www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Evet,
Aracım Japon gitti , evrim geçirdi ve Japon-USA karışımı olarak geri döndü
Bu video da Accusump'ın görevini daha iyi anlayabiliriz. Motoru çalıştarmadan Accusump devreye sokarak motoru komple yağlanıyor....
Göstergedeki Yağ İkaz Lambasına DİKKAT
200sx S13 LS1 Accusump - YouTube
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Yuvaya döndükten sonra ilk Çalıştırma....
Biraz kalitesiz bir çekim oldu , Videodaki sese aldanmayın, Canlısı Muhteşem.
200sx S13 LS1 First Start - YouTube
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Hemen hemen 15 gün boyunca bende avk da yatıp kalktıgım için aracı yakından görme fırsatım çok fazla oldu maşallah çok güzel olucak biraz çabuk bitsinde benım aracımda çıksın (beyaz mustang)![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Projenizi başladığından beri takip ediyorum.Aracınıza çok büyük emek harcadınız.
Hem maddi hem manevi.Motor sesini duydum ve resmen ezdi beni.
Yakında videolarını görürüz iyişallah.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
valla gerçekten emek harcanan bir araç olacak kaldıkı LS1 motoru normal haliyle bile baya işler başara biliyor birde yüklenirse tadından yenmez herhalde
ali açı kör edicek sanırım ... wisefab ın videosunu izledim de şimdi .. merakla beklediğim bir proje gerçekten..
maşallah ali, allah emeklerini boşa çıkarmasın, çok profesyonel bir çalışma olmuş. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. 41 kere MAŞALLAH....
gerçekten çok emek harcanan kaliteli bir proje tebrk ederm çokta başarılı gidiyor sonucu mrkla bekliyoruz![]()
the hecTor..
musadenizle iki sorum olucak..
ls1 sizin kasanin orj makinesine gore epey agir olsa gerek, bu agirlik farki driftte size dezavantaj yapar mi?
bir de yag sogutucusu olarak driftte "sulu" tip sogutucular daha etkili olmaz mi?
emeginize saglik, detayli ve imrenilecek cinsten bir proje olmus..
kazasiz belasiz cezasiz..
If you have no LAG, you have no turbo..
iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim, bunları duymak insanı mutlu ediyor ve yapılan işin stresini alıyor
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)