http://img166.imageshack.us/img166/5652/dsc04831jh0.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/8038/dsc04830ha3.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/2101/dsc04835th9.jpg
Yorumsuz....
Printable View
S virajına artık bi 'kendin pisir kendin ye' falan acmak lazım...
Bi mangalları eksik herhalde :)
Ulan hic mi isiniz gücünüz yok yahu?
Son S virajına gittigimde bi araba takla attı, simdi bu aksam bi araba takla atsaydı ya da hakimiyeti kaybedip o cim alana cıksaydı kac kisi ölürdü acaba?
Ne sevdasına? 2 kisi yanladı 2 kisi gazladı izleyecektik sevdasına mı?
ya harbi diorum efsane insanlar ya harbi yorumsuz
yazık günah orda arabanın birine vurdu sonra kaçti serefsizin biri ya terbiyesiz herifler
bağdat ta ciddi bi kaza olmuş taklalı ve ölümlü...
Hele o bagdatta gazlayanları hic anlamıyorum, yol tangır tungur, cukur kaplama vs dolu...
Sagdan soldan araba cıkar, insan cıkar, dolmus durur taksi durur...
O yolda nasıl gazlarlar anlamıyorum...
* Tolga fotograf makinesi yerine bi köfteci arabasıyla gitseydin bu aksam bi golf gti parası yapardın orda :p
ooooooooo...ama biz VIP izledik yauu..o güzeldi....:D :D
bi dahakine bizde minder falan alalım emre :D
caddede saglam kazalar vardı siz gittiniz suadiye zaranın orda elektrik direklerini tamir eden kamyonlardan biri solda durmuş duramayan amcam gelmiş ona çakmış takla atmış sürücü ve yolcunun kafaları ön camda patlak vermiş ölü mölü var diyolardı cadde komple trafige kapatıldı
az ilerisindede taxi opel ve bi ufak arabadan oluşan 3lü kaza şekli 3 spine dönmüş falan ilginç :)
S virajı starfucks olmuş direk karı kız falan piyasa ortam ahaha
bu arada kapısına carpılan a6 abimiz fenerde çayını yudumluyodu en son :D
aboooo atletlide orda...en son krizlere girmişti yanlayan yok die...:D :D
en son fondip bira içiodu görmedinmi :D
dieri omuzdaydı ama :D
yuh hehehe mangal eksık bı tek :D
Heryönden iyiydi ya bizim tribün süperdi ama polat alemdarın arabaya carptılar galiba ama birden panik falan oldu mohahu
katılmak lazımda nerye kayıt olmak gerekio ayrıca beyaz şahin forever diyorum özgün anladın sen hauhaa
Bu arada sucuda fena para kazandı ha :)
ne alakası var yahu :P
Cocuğunun elinden tutup kaldırımın önunde izleyen vardı yahu yuhh..Bide emre bizim cıktığımız bankın yanında oturan adam hazımsızlık cekmiş yürüyüse cıkmış araba meraklısı olmayanda izlio diince ben bana bir baktıki görme evlat acısı gibi oturdu :) su savaşında tek ıslanmayan olarak kendimi kutluorm :):)
Cadde Bakırköyü geçmiş :)
tama şimdi gülüyoruz ama orda bi kaza olasaydı ne olucaktı adamın biri kaçırmış milleti ezmiş olsaydı %99 ölürlerdi vurduğu insanlar eee manası neoldu kimin eline ne geçti yazık günah ya bizim sitedende gazlayanlar vardı açıkcası utanırım ben orda gaza basıp el freni felan çekmeye ne dir bu ya hele 2-3 araba vardı saolsunlar milllete 2 metre kala zor topluyolardı virajmı yapıcaksın gel çık piste orda yap param yok deme oraya 10 kere gelip benzin yakacağına 1 depoluk daha benizn koy orda adam gibi araba sür çok ii pilotsan araban çokmu hızlı gece çık 2 de teme bas kimse olmaz insanda olmaz korkma makasmı atıcaksın e5 te attta eğer arabay vurursan adamın bir zırh ı olsun yürüyen adamlara vurma öldürme riskin %90 düşssün Yazık günah acıorum millettte salak gibi gitmiş kaldırırımda oturmuş ısıklarda ne dursa direk kaldırımın ucuna gidio ölücekler ....
ORada ki tribün havası cezbetti i$te insanlar kendilerini kanıtlama çabasında olduğu için böyle salakça ve dü$üncesizce hareket ediyorlar ya .. Cadde de o olay olmsaydı dün gece S teki pek çok ki$inin canı yanacaktı , $anslılardı diyorum. Çarpıp kaçan içinde in$allah onun ba$ınada öyle bir gelmez diyebiliyorum. Böyle bir $erefsizlik modeli yok çünkü ..
