nacizane yorumlarınızı esirgemeyin :)
http://img850.imageshack.us/img850/2784/img004gv.jpg
Printable View
nacizane yorumlarınızı esirgemeyin :)
http://img850.imageshack.us/img850/2784/img004gv.jpg
maşALLAH araç specleri nelerdir??
harika.. araç kaç bin km'de su an?
AFN mi motor?
Maşallah güzel güç almışsınız.
Massllah diyelim:)
harika serdar maşallah ilk 200ü devirdin
motor afn
maşallahh :)
Maşallah. Güzel değerler.
Maşallah güzel değerler
serdar harika yaa :D senle denemek için sabırsızlanıyorum :D kardeşim ayarla benim enjektörü geliyorum 1 aya :D
maşallah ..
hangi dynoda ölçtünüz?
Rakamlar iddaalı, maşallah diyorum ;)
Kocaman Maşallah çok iyi değerler :)
maşallah :)
maşallah çok güzel
canlı olarak seside ürkütücü o gün batıkent metroda denk geldim
sağolun arkadaşlar :)
@douu
stock turboymuş tabi :D
@casablanca
metro civarındaki ağaçlık bölgelere ilaçlama yapmamış belediye biraz dumanlayımda sinek neyim olmasın demiştim :D:D
Denemelere başladın mı serdar?
Yarın akşam foruma gelsen de canlı canlı göstersen diesel power'ı atmosferik Zondacılara ;)
Bir de 262K araca girişmek, helal olsun diyorum tek kelime ile, allah nazardan saklasın maşallah tekrardan :)
Allah razı olsun abi sağol :) bugün dyno sonrası bir arkadaşın volvo s40 t4 le gazladık kendi aramızda 4.vites ortalarına kadar yan yana gidiyoruz birde geçenlerde 2.3 16v mercoyla gazladık henüz pek denemedim debriyajım kaçırıyor bakalım eksikler bitsin deneriz artık
Haydi allah utandırmasın diyelim. Her allahın günü arabayla haşır neşirsin, inşallah rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla nasip eder... ;)
bu beygirlerin nerden geldiği şimdi anlaşıldı bizim eski passatın teyp takılıymış senin arabada serdar :hehe: :D:D
hangi teypmiş o yaa :D
maşallah adaş kıvamında olmuş. Kazasız belasız bin.
serdar çok güzel değerler çıkartmış aracın keyifli günlerde kullanmak nasip olsun maaşallah ;) .....
hatırladım tamaam :D
2006 senesiydi galiba evet teybi aldım ama takmadım 2 gün sonra satmıştım pioneer aldım, blaupunkt taktım sıkıldım şuan kenwood var huzur :cool:
maşallah serdar, bizim octavia rs le denemeye hiç gerek yokmuş :)
maşallah serdar..dizel arabaya bakış açımızı değiştirdin :)
maşallah çok güzel değerler vermiş
dynoda yada başka biryerde, dışardan çekilmiş vidyo var mı?
Dumanı görmek açısından :)