İşte size resimlerden bağzıları![]()
Motoru arka tarafa sorunsuz oturttuğumdaki sevinci bikaç foto ile ölümsüzleştirdik
Bu arada arabanın üstündeki toz kütlesine bakıp aldanmayın garajda bir araç zımpara oluyor her gün temizlememize yıllanmış proje görüntüsüAma daha başlıyalı sadece bikaç gün oldu
![]()
projeyı cok yakından canlı olarak izleme şansını yakalayan birisi olarak söylüyorumki bu adam deli yakında ön tarafta kalan boslugada bı motor taktıgını gorursem hıc sasırmıycam![]()
Evet projemiz az kaLdi kısmetse birkaç hafta içindi bitmesini umuyorum. Artık ön taraftada motor görürsem bende şaşirmam Gt den herşeyi bekLer oLdum![]()
gerçekten cesaretli ve başarılı çalışma umarım emeğinizin karşılığını alırsınız
VaLLahi böyLesine bi projenin gözümün önünde yapıLmsı benım ıcın buyuk sans dıe dusunuyorum...
Haa! gökhan abımı...ondan herseyi beklerım...bi gun geLdık hersey tıkır tıkır yapılıo ertesı gun motor arkaya gecmıs !!!!!!
![]()
hadii gökan gelde araç senii bekliyor sakaryada![]()
Nerdennn nereye
İLk resimLere baktıktan sonra bir canawar yaratmişiz dedim , araç bitmek üzere hatta test sürüşüne de cıktı birkaç günLük işi kaLdı.Üstündeki emek büyük 1.3 Motor iLe sınırLarı zorLadık ne mutLu bize yaptiğimiz işLerde hep başariLi oLuyoruz.
Dünyada Tek Arkadan İtişLi diğer Swift Twin Turbo da yapım aşamasinda onun süresi biraz uzun.
..İLkLere Adım Atmaya Dewam..
Project Twin Turbo Suzuki Swift 1.3 Gti
ilk resimler nerde son resimler nerde
maşallah gerçekten Allah ağız tadıyla tadını çıkartmak nasip etsin inş .![]()
hatırladığım kadarıyla gökhan abi helikopter mühendisimiydi neydi hatta bu aracın daha ilk turbolanma günlerinide hatırlıyorum bua raca izmirde nerelerde blok aramıştım ama neyseki günler geçti şimdi caddelerede yerini almak üzere
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)