Kiralık yeni bir eve taşınacak olasanız istanbulun neresi neden tercih edersiniz ?
İş veya okul kısmını seçenek dısında tutarak fikirlerinizi alabilirmiyim ?
Printable View
Kiralık yeni bir eve taşınacak olasanız istanbulun neresi neden tercih edersiniz ?
İş veya okul kısmını seçenek dısında tutarak fikirlerinizi alabilirmiyim ?
fikirtepe united :icon_tup:
bahçelievler yayla :)
kira olarak düşündüğünüz bir butçe varmı ?
okmeydanını tercih ederdim ulaşım acısından cok iyi :) eğer ulaşım dert değil ise anadolu yakası olurdu ilk tercihim...
ya beylikdüzü - bahçeşehir ,,, yada kartal sahil civarları.
valla istanbul da yaşamıyorum pekte bilmem ama beykoz hoşuma gitti :)
anadolu yakasi erenkoy veya atasehir
sultanbeyline gelmede :D kartalıda tavsiye etmem. Kurtköy pendik o tarafta daha iyi bence Anadolu yakası olarak.Avrupa yakasında ise beylikdüzü güzel bence.
aranan ev biçimi ve kira bütçesini ortalama söylersen çok daha faydalı olur senin için :)
büyükçekmece sakinlik kafa dinlemek açısında. sahilde daireler ucuz. az ileri gidersen güzelcede kiralar daire fiyatına 3 katlı villada oturursun. havuzlusundan
işin nerdeyse oraya yakın otu rbece
trafik kusturuyor
şuan bir fikir aşamasındayım o yüzden kira veya başka bir özellik yok
işimi istanbulun heryerine taşıyabilirim o açıdan sorunum yok
kiralar semte çok fazla değişiyor 500tl ye de ev var 2000tl ye de :)
ayrıca istanbulda okuyorsan okula yakın çalışıyorsan iş yerine yakın ev tercih etmelisin
birsure sonra çeklimiyor yollar bitmiyor trafik...
avrupa yakası ataköy,anadolu yakası ataşehir:)
kanka gel sen anadoluya bu tarafa yaklas yamacıma :D
erenköy - sarıyer - kartal - bçekmece
maddi imkanlara göre değişir anadolu yakasından şaşmam oturmak için. Ataşehir, erenköy, göztepe taraflar tarafları olabilir
anadolu yakası guzeldır.karsının stresınden az bucuk daha dusuktur bn anadoluyu sevıyorum .
merkezi yerler iyidir ulaşımın kolay olur bakırkoy gibi karsıya gecmen deniz otobusu 20 dk bahçeşehir b.düzü 20 -25 dk yada tam tersi anadoluda erenköy vs aynı şeyler geçerli o yakadada
kçekmece tepeüstü.. asla vazgeçemiceğim bi yerrr
Nişantaşı ßeßek ortaköy Ulus bahçeşehir buralarda yaşamak insanın ömrünü uzatır :)
Usküdar acibadem altunizade koşuyolu buralar güzel yerlerdir ama kira olarak tuzlu oluyo
beşiktaş iyidir merkezse merkez ortamsa ortam :)
beşiktaş - nişantaşı - cihangir - yeşilköy - b.cekmece
Göztepe-Erenköy-Suadiye arasında bi yer seçerdim alışkanlıktanda olabilir tabi ama avrupa yakası çok karmaşık geliyo bana :)
bahçeşehir düşünen arkadaşlar baştan soliyim alçak arabayla kan ağlarsınız 200 metrede bir tümsek var pardon tepe var :D can sıkıyo standart arabayla bile :D:D
berkan yarama tuz bastın ben o tümsekleri yapanın...
Vakti zamanında çok ev değiştirdim, çok arkadaşımda da uzun süre kaldım.
Okmeydanı, Beşiktaş - Dikilitaş, Yeşilpınar, Kocamustafapaşa, Nişantaşı - Teşvikiye, Kağıthane kendi evimin olduğu yerlerdi, Okul ve iş dolayısı ile
Kayışdağı, Kozyatağı, Kadıköy, Beykoz, Maltepe Arkadaşlarımda uzun süreli kaldığım yerlerdi.
