Arkadaşalar 2010 sezonunu mayıs ayının ilk haftasında açmayı düşünüyoruz
konya drag pistinde bu sezon 6 mahalli oto drag yapılacak mayıs ayına kadar araçlarımızı hazırayalım kim katılıyor görelim . inşaallah güzel bir sezon olur.
Printable View
Arkadaşalar 2010 sezonunu mayıs ayının ilk haftasında açmayı düşünüyoruz
konya drag pistinde bu sezon 6 mahalli oto drag yapılacak mayıs ayına kadar araçlarımızı hazırayalım kim katılıyor görelim . inşaallah güzel bir sezon olur.
kısmet olursa ben gelcem inşallah...
bende varım inş
vay anasını mayısa kadar ölmez sağ kalırsak bende ilk yarışta olmak istiyorum
mayısa kadar bi aksilik çıkmazsa oradayım
süleyman konya da 6 yarış sanki resmi sezon yarışları havasında olacak sanırım
güzel bi sezon olacak gibi arabamı hazırlamaya şimdiden başlıyayım bari
şu drag olayını ancak bol katılımla canlandırabiliriz
bu arada mayıs ayına kadar pistinde eksiklikleri giderilir diye umuyorum geçen sene yarışanlar için bir nebzede olsa izleyiciler için cidden işkence olmuştu ;)
bütün TÜRKİYEDEN yarışcı ve seyirci arakadaşları bekliyoruz
yarışmak güzelde izlemek eziyet daha tribün yok ortada toprak birikintisinden izliyoruz :(
gelen arkadaşlarla yarışa katılmasamda tanışmak için vesile olacak konya da yeni olmama rağmen yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
orda olucam aksılık olmaz ise ;)
izlemeye gelirim muhtemelen
Mazot parasına çekici ayarlarım isteyene polisten çıkma bi çekici aldık yakın bi abimize:D
hauhauahau vay orhan abim istanbuldada böyle bi kanal var mı :D
malesef canım benim :D
kalecikte bi ustam var çok sevdiğimiz bi abimiz o bi tane çekici aldı kasada taşıyabilenlerden güzel bi alet ona söyledim lazım olabilir dedim al götür dedi
o da eski rallicilerden acayipte bi ustadır :D
yani hem servis hem çekici hizmeti veririz aslında tam senlik :D
abi istanbuldan o şekilde bi kanal bulmam lazım hauhaua gerçi sulhi yetiştiremezse atarım onun aldığı römorka getiririm bi şekilde eke alışık römorkta kurtarıcıda gezmeye :D
inşallah kankam yetişsin ;)
Hadi hayırlısı .
hayırlısı demekle olmuyo buura bey bekliyoruz asıl bombayı senden ;)
Bir sorun olmaz ise bizde ordayiz ;)
herkez gelecek gibi görünüyor hayırlısı:)
bi aksilik olmaz ise bende orda olmak istiyorum... hepimiz icin hayırlısı olsun
Mahalli draglarda Sınflandırma yaparken swap lı araçlarla!!! fabrika donanımına sahip (bir taprafları sökülmemiş) araçlar farklı katagoride mi yarışıcak?
Yoksa cc olarak sınıflandırılıp 800kg 2000cc ile 1300kg 2000cc aynımı sayılıcak?
Bunu demek istiyordum :)
2. Grup Standart A
15 sn. altı , trafik ruhsatına sahip seri üretim araçlar (Üreticisi tarafından talep üzerine doğrulanabilir belli
adette ve belli bir zaman dilimi içinde, halka normal satış için birbirinin aynı olarak imal edilmiş otomobiller).
