ali abi tam geliyodum yoldan geri döndüm izleyemedim seni...
maşallahı var tork canavarının)
valla izleyemedim sizi ama çok merak ettiğim bir projeydi , fotolarda açı kitinin ne kadar faydalı bir işlem olduğunu anlamamak elde değil , gerçekten süper duruyor ve dönüşlerde verilen açı çok güzel ?
bir sorum olucak peki bu açı kiti sizin aracınızda ne kdar fark yaptı dönüş kısmında yani değer olarak ve dar alanlarda kısa dönüşlü drift yapmanıza daha iyi bir tepki mi verir merk ediyorum ?
Antremandan bi video daha :
http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=2&theater
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Ben de canli izleme firsati buldum. Cok etkileyiciydi gercekten. Cok emek verdiniz karsiligini da almaniz super. Tebrikler. Darisi basimiza...
teşekkürler, daha iyisi size nasip olsun.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
videolarını izledim gerçekten cok başarılı olmuş emegi geçenlere bu görüntüleri bizlere yansıtanlara teşekkürler![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
teşekkürler.
Evet, Türkiye'de Drift epey gelişti ve gelişmeye devam ediyor, Soğuk Sıcak Kar Yağmur Fırtına dinlemeden gelen izleyicilere bende burdan teşekkür etmek istiyorum.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Super, yani sokakta kullanabilceksiniz tanju okan muamelesi gormeden, Peki vergisi nasil oluyor anlamadim, yeni motoru atinca, simdi atiyorum 93 modelse, 93 model bir 5700cc vergisimi vericeksiniz, yoksa motor atiyorum 2002 camarodansa 2002 model vergisimi verceksiniz?, Basinizi sisirdim pardonda swap islerini merak etmisimdir hep
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Kardesimm pazar gunu bIze ve tum seyircilere yasattigin adrenalin ve keyif ust seviyedeydi tesekkur ederiz Allah kesene bereket versin emeklerin bosa cikmadi gurur duydum/duk drift icin cok basarili bir kazanc oldu kocaman maasallah
Emeğin karşılığı bu olsa gerek.Canlı canlı izlemek isterdim.İyişallah nasip olur.Açı kitine hasta oldum bu arada.
Kazasız belasız bol yanlamalı günler.![]()
herkese tek tek teşekkür ederim.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)