Merhaba arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ? ve neden ? :D
Printable View
Merhaba arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ? ve neden ? :D
306 alırdım ben, kişisel olarak tipi daha güzel ve çok daha yeni modelleri mevcut...
performans yönünden kıyaslayacak olursak pekİ ?
sanırım 306 163hp gsi 156hp
iki aracıda kullanmadığım için performanslarına yorum yapmak bana düşmez...
ama sanırım şu anda temiz gsi bulmak gti bulmaktan daha zor olacaktır...
306 167 hp+6 ileri.hacim aynı ama model yuksek ve 306 daha yakışıklı duruyor benim tercihim 306 olurdu
Astra 306'nın yanında tipsiz kalıyor bence.306 alırdım daha iyi yol tutuğu için düzlük performansları arasında dağlar kadar fark yoktur zaten.
peki aracını orjinal bir gti-6 ile hiç denedinmi ve sonuç ne oldu tabi aracın orjinal ise :D
306 daha yakısıklı duryo,performans olarak kullanmadıgım ıcın bsey dıyemem ama sırf yurıcek dıyede tıpını begenmıcegım b araba da almam
tartısmasız 306 gTi..;)
Astra'nın temizini bulman zor 306 al bence. Temiz 94 bulabilirsen ki biraz zor onu al derim.
Yakışıklı değilmiş ayrıca astra o yüzden boşver zaten gitmiyor:)
2sinide almam gider 106 alirim.Sen ne icin soruyorsun konuyu acan arkadasim ??
iyi giden saglam gıden 306gtı ile astra GSI kafa kafaya kalır bırbırlerıne cok yakın degerlerı var her 2sınınde, temız astra bulman cok cok zor 306 gtı ona nazaran bıraz daha bulunucak tıpte astra gsı cok yakısıklı bır araba zevk meselesı ama bence tıp ve gıdıs olarakda denk araclar suana kadar gordugum en yakısklı gsı EMG gtı UP ;)
http://www.sahibinden.com/_94_astra_...XQQdisplayitem
pejocular kızmasın ama 306 astranın yanında sıradan bi araba gibi duruyor. Bakıldığında fazla bi artısı yok bence.
hem daha yeni, hem daha teknolojik hem daha iyi gider hem daha iyi durur daha iyi viraj döner daha daha daha... 306 almak çok daha mantıklı ;)
Satılık 98 model 306 Gti :D
Tabiki 306 tercihimdir :)
sfi gsi ların çok güzel olduğu vakitler mevcuttu tabiki, 90 lı yılların ortalarında acaip ortalığı kavururdu ağzımızın suyu aka aka bakardık :) ben küçüktüm o zamanlar dayım almıştı bitane 94 model çok acaip gelmişti, gerçi ondan öncede 205 gti vardı o alışkındı ama bana rüya gibi gelirdi ey gidi günler :)
hala 306 gsi tartısmasımı yapıyorsunuz ?
astradakı ozellıkler gti yok
astra 92 yılında uretılmesıne ragmen ozellıklerı bugun uretılen bazı arabalarda yok
hans herseyı dusunmus 2000 yıllarının teknolojısını kullanmıs saglam duzgun bır gsi 4 vıtesten sonra gti arkalarda bırakır bunuda unutmayın denedım gordum arac top speede kadar yuruyor uzerınde c20xe kodlu makına var zamaında bır cok arabaya kok sokturdu ama tabı yaslandı ama ben olsam sahsen 306 almam parcaları cok pahalı bunu pugcularda bılır saygılar
Görünüş itibari ile Astra daha spor duruyor tabi 94'ler. Pug 306 da onun kadar yakışıklı bir arac,karar vermek zor :) Ancak ben alacak olsam Gsi alırdım. Çok daha fazla özellik var,ve sonuçta Made in Germany.
bu arada opele neden bu kadar alman gözüyle bakıyorsunuz onuda anlamıyorum, opel türkiyede üretilen renolar toyotalar gibi, menşey amerikan. kimse alınmasın ama opel ne bir vw olur ne bmw nede mercedes.
vay be opele bak bı laf var ya KURT KOCAYINCA KÖPEKLERİN MASKARASI OLUR diye aynı ona benzedı opel varken ne gtı vardı ne vtı eskılerden kım kaldı:D:D:D
ama almanlar ne demiş;
mercedesi bmw yi dünyaya yaptım
wolksvageni fordu halka yaptım
opeli almanın aptalına yaptım
audiyide kendime yaptım...
:D bu sadece bi söyleyiş tabi kimse üstüne alınmasın;)
almanyada opelin sevilmemesinin nedeni mantacılar. biraz da calibra ve çetesi:)
apaçi tayfa o arabalardan alıp insanların canına tak etttirmiş.
Saygınlığı oldukça düşük; bu arada ford alman malı değildir amerikandır.
hangisi temizse onu alırdım :D
bu arada kuwwetle muhtemel temiz gsı 306 yı üzer :)
Amerikan mı?! :) Opel Alman markasıdır , bakınız wikipedia.
