www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
projenız hayırlı olsun ıns gelıcem yarıslarınıza antremanlarınıza bır sorum olacak fren konusunda neler dusunuyorsunuz bu aralar proje sahıplerıne hep sordugum sorudur![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
kule ve podyalar çok iyi olmuş maş. birşey sormak istiyorum açı kitleri her araç için varmı ? açı kitleri için bir link var bende incelemek ıstiyorum .
artan açıyla birlıkte hidrolık pompasında modifiye olucakmı
tşkler,
Açı Kitleri genelde Drift araçlarında kullanıldığında her markaya göre bulmanız mümkün değil.
Aftermarket parça üreticilerinden, Drift'te popüler olan araçların Açı Kiti gibi parçalar bulmanız mümkün hatta birçok alternatif bile var.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Arabamızın Gücünü arttırmamız tabiki Fren Sistemine de yansıması lazım.
Herhangi bir Aftermarket üreticisinden Hazır bir fren sistemi almaktansa kendim ortaya karışık birşeyler hazırladım
Daha önceki aracımda geliştirdiğim, Disk ve Kaliperlerden fazlasıyla memnun kaldığımdan, aynı sistemi daha da geliştirerek kullanacağım.
Amerika pazarına sunulan 4.0 V8 motor ve yaklaşık 2ton ağırlığındaki Infiniti Q45'te kullanılan Disk ve Kaliperleri kullanıcam. Bunun en büyük avantajı ise, S13'e uyarlamanız için hiçbir değişiklik yapmanız gerekmiyor. Kaliper 2piston'lu ve gayet tatminkar.
![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Kaliper'deki herbiri 43mm çapındaki pistonu itekleyecek bir Fren Merkezine ihtiyacımız var. 300ZX'te kullanılan ve S13'e takabileceğiniz en büyük Fren Merkezi budur.
Tabiki bununla beraber fren pedaliniz biraz sertleşecek.
Bunun önüne geçmek için daha hacimli bir Westinghouse ihtiyacımız var.
Ortaya Karışık bir fren sistemi demiştim
Bunun için 2011 model Nissan NP300 Çift Kamyonetlerin Westinghouse kullanıcam.
Westinghouse uyarlamak için biraz değişiklik yapmak gerekecek.
NP300'ün Westinghouse S13'e takabilmeniz için Firewall daki deliği birkaç mm büyütmeniz lazım ve Fren Pedaline giden mili kısaltarak bağlamak mümkün.
![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
maşallah kolay gelsin ali abi.
Merak ettiğim şaft ve diferansiyel de ne gibi değişiklik yapılcak aks lar yeterli gelcekmi ?
Ankaradan yunus![]()
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
allah kolaylık versin inşallah sıkıntısız bir şekilde projenizi bitirirsiniz bizde drift pistinde böyle emek harcanmış bir arabayı keyifle izleriz![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Aliii cosmusun be maasallah benimkinede bi proje konusu acsak mi)
Coşmak değil, sadece biraz coşkuluyuz))
Valla durduğun hata, hemen bi konu aç bence !
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)