maşalllah gerçkten temiz işçilik olsun cuma kısmetse ordayım yakından incelemek istiyorum abi arabayı bide bu işletme falan bi kaç soru olacak sana tekrardan maşallah..![]()
Maşallah Sühanallah harika olmuş ellerinize saglık
şanzumanı degiştirmeden debriyaj teli için bir parçamı yaptınız
kullanımı sertligi nasıl oldu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sercan allah tekerini düz bastırsın kardeşim herzaman yanındayız elimizden geldiği kadar aracına yakıştı o motor
hilmi abi hassportun debraj kiti çok sert oluyor bu yüzden hassportun tersi bir mekanizma geliştirdik hassporta oranla daha yumuşak debrajlarımız
birde eklemeden edemicem gürsel abi harbiden şak şak çısın varya eylem yapacaklar için birebirsin![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
amin Allah cümlemizin gönlüne göre versin, sağolasın abi.
teşekkür ederim, vv malesef öyle olmuş.
amin Allah hepimizin tekerini düz bastırsın, aynen kardeşim çok sıkıntılı günler geçirdim hatta bi ara hergün halil sezai isyan klibini çekiodumpeşindeyim, geçile geçile geçmeyi öğreniriz inşallah
birzdan pm gönderiyorum,
Akü hergün sana dua edioamin insallah abim senin proje daha canavar olacak.
Çok teşekkür ederim, amin hepimizin icindeki hayalleri ve hatta hayalden daha güzelleri gerçek olup, kazasız belasız hayırlı günlere nasip olur inşallah..
eyvallah abim amin cümlemize, çok teşekkür ederim.
ah be kerem abi
çok teşekkür ederim, buyur gel tabiiki bekleriz, istediğin kadar soru sorabiliirsin.
debriyaj nedense diğer crxlere oranla eski d16 da da birazcık sertti, şuanda da aynı ama öyle aşırı sert değil. reno 12 ne kadar sertse buda aynı, gecen icab etti renoya bindim ordan biliyorumyani aslında ben alıştığım için normal yumuşaklıkta gelio.
gürsel abi gecen debriya bastığında olm bu ne laaa diodu![]()
Pro Stock Garage
Okanın eline sağlık emek veren arkadaşlarda eksik olmasınlar, çok güzel oldu maşallah allah nazarlardan saklasın. böyle giderse kemik tayfanın elinde swapsız rex kalmayacak sanırsam kanıma giriyor bu görüntülerOkan ,gökhan ve sen
bursa bu konuda coştu PRO STOCK PERFORMANCE GARAGE a teşekkürlerimizi sunarız. Muhtemelen bana ilerleyen zamanda bursa yolu görünüyor gibi
Sercan çok emek verdin hem de legal olarak yaptın uğraştın işlettin. Bizlerede bu konuda bilgilerini paylaşarak yardım ettin çok sağol.
Bu kasanın tek eksiği bu motordu o da tamam olmuş.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
eyvallah sağolasın hepimize güle gül binmek nasip etsin.
amin çok teşekkürler sağolasın
eyvallah abi çok teşekkür ederim sağolasın
çok teşekkür ederim amin sağolasın, ne zaman olursa olsun istediğin zaman atla gel bekleriz bursaya.
eyvallah görkem darısı tekrar senin başına
sağolasın cem abi hepimize kazasız belasız insallah
ah güzel abim benim seni sevmeyen ölsün
amin, çok teşekkür ederim, sağolasın. Zahmetsiz rahmet olmuyor..
herkeze iyi duaları ve dilekleri için çok teşekkür ederim, katılıyorum bursadaki yapılan güzel araçlara, devamı geliyor...
Pro Stock Garage
hayırlı olsun arkadasım..
ruhsat olaylarını naaptın.. işlettinmi? sadece bu işlere ne kadar harcaman gerekti?
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Oncelikle hayirli olsun sercan abi kazasiz belasiz surusleer..abi cuma gunku istanbula yagista sele yaakalandm we motoruma su cektrdm.motor biyel kolu kirip blogu deldi.kaynakla toplattirmak istemiorm blok degistirirsemde isletme durumu olucak.b16 swaplamak istiorum we ciddiyim biseye benzesin istiorum gerekirse arabami yatirip parami biriktircem.tecrubellerinize dansmak istiorum we maliyet hakkindada pmde atabilirSiniz abi tessekkrler
sercan kardesım tanısmıyoruz ama eskı bır REX' cı (AVN 22) olarak cok beğendim projeni, çok iyi bir iş cıkarmıssınız ınsallah arac bekledıgınız ve düşlediğiniz kondusyondan daha ıyı yurur.
Bu arada rodaj falanla ugrasmıyorsun, hıc deneme fırsatın oldu mu 0-100 ,60-200 surelerını yada top speed falan ayrıca varsa vıdeolarınıda gormeyı cok ısterım. Herhalde headers-araborular ve bıraz daha ıyı bır fıltre ıle F\E li ep3 type R larla yurur, fn 2lerle de sıkıntısız 1-2 boy rahat onde olur herhalde dıye dusunuyorum.
