www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şuan Aracın içi komple sökük vaziyette İstanbulGaraj Teamart'ta içi ve dışı Rollcage dahil komple boyanıp güzelleşecek.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Alicim arayıp tebrik edemedim son yarıştan sonra kusura bakma, ama bilki aklımdasın bu arada şu fotoğraf yükleme işinde photobucket tarzı bir site kullanırsan forumu takip eden arkadaşlar açısından daha iyi olur şu anda senin yüklediğin fotoğrafları göremiyoruz
herkese çok teşekkür ederim.
Senatcım düşünmem yeter kardeşim.
Aracı antremanlara ve yarışlara yetiştireyim diye forumu biraz ihmal etmişim.
elimdeki resimlerle biraz güncel tutmaya çalışacağım....
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Aracın içini fazla delmeden ve bozmadan elimden geldiği kadarıyla orijinal halini bozmadan topladım.
Rollcage olduğundan inip binmesi biraz daha zahmetli olduğundan NRG QuickRelease direksiyon göbeği taktım, hem görsel hem işlevsel olarak çok hoşuma gitti.
Aracın iç dizaynı Siyah ve kırmızı ağırlıkta.
![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Aracın su radyatörünü iyi soğutabilmek için normalde antremanlarda ve yarışlarda ön tampon takmıyordum, fakat TOSFED yarış yönetmeliğine göre aracın tüm kaporta parçaları eksiksiz olmak zorunda.
Bu durumda ön tampon takarak radyatöre gelen havayı biraz daha kesmiş olduk.
Zaten düz gitmediğimizden radyatör önden yeterli havayı alamıyor.
Arka bagaja (en şık şekilde) 2. su radyatörü koymaya karar verdim ve iyikide yapmışım diyorum.
İlk önce stepne havuzuna mümkün olduğu kadar (benzin deposuna zarar vermeyecek şekilde) sıcak havayı tahliye etmesi için delik açıldı.
daha sonra radyatörcüde istediğim ölçüde bir alüminyum radyatör yaptırdım. Üzerine paslanmaz plaka ile (bagajın şekline göre kesilerek) ve fanın oturacağı yeri açarak monte ettim.
Fanın avantajlarından biri de, içeriye sızan lastik dumanı da tahliye etmesi ve camı 1-2 parmak açtığınızda resmen içeriyi ferahlatıp saçınızı bile oynatıyor olması)
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
teşekkür ederim MUSTAFA![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Yarış Detayına fazla girmeden özetlemek istiyorum.
Top16 puanlama sıralamısında 3.olduk ve eşleşmelere hak kazandık.
Yurtdışından gelen hakem oldukça zor bir pist kurarak hem bizleri hem araçlarımızı limitlere kadar zorladı, fakat bir okadar da keyifliydi.
Neticede finale kadar çıktık ve karşımızda alışkın olduğumuz bir isim çıktı, Mert Bilaloğlu !
Mert Bilaloğlu zaten bildiğimiz çok yetenekli ve tecrübeli bir arkadaşımız ve maalesef bu final yarışında 2. gelerek bana göre güzel bir derece almış olduk
Yarıştan kareler :
![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)