Beşiktaş ve Nişantaşını çok sevdim ama trafik ve otopark sorunu beni çıldırttı. Özellikle Beşiktaş Evlendirme dairesi, Ihlamur Kasrı etrafına 7 farklı güzargahtan giriş var ve oraya gelen araçlar migrosun etrafından dönüp sadece 3 güzargahtan çıkış yapabiliyor ve insanı çileden çıkartan bir trafik meydana geliyor. Nişantaşı ve civarında da yapıngaç gençlerin ve kendini genç hissedenlerin oluşturduğu saçma salak bir trafik var :) Arabayla gezilcek neresi, kime yapılcak şekilleri varsa 1 kmlik yolda :) enteresan insanlar. yürümek daha zevkli oralarda ;)
Okul sorunum olmasaydı Kozyatağı civarlarında ev tutmak istiyordum. Bence birçok yere ulaşımın en kolay olduğu, gerekirse araçsın dahi gezilcek birçok yere (yürüş amaçlı) gidilebilir, Birçok semte göre elit bir semt. Araç ile birçok yere ulaşım kolay ve rahat. Karşıya mı geçiceksin kendi aracınla bak e5 açıksa e5ten istersen temden geç avrupa yakasına :)
Valla heryere rahat ulaşiym istiyorsan köprülerin dibinde fakat anadolu yakasında oturmanı tavsiye ederim.Avrupa yakası iş çıkışları,cuma akşamları diğer yerlerin hepsinden daha felç olur çünkü..Altunizade-Kavacık anadolu yakasının hem anadolu hem de avrupaya bağlantı yollarına girmeden tem ile direkt ulaşabileceğin yerler.Şöyleki gece 4 dakka içinde bebeğe/caddeye inersin rahatlıkla altunizadeden :) Kiralar düşük, evler yeni ,sokaklarda rahat olsun dersen avrupada bahçeşehir-beylikdüzüne doğru,anadoluda ise kurtköy istikametine doğru para/çokomel eğrisinin değiştiği yerler mevcut :) Örneğin 1500 liraya kurtköyde sıfır havuzlu villada otururken,altunizadede veya beşiktaşta kendini sıradan eski bir apartman dairesinde bulabilirsin..
Kısacası istanbulda nerede oturucam demek hangi arabayı aliym demek gibi bişiy :) beklentilerin & imkanların bunları belirtmelisin öncelikle..
Bostancı'dan başlayıp Acıbadem'e kadar Bağdat'a yakın bi yer bakın, pişman olmazsınız :)
Avrupada ulaşım için e5e muhtaçsınız, sahil yolu Eminönü - Florya arası ulaşım için rahat ancak, avrupa yakasında alternatif trafik sıkıştığında kaçılabilecek e5e paralel giden yol yok.
Anadolu yakasında ise tem - e5 - sahil yolu- minibüs yolu ve birçok arayol var kaçılabilecek. Ve e5ten fazla uzaklaşmadan gidilecek yere alternatif güzergah daha çok.
Imkan varsa eger Fenerbahce.
Direk Anadolu Yakası'nı tercih ederdim.Yoğunluk az;rahat.
Usküdar acibadem altunizade koşuyolu ümraniye kiralar eve semte göre çok değişiklik gösteriyor..
avrupa tem konutları
avrupa yakasından o karmaşasından nefret ediyorum arkadaş :)
sakinlik, rahatlık, huzur, ulaşım, merkezi olması yönünden, Çamlıca, Çengelköy, Kuzguncuk, Kanlıca... buraları istanbuldaki hiçbir semte değişmem açıkçası.
artık çengelköyden, kuzguncuktan, kanlıcadan da belirli saatlerde direk kendi iskelelerinden deniz seferleri de var...
Semt değiştireceğine il değiştir. Yaşanacak yer olmaktan çıktı İstanbul.
Benim 9 senem kaldı. Sonra ver elini güney... Datça, Marmaris, Alanya...