Masallah dıyorum son soz olarak ınsallah guzel gunlerde Kullanırsın. Varsa vıdeolarını beklıyoruzz![]()
çok teşekkür ederim, net ölçme imkanım olmadı ama 0-100km 6saniyenin biraz üstünde sanırım tam emin değilim. ara hızlanmada 200e inanılmaz hızlı ulaşıyor saniye olarak ölçmedim ölçmesem daha iyi. kadran JDM 190km olduğu için son kaçta bitirdiğimi net bilemiyorum, ibre tam ters dönüp takılı kaldıktan sonra tık tık sekmeye başlıyor. Tabiiki header, ara boru, ''çok kısa'' şanzıman ve kilit niyetim var ama amacım ara hızlanma, top speed veya 0-100 geliştirmek değil, mevcut olan gücü; yol tutuşu, viraj performansını arttırarak eldeki güçten daha fazla verim almak hedefim bu konularda ilerleme kaydetmek. 170hp olsun ama virajda mıknatıs olsun istiyorum, stabil kalayım, güvenli bir şekilde ani durabilip ani hızlanabileyim yeter.. videoları müsait bi zamanda çekicem insallah.
Fikir vermesi babında houma giden hedef olarak benimsediğim birkaç video var, örnek olarak ilk linkdeki araç stock 165hp (filtre,egsoz,headers), ne ara hızlanması aman aman, nede 0-100ü korkunç ama mevcut olan gücünü en iyi şekilde yola vererek, hızını en yüksek seviyede koruyarak mücadele ediyor ve sürprizi yapıyor, herkezi şaşırtıyor. Rakip aracın ne kadar yeni, pahalı ve güçlü olduğu da ortada, en son kasa M3 ve motor sesinden aşağı yukarı ne kadar yırtındığını duyabiliyoruz.. bu araç 165hp ama 210hp olan başka bir CRX'i ve 2000model DC2 yi kolayca ezip gecebiliyor, denendi.
165hp
ZORN-INC CRX against m3-squad - YouTube
ZORN-INC ...CRX EE8... Nordschleife - YouTube
160hp
Rudolf Windbacher - Honda CRX - St. Urban 2010 - YouTube
Kitzeck 2010 Honda CRX VTEC Windbacher Rudolf - YouTube
Honda CRX VTEC Rechberg 2010.wmv - YouTube
196hp EF HB EE9 porschelerle yürüme
ee9 civic vtec Touristenfahrten nordschleife 18-9-2011 - YouTube
buda stock b16 EF b16a2 drag testleri;
Civic B16A2 SWAP Drag race tests - YouTube
Pro Stock Garage
maşallah çok güzel bir araç çıkmış.
sorun olmazsa motor swap maliyetlerini pm atabilir misiniz?
en kısa sürede pm atarım daha tam oturup maliyet hesabı çıkaramadım ama kabataslak kafada hesapladığımda ortaya kaybolan bir mebla çıkıyor ve bi şekilde harcandı ama nereye harcandı, ne yaptım, nereye gitti, bulamıyorum..![]()
Eibach Pro-kit 3.5cm ile az buçuk basık hali,
kartel korkusuna sportlinedan, vazgeçtim iyiki vazgeçmişim, 3.5 pro kit harikaymış.
![]()
Pro Stock Garage
coıl over alsaydın daha guzel olurdu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Coil güzel tabiki ama bir kere olsun en iyisi olsun diyorum ve H&R Monotube alana kadar sabredicem.
Pro Stock Garage
Almanya ve Avrupanın çeşitli ülkelerindeki CRX/EF Civic ile yarışlara katılan ve defalarca şampiyonluk yaşamış takımlar, garajlar kesinlikle Monotube öneriyor. Piyasadaki bütün marka ve model coilover lar denendikten sonra H&R Monotube açık ara üstün diyorlar, özellikle en iyi 2.markayla bile arada inanılmaz fark olduğunu söylediler. Ayrıca üründe diğerlerinde olmayan mühendislik ve teknolojik üstünlükler olduğunu da söylediler.
vidyolarınıda izledim. Birkaç örnek.
kupalara dikkat
Thomas Krüger
The Cars
Racing Team Windbacher
Birkaç msj yukarıdaki monotube süspansiyonlu videolarla birlikte ilave aşağıdakilerde mevcut.
Rudolfun aracı bu sene 160dan 210 hp'ye çıkarıldı ve tam bir canavar oldu ve Elite FD250 6-Speed Sequential Şanzıman eklendi.
Windbacher Rudolf // Honda CRX Vtec // Pöllauberg 2012 [HD] - YouTube
Rudolf Windbacher // HONDA CRX-VTEC // Rechberg 2012 [HD] - YouTube
Honda Civic Mugen - Thomas Krüger - 48. Wolsfelder Bergrennen 2011 - YouTube
Honda Civic VTEC - Thomas Krüger - European Hill Race Eschdorf 2011 - YouTube
Vtec Oulton Park 2012 Race 2, Honda CRX, Adams first ever tin top race. - YouTube
Pro Stock Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)