Çok teşekkürler.Bundan önce mustandga dynoda 2.0 iken 500+ düşüklerdeydi gücü 1.5 barda 6 6.5 arası gidiyordu.Şimdiki setup bir aksilik olmaz ise 800whp+ olması ümidiyle yapıyorum.
İnşallah hakkıyla yaparım.
Çok teşekkürler.Bundan önce mustandga dynoda 2.0 iken 500+ düşüklerdeydi gücü 1.5 barda 6 6.5 arası gidiyordu.Şimdiki setup bir aksilik olmaz ise 800whp+ olması ümidiyle yapıyorum.
İnşallah hakkıyla yaparım.
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Onur arabaya zaten söyleyecek bir şeyimiz yok, hastasıyız. Benim sevindiğim konu sonunda Anadolu yakasında da guvenebileceğimiz bir yer olacak.
subaru türkiye başkanısın benim gözümde
maşallah başkası olsa 30 defa satar başka birşey alırdı sen her seferinde kusursuzluğa doğru gidiyorsun
modifiye nin kelime anlamı bu konu
gc8 wagonu sevdiren adam maşallah tekrardan
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ozan abi çok teşekkür ederim. İnşallah en iyi şekilde yapmaya çalışıcaz herşeyi.Desteğiniz güç veriyor abi çok teşekkürler
Eyw yigit çok teşekkürler güzel sözlerin için Kendimi arabamı geliştirmeyi seven bir adamım elimden geleni yapıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım tekrardan.
gerçekten çok emek ve masraf ama uzun ömürlü
Selamlargelen ufak tefek parcalar var.Onların fotosunu çektim öncesinde temizlik yaptık baya bi ugrastık
Gelicek parcalar gelince foto paylaşıcam block ve kapakla işlerim var rektifiye öncesi sonrasında hayırlısıyla toplama kısmını geçicez
![]()
Maşallah ciddi emek harcanmış.
Merakla sonucu bekliyoruz
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Cidden, Nazar değmesin. İmrenerek bakıyorum. Bizim arabalar çamur pislik içinde hep siyah, hep karanlık. Buna baktıkça insanın çalışası gelir. Keyfi gelir. sorunsuz sürüşler dilerim
Çok sağlam proje, maşallah. İmrenerek takip ediyorum![]()
0-100 ne olur tahmini
Evett dumbell sız bir kaç foto koyayım dedim![]()
Turbo billet crank enjektörler elime geldi.Bu arada rektifiye ve kapaklarla ugrasıyordum. Cok işim var custom o yüzden sabırlı olmaya calısıyorum ama şimdiden yoruldum.
Berilyum yuvalar cakıldı canımızı cıkardı.
Yanma odası ince zımpara skoch la hotspotları almaya calıstım yuvalar alıstırıldıkdan sorna hacim esitlemesi yapıcam.
Portları elle yaptık cnc hala amerika limanda 2 haftaya cıkar sanırım cnc geldiginde vakit ayıramıycam diye elle yaptım.Bir dünya hata vardı aman dikkat edin. arkadaslar.
Vakit buldukca paylasacagım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)