-
micra gtr 120 hp !! dünyada tek...
-
ilk önce bi kendini tanıtsaydın bi kim olduğunu bilseydik sonra arabanı tanıtsaydın keşke gzl olurdu hoşgeldin
-
dünyada tekten kastın ? dış görünümmü ? 120 hp olmasımı ?
-
bişeyini beyenmedim ama neyi anlamadım jantlar olabilir
aramıza hoş geldin
-
Güzel araç.. Kazasız belasız.
-
selam tekrar
adım kenan sefaköyde telefon işiyle uğraşıyorum buda en büyük tutkum arkadaşlar pek forumlardan anlamam yani daha önce kullanmadım cahilliğimi hoş görün araca tam 12 bin ytl harcadık ve hiç kolay modifiye edilecek bir araç değil onu söyliyim yanlız çok çaba ve emek sarfettik almanya fk ile akraba olduk diyebilirim herkeze selam kazalardan uzak ola saygılar...
-
-
selam
otto orta susturucu k&n dış hava filtresi chip tuning uygulaması remus son susturucu haeders manifold bosch performans bujileri kat iptali sadece bu işlemlerden 33 beygir kazandık.. dynoda 111 görünüyor.
-
sefakoyun aracı...dynoda 111 hp gozukuyor sız nasıl o ıslemlerden sonra 33 hp aldıgınızı blıyorsunuz?
-
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D
bu arabanın orjin verileri nedir ki çok mrk ettim hiç bilmiyrm çünki :)
-
Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.
-
pardon ben 1,2litre olan icin konustum bu kac litre acaba;
1.2 litre olan 80hp..
-
ön tarafta gtr logosu var yabana atmayın...:):):)
jantlar siyah arabada güzel olmamış bence tek kapı olduğu için hoş duruyo kazasız belasız..
-
selçuk selam kardeşim seninle tanışma fırsatımız olmadı kısmetse bir gün tanışalım :) buarada vedatında selamı var sana :) araç 82 beygir arkadarşlar orjinalde dynoda gözükenden orjinalini çıkarırsan sana kaç beygir ürettiğini anlıyabiliyorsun haa ben hesap makinesi kullanamıyom diyosanda oda ayrı bişi tabi saygılar..
-
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)
-
sanada selam tekrardan hosgeldın. vedata sende selam soyle.
aracın asagıdakılerden hangısı? benzınlı 82 hp olarak gozukmuyor dızelmı aracın?
"Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor."
-
82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil
Bir yerde hata var ama :)
-
Alıntı:
nismo Nickli Üyeden Alıntı
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)
bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx8 ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?
not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar
-
Alıntı:
R-13239 Nickli Üyeden Alıntı
82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil
Bir yerde hata var ama :)
bende sana ortalama verileri veriyorum dyno zaten 10 ps ye yakın eksik veriyor saygılar..
-
Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun ;)
-
hoşgeldin boşverin hp sini vidyo isteriz anlarız :D
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?
not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar
pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..
-
Alıntı:
SBR Nickli Üyeden Alıntı
Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun ;)
öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde:)
-
ozaman sen aracınstandart olarak kac cc kac hp benzınlımı dızelmı onu soyle bıze . zaten modlarını yazmıssın...
kımseye bırsey ogretmeye calıstıgımızda yok
-
Alıntı:
pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..
daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn
-
Alıntı:
rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini:heyoo:
-
forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.
-
Alıntı:
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn
ben forumunuzun kurallarına aykırı konuşmuyorum sende meşhur olmaya çalışma canını sıkan bişey varsa paylaşma oke!
-
Alıntı:
spEEdy_gOnZAleS Nickli Üyeden Alıntı
forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.
bilgi nasıl istenir nasıl verilir ben bilirim arkadaşım daha fazla ortamınızı germiyim ben canım sıkılmaya başladı tavsiye üzerine dostluk amaçlı ziyaret ettim sitenizi ama size dost değil hasım lazım sanırım bazılarına pardon herkezi katmıyim neyse bol forumlar size ben onlineyim hem reel hem sanal kolay gele..
-
Alıntı:
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini:heyoo:
sen çok biliyorsun pardon.. bide çok bilmişlik yapmıyoruz diyosunuz dimi? neyse arkadaşlar benim yeterince hasmım var bir kamyon daha olsa bir kamyon daha isterim ama ben dost bulmaya geldim kolay gele hepinize..
bu arada cevap hazırdır kimse üzülmesin..
-
Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..
-
arkadaşlar ben belki sanal dan anlamıyor olabilrim ama giren herkeze merhaba dedim yanlış hatırlamıyorsam tabi kim ne sorduysada cevap verdim güzel soru güzel cevap herkeze saygılar kalp kırdıysam affola hayırlı forumlar..
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..
sağol kardeşim güzel sorulara herkez güzel cevap verir allah razı olsun..
-
Alıntı:
öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde:)
Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..
yiğit kardeşim zaten ben karşılaştırma yapmıyorum benim aracımla rx 7 yi o çift turbo benim 1.2 motorla uzaktan ve yakından alakası yok ama 30 beygirlik bir çalışma yapmışız arkadaşlar benimsiyemediler ben bunu çözemedim yoksa araç belli haa ingilterede de var micra bilmiyorum gördünmü 350 beygir benim aracın aynısı büyük çabalar büyük emekler harcamışlar biz okadar oynayamayız bizim gücümüz yetmez biz sadece 1.2 motora ne uygulamışız ne almışız onu açıkladık ama açıklamaz olaydık saygılar arkadaşım..
-
-
bir micra ve 350 beygir tamamen farklı bir çalışma yapılmış önde 1.6litre arkada 1.6litre uygulaması yapılmış ama bize tamamen uzak yapılması türkiyede hem maddi hem işçilik olarak imkansız yani en azından bana göre imkansız..kolay gele herkeze
-
Hoşgeldin micracı kardeşim.
Ama malesef trde tek değilsin biz çok zamandır burdayız ;)
Msnini yaz irtibata geçelim seninle.
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.
Burda söylenenlerin neredeyse hepsi yanlış...
1.4 gelmiyor tr ye
1.2 de otomatik seçeneği var.
1.6 seçeneğide var clio sport motoru 110 luk.
Dizeller turbo değil ve tek seçenek olarak geliyor oda 82 hp.
-
1.4 Geldi TR'ye bir sure..1.4 otomatik,1.2 otomatik 16v secenegi wardı..1.6 SR war..bide 1.5dci iste..