teşekkür ederim, evet ağırlıklı Drift'te kullanılacak.
teşekkür ederim, evet ağırlıklı Drift'te kullanılacak.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Ali sizin arka difler r180 mi r200 mü bilgin varmı ? Eğer r180 ise ls tokrunu kaldırmayacaktır muhtemelen.
hayırlı olsun inş. istediğiniz gibi olur
S13'ü tamamen söktüm, motor içi de ayıkladıktan sonra kaba pisliği alındı.
Corvette motoruna layık bir motor içi olması için önümüzdeki günlerde İstanbul Garaj-Team Art'ta motor içi boyanıp podya sacı kesilecek ve daha "geniş" olanı ile kapatılacak. Böylelikle aracımızı bastığımızda ve Drift için takacağımız Açı Kitiyle lastikler sürtmeyecek.
![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
r200 de sorun olmaz zaten abi r180 sıkıntı okudugum kadarı ile![]()
ozaman sorun yok, oranı ile belki oynayabiliriz.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
her gün okuldan gelince bakıyorum yeni resim var mı diye neyse ki bugün boşa düşmedim biraz tatmin etti resimler ama devamını dört gözle bekliyorum...kolay gelsin bu arada...
![]()
Şanzıman ne kullanıcaksınız. Aldığınız motorda beyin ve beyin tesisatı varmı. OEM beyin ile mi yürüyecek. Şimdiden hayırlı olsun çok torklu bir makina olucak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
hayırlı olsun, s13 s14 projeleri çoğalıyor yakında bende proje detaylarını paylaşacağım![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Allah kolaylık versin hocam zor iş ama becerebileceğiniz ortada. okadar araçtan sonra S13 - S14 te tecrübe sahibi olmuşsunuz![]()
bir mahsuru olmazsa Motor ve Şanzıman kaça maal oldu ö.m atabilirmisin
Diğer taraftanda 2013 te nasip olursa 190 E için bir V8 projeside bende var ancak ben SEC500 motoru kullanmayı düşünüyorum.
Ali abi dün sabah garajdaydım senin arabaya başlamışlar bu sabahta uğrayacam ben senin projeyi canlı takip ediyorumYalnız senin s13 istanbul garajın en yakışıklısı oluyor.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)