This article is about the German car manufacturer. For other uses, see Opel (disambiguation).
The Adam Opel GmbH is a German automobile company founded in 1863.
Şu an malesef GM'in olsa da menşey Almandır :)
Ve opel kullandığım için değil,objektif bakacak da olursak günümüz opellerinin günümüz alman araçlarından eksiği değil aksine fazlası vardır... Almanya'da da yine günümüzden bahsediyorum şu an satılan araçların en büyük yüzdesi opelde...Kalite olarak bir fark olmadığını düşünüyorum açıkçası.Tabiki bir Opel ile Mercedes E-Class'i karşılaştıracak değilim,ancak kendi sınıflarında çoğu araçtan kaliteli veya aynı kalitede oldugunu düşünüyorum ben. Zaten bu sebepten dolayı Opel tercih ettim (iki adet aynı araçtan sahip olduguma göre :P ),Opel aldığım için bu şekilde düşünüyorum değil yani. İmajının malesef kötü oldugunu biliyorum markanın ancak artık gittikçe bu durumu düzeltmeye başlayan da bir marka. Fakat şahsen hiçbir zaman Renault veya Toyota ile de kıyaslamam bile. (TRde üretilenler.)
haklısın hata yaptım 1863 te kurulmuş fabrika, ama neredeyse hiçbişey yapamadığı için 1929 da gm tarafından tamamı satın alınmış ;)
gm avrupaya ayak uydurmak ve vw nin büyümesine rekabet ortamı yaratabilmek için opeli satın aldı. yani satın almak bugünküler gibi değil bildiğin kendi bünyesinde her atamayı kendi yaparak sadece isimi alışkın olsun diye opeli aldı ;)
eğer gm in o senelerde ne yapmaya çalıştığını anlamak istersen jose ignacio lopez de arriortua olayını bi araştır derim :)
eğer karşılaştırmak istiyorsan mercedes a,b,c serilerini opelin herhangi bir serisiyle karşılaştırabilirsin. yada buna bmw 1,3 veya audi a2,a3,a4 leride katabilirsin farkı anlayabilmek için.
bugüne kadar neredeyse 5 farklı opel sahibi olup kullandım hepsinde akıl sır erdiremeyecek sorunlar yaşadım. etrafımda da opel alıpta çok mutlu olan adam göremedim. sfi zamanlarında kadett ler astralar çok gözdeydi lakin o motorlarıda tekrardan yapmak isteyenler yine sınıfta kaldı. ecotec geldi opel bitti. zaten almanyadaki üreticiler arasında da hep son sıradaydı ve orada da kalacak :)
bu arada örnek aldığın wikipedia yazısını okursan sadece dikiş makinesi üretiyor kendi bünyesinde opel daha sonra araç üretmek için fransız firmasıyla anlaşıyor :D sonrada satılıyor zaten gm e :)
GSİ iyidir bence tabi temizi bulunursa ;)
GTi mı vardı mı :S bunu soruyormusun :D
Vardı tabiki Gti o zaman
Ayriyetten donanım özellik olarak bakarsak
Astra üsütün 306 dan yani yol bilgisayarı falan var bi + olarak ben onu görüyorum bunların dışında bir farklılığı yok ama yol bilgisayarı o döneme bence büyyük bi + :)
Ama tabi ister GSi olsun isterse enjoy isterse comfortline OPEL almam :)
almanların yaptığı bence en kötü araba
http://farm3.static.flickr.com/2155/...d83fb686_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2131/...a5e5c4c5_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2049/...5e192077_b.jpg
Stock bi GSİ fotoğrafı bulamadım nette elinde olan varsa koyarsa sevinirim :)
Kıyaslamak için
:D dikiş makinesi olayı süper zaten...Bisiklette üretiyor idi,hatta bir adet Opel marka antika mevcut yazlıkta :D
Mercedes-BMW-Audi-Opel-VW araçlarını ve sınıflarını karşılaştırdığım için söylemiştim zaten dediklerimi... BMW 1 serisinde Opel Astra J de olmayan birşey göremedim mesela. Mercedes C 180 almıştı yan komşu,inceledim inceledim hiçbir artı göremedim arçata. Tabiki üst veya "dolu" modelleri çok daha donanımldır belki , ancak aynı fiyat aralığında bir Insignia aynı fiyattaki C serisinden çok daha donanımlı ve konforlu bence.
Fiyat - kalite olarak demiştim ben :) Dediğim gibi ayrıca pazarın %82 si Insignia'nın elinde idi 2008'de. Bence ufak ufak gelişecektir Opel böyle giderse.
Yani sonuç olarak tabiki Bir S-Line Audi A4 mi full insignia mı desen A4 derim de, bir Golf alacağıma Astra alırım (J kasa :P )
Sole temiz bi Gti hicte fena olmazdı :)
306 nın duruşu çok daha hoşuma gidiyor. Yürürde GSI a lafım yok:)