Maşallah çok mantıklı güzel bi proje olmuş.
Maş çok güzel araç ama *** atmak gibi olmasında gaz kelebeğinin konumu ikinci silindire daha fazla basıyor gibi duruyor sanki. Detonasyon olmasın ileride. Emme manifoldu neyin manifoldu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ağzım açık baktım resimlere. Şahane olmuş. Elinize sağlık. Ankara'da böyle azimli ve becerikli arkadaşların olması çok güzel. 1.8T'ye zaten laf yok. Çok da güzel oturtmuşsunuz motoru yerine. Bence mükemmel bir seçim. Yolunuz açık olsun.
Dik monteli 1.8T'lerin oem manifoldu. Flow 2 ile 3ncü portların arasındaki duvara vuruyor, oradan dağılıyor. Kaldı ki gayet büyük bir plenum'a sahip bir manifold. Flow sorunu olmaz.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
motor kapak stock
diferansiyel orjınal ama kaynak kilitli tutunma olmazsa olmaz 3 de sarıyo pzero larla
videoları halletcem inş. vakit buldukça
teşekkurler usta senınde emeğin çok ellerine sağlık
tutunmaz ufak tefek oluyo oda olmazsa zaten hergun biyerler kırılır ama mınımum ölçüde azaltmaya çalıştık yürüyenden
1100kg civarı 300 hp civarı
teşekkurler , aslında ankara bu işlerin öncüsü bana göre çünkü türkiyede swap ın anavatanı ustalar korkusuz müşteri korkusuz arkalarına bakmadan giriyolar işe güzel şeyler çıkıyo şaşmaza yolunuz düşerse bu işi yapanların dükkanlarını gezin mühendislik harikaları yatıyo ve arabalar bi şekilde yürüyogüzel yerlere geliyo![]()
maşallah güzel proje..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
maşAllah emeğinize , cebinize sağlık . Çok hayranlıkla izleyeceğim bir proje . InşAllah emeklerin tüm karşılıklarını alırsınız tüm ekip ve tabiki siz .
Saygılar
. .. ...
maşallah özenilecek kadar güzel olmuşçok temiz iş
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Maşallah
Çağrı kardeşim kasa bana göre yanlış tutunmada çok sorun yaşarsın diye düşünüyorum
Ben bursalı cemin 131 i sürmüştüm çok patinaja kalıyordu
4 x 4 quattro sistemi gecirmeyi düşünmezmisin o hafifligi harika olur
Bu arada egzost manifoldu şahane çok beğendim yapanın eline saglık
maliyetini değilde manifold yaptırmak istersek kaça imal eder öğrenebilirmiyim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
harika bir proje olmuş. Emeği geçen herkezin eline sağlık. 41 kere maşallah. İnşallah tekeri hep düz basar...
abi haklısında drag için yapmadık arabayı hem sokakda gazlamak hafta sonu gezmeye gitmek yarış olursada arada bi gireyim diye setup hazırladık drag için bu kasa tamamen yanlış aslında biz işin zevkindeyiz , drag için uno 1.8 T quattro hiç fena olmaz
manıfold için pm attım abi
çağrı zor bir işi kolay gibi göstermişsin kardeşim. aktarma olsun motor yerleşimi olsun eminim cok zorlamıştır elinize emeginize saglık gerçekten. manifold ile ilgili detayları bende bi pm alabilir miyim kardeşim.
kolay gibi gözüküyo ama gerçekten çok zaman emek ve tecrübe isteyen bi iş insanlar şunun motoru şuna takarız ya bişi olmaz kolay iş diyolar ama işe gelince öyle olmuyo bu arabanın elektrik tesisatına kadar sıfır çekildi herşey yenıden yapıldı incik boncuğun resimlerini koyarsam herkezin kafası karışır en iyisi sadeleştirip özetini çıkarmak
bunlarda dış resimleri
![]()
Şaşmazdaki tüm USTA'lar seferber olmuş hakkaten,bütün detaylarda inanılmaz emek var..
Sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız inşallah İsmail Abi ve Çağrı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)