http://videos.streetfire.net/video/a...axo_210481.htm
http://videos.streetfire.net/video/a...axo_210487.htm
vts ye şaka yapmıslar :)
Printable View
video benim videom saxoda um pilaka olan saxo nerden buldun kanka :)
ben bulurum kanka aslında genızırken buldum yanıı :)
ben bölebir videom olduğunu unutmuştum :)
hadıyaa gurur duyuyurm o zaman senınle :)
bu um type r geçen um mi ? bugün sitede videoları olanmı ? yoksa başkamı ?
bende arabamla gurur duyuyorum bayadabi farklı geçmişim :)
gsi iyi gidiyormuş
Onun videolarını koysana kanka
arkadaş gsi ile videosunuda koymuştu konu kitlendi. :)
gsi a helal olsun iyi gecmis :)
ne üzülücemki o zamanlar o arabanın sahibi ben degildim buyrun lex chip mipli falan filan buyrun cuma gecesi pslaşalım saka nasıl yapıormuş görelim hemide orçunnn sakası
sen yeteri kadar ilk linkdeki yarısı izlemedin sanırım hala video koyuyosun :)
valla hocam ben şöyle diyim sana video koyarken hele helede siteden birinin arabasını koyuyorsann speclerini yazmadan koymaa..dediğim gibi um saxonun specleri farklı suankindenn!!daha dogrusu bakımlarıda farklı en basıtınden bu koydıgın videolarda saxoda 15 inc cc jantı vardı suan orjınal mk1 jantı var..bence sperleri ii arastırın öle video linki atın siteye!!!
offfvarya daha gördük bu yorumları hep gören görüyorsen rahat ol sonra arabadan inip kusura bakma çok görüyoz
ya gsı stock kac ;gtı oynamıs kac?
gsi stock sfi 156 hp ecotec 136 hp,,oynamış derken eksoz filtre chip li saxo ortalama 135 hp civarı gelir..eski gsi ciyim bende (34 esj 34 ün eski sahibiyim bendeyken plakası 34 ae 6955 di üstüne yürüyen gsi yoktu)
bende gsı a bındım ama 106 ya hıc bınmedım acıkcası.sonucu baya merak ettım orcun baya ıddalı bakalım ne olcak sonuc denerlerse!
orcun ortalık karışıcak falan die yazıyorsun ne karıştırıyon moruk sen cin olmadan adammı çarpıyon neiş
alperım ben speclerını bılıyurm saxoda ne varkıı boyle gecmesı ıcın yuklersın tımıng yaparsın cıp kısa sanzuman koyarsın standart gsi gecersın ama stock a stock koyarsan ısler deyısır o zaman umarım anlamısındır ne dememk ıstedıgımı eskı gsi cısın yanı esjyıde bılıyrum senınle muhabbetımde vardı msndede konusmustuk hatırlarsan bak emre dıyor ben eksıklerımı tamamlıyım denıyelım dıyor sıkıntı varmı bu durumda ? guzel guzel yazıyourz surda