User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: RR project EP3 N/A TYPER

gökhan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah kardesım BK ıle aynı zamanda yapıluyodu canavar, malzemelerın cok guzel, ayarını kım yapıcak bılmıyorum ama lutfen bu kadar para harcamısken aracı yuk dynosu uzerınde tune ettır. umugunu sıkıp son hp yıde alın lutfen
    teşekkürler abi evet BK ile aynı zamanda yapılıyordu magzemeler için bilal abiyi çok rahatsız ettim sagolsun şu nasıl olur bu nasıl olur diye ayar için tolga abi ile bursada yaptık ama istanbulda olsam yük dyno sunda ayar olurdu çünkü araba çok denemeye istanbulda bursada sayılı arabalar var ama kısmet bende dyno üzerinde istiyorum yaza ayar yapmışken kendi setup larımızdaki arabalarla da görürüz arabamızı nasıl olmuş diye debriyaj işi kaldı yeni aldım taktırayım sonra birşey kalmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan maşallah, çok güzel olucak inşallah. Savaş usta nın ellerine sağlık,konuşturmuş yine. Bu setup ile dyno dynamicste 240-248hp arası çıkar diye düşünüyorum 97 oktan ile.
    Bilal abi sağolasın seninde hakın var arabada teşekkürler savaş ustaya bıraktım arabayı kendi araban gibi topla usta dedim sadece almaya gittim bitince çok şükür umduğumuzdan da iyi oldu bir kaç arabayla denedik sonuçlar güzel Debriyaj takılsın istanbul yapıcam çıkartıcam dyno üzerine kısmetse arabayı doktor sensin abi kaç hp çıkar diye sen biliyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baskı bnce gereksiz stage4 bizde kullanıyoruz kazık gbi birde oem lsd dmişin ep3 un orjinalinde lsd varmı
    şu anda stage 2 den daha iyi olduğunu söylediler bende çoğunluk neyi öneriyorsa onu tercih ettim takılsın görücem bende merak ediyorum

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökhan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler abi evet BK ile aynı zamanda yapılıyordu magzemeler için bilal abiyi çok rahatsız ettim sagolsun şu nasıl olur bu nasıl olur diye ayar için tolga abi ile bursada yaptık ama istanbulda olsam yük dyno sunda ayar olurdu çünkü araba çok denemeye istanbulda bursada sayılı arabalar var ama kısmet bende dyno üzerinde istiyorum yaza ayar yapmışken kendi setup larımızdaki arabalarla da görürüz arabamızı nasıl olmuş diye debriyaj işi kaldı yeni aldım taktırayım sonra birşey kalmıyor
    dynodada yaparsanız cok ıyı olucak, baskı balata ısıne gelınce cc stage 4 yerıne exedy stg 2 yı tercıh ederım ben, cc stg 5 bıle kullanmıs bırıolatrak exedynın stg 2 sının daha ıyı oldugunu soyleyebılırım, kardesım tekrar kazasız belasız

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gökhan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilal abi sağolasın seninde hakın var arabada teşekkürler savaş ustaya bıraktım arabayı kendi araban gibi topla usta dedim sadece almaya gittim bitince çok şükür umduğumuzdan da iyi oldu bir kaç arabayla denedik sonuçlar güzel Debriyaj takılsın istanbul yapıcam çıkartıcam dyno üzerine kısmetse arabayı doktor sensin abi kaç hp çıkar diye sen biliyosun
    Estafurullah Gokhan'cım, Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Benzer setupta benim aracım 242hp çıktı (74mm gaz kelebeği ve short ram ile). dbs 253hp çıktı o senden biraz daha agresif sıkıştırma ve egzantriklere sahip. Tahminim 245-248 hp arası çıkacaktır. Tekrardan hayırlı olsun
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dynodada yaparsanız cok ıyı olucak, baskı balata ısıne gelınce cc stage 4 yerıne exedy stg 2 yı tercıh ederım ben, cc stg 5 bıle kullanmıs bırıolatrak exedynın stg 2 sının daha ıyı oldugunu soyleyebılırım, kardesım tekrar kazasız belasız
    allah razı olsun abi kısmet inşallah yapıcaz dyno üzerinde ayar teşekkürler aldık artık abi cc stg 4 geri dönüş yok hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estafurullah Gokhan'cım, Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Benzer setupta benim aracım 242hp çıktı (74mm gaz kelebeği ve short ram ile). dbs 253hp çıktı o senden biraz daha agresif sıkıştırma ve egzantriklere sahip. Tahminim 245-248 hp arası çıkacaktır. Tekrardan hayırlı olsun
    Teşekkürler bilal abi süpersin 3.5 hp önemli deyil bilal abi karacabey TJK beygir yerinden toplarım abi karnı acıkanlardan