Bu araçlardan, fabrika üretimi takılmış ( koltuk, stepne, kapı
döşemesi vs) hiçbir orijinal parça ve aksesuar sökülemez. ; avadanlıklar, (kriko, el aletleri, tk. vs) aracın takılı parçası sayılmaz.Bu gruptaki araçlar
ruhsatlarında yada el kitaplarında belirtilen kilonun altında olamazlar (bu iki ağırlıktan daha hafif olanı dikkate
alınacaktır). Tartı farkı olarak % 3 tolerans tanınır. Araçlar yarışmanın herhangi bir anında tartıya
alınabilirler.
Fabrika üretimi gövde parçalarına monte edilmek kaydıyla dodik, spoiler ve benzeri uzantılara izin verilir.body kit
ve tampon fiber uygulamaları(motor,bagaj kaputu,çamurluk gibi parçalarda fiber(karbon fiber hariç) uygulamasına
izin verilmez.) orijinal ve imalatçı üretimi malzemelerine uyumlu olarak yapılabilir. Farlar ve stoplar diğer
ışıklı düzenekleri mutlaka takılı bulunacaktır.
Bu grupta alt sınır 13 saniyedir. 13 saniyenin altında bir derece yapan araç, aşağıda Zaman Cezaları bölümünde
açıklanan kuralın uygulanmasından sonra, bir daha bu grupta yarışamaz. Güvenlik koşullarını Grup Pro C, Pro B yada
inşallah orda olucaz hem yarışıcaz hem izlicez :)
Allah nasip eder o güne kadar sağlam kalırsak bende orada olacağım.
Yalnız kural kitapçığı detaylıca pdf olarak hazırlanıp dağıtılırsa yarışacak kişiler için yararlı olacak ve soru işaretlerini kafalardan silecektir.
kambersiz düğün olmaz bende ordayım
Bekliyoruz cem abi:)
bi sakatlık çıkmazsa ben de ordayım
katılım kalablık olur bızım sıtemızdende gelecekler olursa bende katılmaya gelırım.
en güseli saniyeli sıralama ve kalkışlar 400 metrede gruplar cc olarak ve aşırı besleme yada atmosferik olarak ayrılırsa cok sacma olur
arkasdaşlar bizde geliriz ama geçen seneki gibi saniyeli olacaksa pek bir zevki olmuyor yaw ama inşl. bizde yarıştakiyerimizi alırız.
Konya pistinde yapılacak yarışlar fotosel sisteminde sorun çıkmadığı sürece ulusal formatında saniyeli sıralama ile yapılacak.Süleyman kardeşimden rica ettim fotosellerden araç geçince sn ye saymaya başlayacak şekilde ayar yapacaklar sisteme.Aslında sn ile oldukdan sonra sökülmüş sökülmemiş swaplı 500 kg 1500kg noslu 4 çeker ayrımın anlamı yok sadece sn ye göre belirlenmiş sınıflar önemli ama caddede kullanılan bir aracın yanına sökük bir araç geldimi aynı sn yapsada araçlar cıngar çıkıyo alışacağız cümbürcemaaat.hepsibirden mideye oturuyo hazımsızlık yapıyo:D
hadi hayırlısı katılım cok olur inş. güzel bir sezon bizleri bekliyor
belli oldu istanbuldaki vteclerin neden konyaya gittiği :)
işallah güzel organizasyonlar olurda insanlar özlemlerini giderir
belki mayısda bende orda olabilirim :)
arkadaşlar kurallar somn derece adil standart araba hafif araba korkunuz olmasın, zaten seeding de yaptığınız sürelere göre rakipleriniz belirenecek yani herkez plotajını ve arabasını görebilecek. çakallık yapanlar olacaktır die düşüneceksiniz onlarda seedingden tolarenslarından iyi süre yaparlarsa ceza alıyorlar.katılım çok olursa güzel bir yarış olacak inşallah.saxo ile ben yetişirse ae86 ilede kız arkadaşım yarışa katılıcaz :icon_tup:
valla hasan abi ben söliyim ben bi yarişa gelirken ne yalan yok herkez duysun cok afedersın abi arbamı dibine kadar sökce öle gelcem abi..