip bide burda saçma sapan konuşma git nerde deniyosan dene videosunu koy doğmamış çocuğa don biçme sana tavsiyem budur
sen vti geçsen nolur geçmesen ne olur umrumda olmaz lafını bilde konuş
crxle vti geçileceğini öğrendim artık hayatım eskisi gibi olmıcak
golf gti drag ve roll de yalan olur.ama top speed fena değil
Haftasonları sürekli denediğimiz 2 araç, 2.viteste 4000 devirde rol bastık vti 2-2.5 boy açıyo vti da kn hava filtresi-51 lik iskender egzoz 60 lık megan carbon son susturucu var,gti da ise pipercross hava filresi ve sebring son susturcu var..
Ama şöyle bişeyde var gti ın içi dolu yani ses sistemi biraz daha ön planda borbet jantlar var vtida ise sadece kapılarda component takımını oturtmak için fiber işçiliği var..
vti diyorum :)
gti 4. vites 235 görüyormuş
:D
http://img17.imageshack.us/img17/6527/1548469142o.jpg
Ben 230+ yapmıştım kesiciye girmeden.
kadranda 245 göruor
Mağlesef mk1 8v ve mk2 16v olanları hafiflik avantajıyla güzel sonuçlar elde ediyor.
Ama mk3 lerin tekerlek güçleri 85 kw gibi 2,0 hacimli 150 hp lik alete göre çok ciddi kayıpları var.
Vti ise tekere 105 kw verir.Bunlar std motorların dyno verileridir.
20 kw çok ciddi bir fark ve zaten mk3 lerde bir sıkıntı var ama nedeni bilmiyorum.
Araştırmak gerekli.Hatta bazı kullanıcıları tekerlek gücünü arttırmak için şanzuman değiştirip bunu gidermeye çalışsada nafile.
Golf hayranlığı mk2 G60 dan sonra bitmiştir bende :)
Yani bu yarışı vti çok rahat götürür.İstediği kadar patinaja kalsın ;)
Golf 3 GTI fabrika çıkısı oldukça uzun oranlı şanzıman ile geliyor bir de ağır. bence de VTI alır.
Arkadaşlar bi yanlışlık olmuş 4. vites 235 değil 215 de kesiciye giriyor benim arabam.Şu an 175 hp denemek isteyen vtı'cı olan arkadaş olursa kayseriye yolu düşerse beklerim... benim arabam ilk gün sadece kat iptali olan hali,tıkalı benzin filtresi,orjinal hava filtresiyle dinamoda 145 bg çıkmış sağlıklı bi gtı olarak VTI'a 2 boy koymuştu... 0'dan kalktık 50 km hız gibi bi boy arkamdaydı 130 gibi arka kapıma geldi benim arabanın 4 uzun vtı'ın kısa olduğu için fark gitgide açıldı dahada açıyodum amaaaa vtı'cı arkadaş 2 boy arkadan seko atıp pes etti.Şimdi headers felanda yapmış vtı'cı arkadaş bende arabamı yükledim denk gelirse bir daha denemek isterim...