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacim tekrar soliyeyim emegine sabrina cebine saglik... Allah yuzunu guldurdu sukur bu arabayla kazasiz belasiz gule gule kullan kankacim...

Kismetse debriyaj falan nezaman takilicak kardesim benim arabadan once cikarmi..?

Kocaman MASALLAH....
    imza...

goldbergbrk
    Misafir
    kafamdaki projelerden biri valla hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan.
    toda kullandığın egzantrikler stage kaç a tekabül ediyor acaba bende drag cartel 2.2 yay şapka hybrid racing kelebek düşünüyorumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o senden biraz daha agresif sıkıştırma ve egzantriklere sahip demiş sayın aktepe dbsde blueprint wardı sanırım en son bir konuda bir arkadas izmirli olan değiştirdim demişti ama bilemıyorum toda'dan dahamı iyiler merak ettim teşekkürler
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel proje , araç güzel seçilen parçalar güzel tabi toplayan ustada anadolu KAPLANI böyle güzel birşey ortaya çıkıyor maşallah güle güle gazla kardeşim ..

çağrı dündar bize saygılar rıdvanı hatırlattın
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankacim tekrar soliyeyim emegine sabrina cebine saglik... Allah yuzunu guldurdu sukur bu arabayla kazasiz belasiz gule gule kullan kankacim...

Kismetse debriyaj falan nezaman takilicak kardesim benim arabadan once cikarmi..?

Kocaman MASALLAH....
    sagol kanka çok şukur debriyaj taktırırımda şimdi kafamda aks ve motor kulakları var o yuzden hepsini yaptırcam birkerede suan belemede aks ve motor kulakları yüzünden senin araban daha önce çıkar diye tahmin ediyorum kapak fln tmm sende bişey kalmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel proje , araç güzel seçilen parçalar güzel tabi toplayan ustada anadolu KAPLANI böyle güzel birşey ortaya çıkıyor maşallah güle güle gazla kardeşim ..

çağrı dündar bize saygılar rıdvanı hatırlattın
    sağol teşekkürler muharrem abi anadolu kaplanı fenaa sağolsun ilgilendi özen gösterdi bursaya geldin bindin RR ye tur attın sonra arabada extra parça yok dedin ne oldu bir anda neler geldi başımıza demekki hızlı bir adamın oturması gerekiyomuş sagol allah razı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafamdaki projelerden biri valla hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan.
    toda kullandığın egzantrikler stage kaç a tekabül ediyor acaba bende drag cartel 2.2 yay şapka hybrid racing kelebek düşünüyorumda
    teşekkürler güzel yorumların için drag cardel daha iyi bende toda a3 vardı kullandım bu işlerle daha bilgili olanlar var setup için sorsan daha iyi olur daha iyi bilgilendirirler seni piston kullanıcan mı düşünüyomusun

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka kasa olarakta on numara aracın var maşallahı var gelıp yakından gorup bınmek nasıp oldu yürürü ürkütücü hırçın typer Allah utandırmasın ...
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka kasa olarakta on numara aracın var maşallahı var gelıp yakından gorup bınmek nasıp oldu yürürü ürkütücü hırçın typer Allah utandırmasın ...
    sağol kanka teşekkürler her zaman beklerim bursaya istediğin zaman gezeriz çok şükür benimde beklediğimden iyi oldu

_agr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araç alev alev dahada körukluyorsunuz kac hp olacak merak edıyorum
    hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _agr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araç alev alev dahada körukluyorsunuz kac hp olacak merak edıyorum
    tesekkurler iyilestirmeler dewam ediyor yaza hazirlik en son dyno uzerinde gorucez kac hp

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aftermarket Forged piston yerine OEM piston tercih etmenizde özel bir sebep var mı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)