O sahının arabadan inip halkı selamlaması benı ortadan ikiye böldü gülmekten :D atletli adam oturur bıyerde v.s Bi insanın orda kaldırımda oturup bu olayları izlemesi tamamen CAHİLLİK.Affedersiniz hepsi öküz.Normalde basmıyacakları varsada kalabalığı görüp basan birsürü insan oluyor.Genel olarak caddede saat 11e kadar yenı TT ler corvette porsche v.s gezerken o saatten sonra hepsi kaçışıyor cunku etraf abuk subuk insan doluyor.Ben sahsen kız arkımı alıp yanıma şöle sahilde şöle rahat rahat 1tur atamıyorum.Ki orda ben oturuyorum onlar değil..Polislerde durumun farkında.Gece cevirmede yada yolda normal giden tüm sahınleri v.s durdurup arıyolar v.s..Dün caddede taklalı kaza olmuş ölü varmış yazıktır gunahtır....
Haftasonları köpeğimi alıp sahilde yada parkta gezdiremiyorum.Etraf kapıcı tayfası,ister eziyor diyin ne derseniz diyin.Zengin olacaklari hayaliyle istanbula gelip burda bizi istemiyorlar.Begenmiyolarsa gelmesinler.Parkta geziyorum cek kopegini diyolar yemek yiyoruz burda.Ustlerinde kumas pantalon atlet corapla terlik okuz gibi sagda solda gezen kizlara bakiolar.Yolda gidiyorum yanasip bakiolar taciz ediyolar ustume kiriyolar vs Bu istanbul cigrindan cikti.Cok doluydum bu olaylardan.sizlerle paylasmak istedm arkadaslar,
gitmeyin üstlerine bilekli çocuklar onlar :D
ya aynı sorunu bende yaşıyorum, arabalarımla yolda gezemiyorum bakıcam diye ustume kırarlar yok onume gecıp fren yaparlar yok yanımdan nerdeyse çarpacak kadar yakın gecerler bıde dıkıze bakıp pıs pıs gulmuyorlar mı hasta edıyorlar benı.. kız arkdasmla en son ne zmn cadde sahılde gezdım hatırlamıyorum bıle :S 6-7 zonta bir araya gelip laf atmaya cıkıolar resmen ...
Yazdıklarının altına aynen bende imzamı atarım
bu ne ya, sahil yolu kartala kadar dumanaltı, her yer mangal yapan hırt dolu, bide sen güzel güzel takılıyosan, köpeğini gezdiriyosan, bi arkadasinla, hele ki kız arkadasınla falan geziyorsan vay haline.. bu dağdan gelip bağdakini kova nedir ya?
zaten araban biraz düzgünse yere yakın broadwaylerin onune kırmaları ,sıyırarak geçmeleri vs vs beni delirtiyo... illa arabada bişeyler mi taşıma k gerekiyo, buarala istanbulun kötü değil,en düzgün yerleri diyoruz ama ..
ben aydos tepesınde oturuorum butun sahıl adalar gorunuo yuksekte oldugumuz ıcın bı gun babam aradı dıokı bana kartalda sahılde yangın war nerdesın sen dedı bende kartal sahılden gecıom burda bısı yok dedım sonradan anladık kı mangal dumanıymıs.. :D
bu olayın sonu şu geçende benimde rahatsız oldugum bi konu vardı hatırlarsanız bi yarışla ilgili ona dayanır =) olay cıkar söyliyim
K9 alman kurdum var yıne insanımda üstlerine salmıyorum.tut diyince tutan parcala diyince parcalayan 2metreye atla diyince 2 3metreye atla diyince 3metreye atlayan bir hayvanla neler yapabileceğimi bile anlamayacak kadar cahiller adamlar.Dikleniyorlar laf atıyorlar pşt mışt diyolar köpeğime.Kız arkadaşımla gezmiyorum eğer bişi olursa salarım üstlerine karakolluk olurum diye.
kanka bende benimkini salim dicem daha 3. ayına gırmedi :D
yurdum insani olarak getz-R ben 1-2 arkdas daha ordaydk ana amac cekirdek kola farkli bişy yok aslinda ama bi an bişy oluo herkez gazlanio sonu noldu kia elfreni cekerken audiye wurdu kaçti m3 patliodu kirmizi bitane bi arkdasin dedigi gibi beyaz şahin forever :D ben sizleri normal hayatta tanimassamda siteden falan biliorm araclarinizi falan ama hiç dikkatimi cekmedi tech uyeleri nerdeydi arabasizmi geldinz :D
S ten sonaki sapağa da biri çıktı :)
Tholl-ga
walla ben 2 kere geçtim dün akşam ama apaçi popularitesini görünce uzaklaştım dorusu ... cuma akşamı biz oturuyoduk boştu bi tane Reno 19 el freni çekti yine aynı şekilde arabaya çarpıodu son anda kurtardı .... S artık çok deşifre oldu ama hala güzel :)
dedigin gibi cok deşifre oldu ama genede tadi bi başka S in..:D
en güzeli patlayan doblolar:D
yani burda yorum yazan herkes sonuçta dün gece s teydi dimi :D
trajikomiklik oraya gidip adam gibi oturup izlemek değil bence.. kendini kaybedip 15-20 kere yola el freni,dip gazla atlamak bana göre..
bende
bugüne kadar s te hiç öyle atraksiyon yapmamıştım,ilk ve son oldu heralde :)
benm act li beyaz şahin favorim :) mustafa nın arkadan itişliler gününe çağırsakmı naapsak :D:D