1 aydır Sakaryadayım fakat henüz DD 424 GTI haricinde bir araç bile göremedim burda...
Cumartesi yani bu akşam Sakaryalı TechTurkey üyeleri bir yerlerde toplanıyormu?
Egzoz sesine ihtiyacımız var :D
Printable View
1 aydır Sakaryadayım fakat henüz DD 424 GTI haricinde bir araç bile göremedim burda...
Cumartesi yani bu akşam Sakaryalı TechTurkey üyeleri bir yerlerde toplanıyormu?
Egzoz sesine ihtiyacımız var :D
Gaziantep'deyiz TT Kimseler Yok :) TT'den Bugun Hangi Aracı Gördünüz Konusuna Bakarken Öyle İçim Geçiyorki :D
Bosna Cd. Sakarya Motor Sporları klübü var orda görüyorum ara sıra gti - vts vs. Nerden geldin bilmiyorum ama burda duyacağın en fazla egzost sesi şahinden çıkar :) Öyle Type-r , evo, s2k , subaru falan bekleme yani :)
edit: Arkadaş Bursadan gelmiş. Bu duruma alışman lazım gibi görünüyor...Bursayla kıyaslanabilecek araç sayısı ve modeli bir elin parmağını geçmez burda.
Evo da impo da gözümüz yok bizim GTI limitörü de yeter bize ama göremedik henüz :D
Ormanpark'ın tam arkasındayız şimdi ozanın evinde :) Yarın 12:30'da orman parktayız golf5 ile :)
Ben Serdivanda oturuyorum ozan(driftboy) ormanparkın arkasında..
@131Mirafiori
numaramı kayıt edın arkadaşlar ozaman ormanparktan hava nın durumuna göre semaver keyfı yapmaya gecebılırız ben cıkıcam sımdı gelenlerle yarın görusmek uzere
az kaldı az geliimde :)
Sakarya guncelı
Güncel
Arkadaşlar orman parktayız katılmak ısteyenler buyursun
guncel 10krtr
Orman park güzeldir. :) Adapazarında olsaydım, aranıza katılırdım fakat yarın gideceğim. :) İyi eğlenceler arkadaşlar ;)
Öncelikle Sen diye bir hitap yok kardeşim aramızda onu kaldıralım... Ben Sakarya da fn2 galiba bir tane var zaten kırmızı 4-5 kere gördüm o da hep park halinde idi ;)
Yazdıklarımı okursan 1 aydır Sakarya dayım diyorum... Geçen yıl yoktum yani burda...
Geçen sene Eylülde bir etkinlik vardı meydanda bi onu hatırlıyorum o da bir günlüğüne gelmiştim şansımıza meydan da etkinlik vardı ;)
Biz 1 bucukta geldik ormanpark'a bi e30 haricinde tanıdık araba göremedik döndük sonra arabadan inmedik hiç..
patlak manifotlu type r bir.ikincisi miafori o imzanı deiştir bence ben sana sölüyorum göstericem arabaları diye
Patlak manifold muhabbeti bendeydi abi ayrıca fn2 için söylememiştim ben onu gecen sene defalarca üstüne bastıgım halde hala fn2 diye uzadı konu ve bariz bi şekilde rahatsız edici bi sesi vardı o yüzden manifoldu patlakmış gibi geziyo dedim ben o zaman bikaç arkadasın yüzünden konu uzadı bende tatsızlık çıkmasın diye cevap vermedim. Typer'dan fn2 den ep3 den cat back'dan anlamayan adam degiliz sesini ayırt edecek kadar işten anlıyoruz şükür abi.
Sakarya güzeldir kardeşim sen arabalarına takılma...
Denemek istediğin varsa konuşulur ayarlarlanır sıkarsın...
Hea yok biz etkinlik istiyoruz tarzda bir şey düşünüyorsan bu havalarda çok zor.
Olmaz demiyorum ama zor bir ihtimal.
Onu muhtemelen driftboy için söyledi Talih abi ve Caner.. Seni o gün o muhabbeti yapan zannetmişlerdir.
eyvallah Gökberk kardeşim... Arabalarına takılmadım yahu sadece nerde olduklarını merak ediyorum... Hani İzmit liler gibi sanayide falan bir dükkanda mı toplanıyorlar yoksa haftanın belirli akşamları çay içmeye mi gidiyorlar bunu merak ettim sadece...
Benim aracım Bursa da yanımda olsada gazlancak bir araç değil zaten... Muhabbet olduğu zaman bizimde haberimiz olsun bizde katılalım aranıza istediğim bu sadece...
kanka sakin ol bayrama az kaldı burda bol bol dinlersin eksoz sesı hem sebrıng aldım senın ıcın takarız onuda beraber dınlerız :D
Eskiden biz toplanır çay çorba içerdik.
Şimdi havaların azizliğinden işten güçten olsa gerek pek fazla aktif olamıyor kimse...
Ben anladım senin demek istediğini de imzana bakınca çok ters biri imajı çiziyorsun...
O yüzden böyle yorumlar duyman çok normal ama di mi ? İşin bir de driftboy yanı var :D
O muhabbeti ben tam bilmiyorum. Yorum da yapamayacağım o konuda.
DD 106'nın sahipleri iki kardeş. Genelde Ömer gezer benim bildiğim. Aracı gibi kendisi de güzel insandır.
bence havalara bakmayın yasamak ıcın hergun guzel bır gun her havanın guzellıgı ayrı bugun var yarın yokuz bulusun cay ıcın sohbet edın ama oyle yabancı gbı degıl kardeş gibi konusun tartısın ne bılıyım yapın bunları... :)
Ben ve çevremdeki insanların çoğu yabancı gibi davranmaz zaten.
Driftboy yüzünden bi antipati oluştu sanırım. Ah driftboy ah Serdivan'daki ışıklara takmıştı bi ara da :D
Tabi neden olmasın... Siz Serdivan'a mı yakınsınız ?
Eğer öyleyse bi akşam Şehri Sefa taraflarında bir yerlerde buluşur tanışırız..
Valla babam işe gidip geliyor iş çıkışında da markete uğrayıp bir şeyler alıyor.
Onu görmüşündür muhtemelen. Beyaz jantlı apaçi sipek bi araba :D
Benim ev biraz tepede...Çanaklar denilen o Kırantepe tarafında kalıyor.
Siz nerde kalıyorsunuz ?
Genelde ben de akşam vakitleri ya çarşıda Ali Dayı'da ya da Tatilya Playstation Cafe'de takılıyorum.
Bazen de Şehri Sefa taraflarına geçiyorum.
Havalar da soğuyunca evden çıkasım gelmiyor ama :D
Geçen sene her sabah 8:30'da baban bim'in orda seni bırakıyodu krımızı çarşı dolmuşlarına biniyodun :) Ben gecen sene serdivandaydım su an ormanpark'ın arka tarafında hızırtepedeyim. 131ci de belediyenin ordan yukarı cıkınca site içinde bi yer bayaa yukarda onun evide :D
Uh :D O derece takiptesin yani ...
Dersane mersane kovalıyoruk geçen sene... Bu sene gittik çok şükür.
Bak beni o Şahin yurdu taraflarında da görebilirsin :D Eski mahallem... Hala giderim o taraflara zaten...