Emeklerinin karşılığını umarım istediğiniz gibi alırsınız. Allah yardımcınız olsun...
Emeklerinin karşılığını umarım istediğiniz gibi alırsınız. Allah yardımcınız olsun...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Bugun savas abinin ordayim dbs ciddi tozlanmis ciksada soyle yikansagelirsen ordayim kardesim
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Benimde subap ayari yagi falan degisicek rodaj bittigi icin gelirsen ben burdayim
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
masallah özledim valla emeğinize sağlık
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Hayırlı olsun kardeşim
Egzantrik konusunda arkadaşlar haklılar ciddi agrasif seni şehir içinde memnun etmicek haklılar ama sıkma canını önce bir denersin belki de seni memnun edicek bilemezsin herkesin anlayışı farklıdır
kimi kafaya oynar kimi vtec açışının sesine biter orasını ayarından sonra kendin belirlersin üstten bir egzantrik değiştirmek basit iş
87.5mm e gelince NA da hiç sorun yaşamazsın
USA de turbo setupta bir drag gününde 88mm stock gömlek ile 38psi 13 pull yapmış adam kırmadı
kol çıkma subap çakma riskindeki gömlek kırılma olayını katmıyorum çünkü motorun içi dağıldıktan sonra bir gömlek sağlam kalsa ne olur olmasa ne olur
Allah utandırmasın
Telefonda da konuştuk daha önceden bilgi sahibi olan kişiler ile konuşup setupını şekillendirmen senin için daha iyi olurdu sonradan en azından kafanda şimdiki gibi soru işaretleri olmazdı
orçun selçuk falan yazı tarzları sert olabilir ama yanlış birşey konuşmuyorlar kardeşim onlarda senin aracın en iyi oılsun isterler sonuçta para harcıyorsun emek veriyorsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Abi çok Sagolasin telefonda çok konuştuk çok yardımcı oldun bir iki ufak degisiklik olucak ins ilk önce bir Mars'a basalım contamiz gelsin gerisi kolay dediğin gibi en kotu üstten ac egz değiştir.
Ben ne durumlarda kendim yurtdisiyla konuştum netten araştırdım bu setup cıktı Demekki hesaplamada yanlışlık yapmisim. Tabiki düzeltilir ama sadece söyleyiş sekilleri biraz değişik neyazikki
olur okadar yıllardır bu işin içinde adamlar
sen yanlış anlama bilmiyorsun çünkü orçun ne zorluklar çekti ne paralar harcadı
zaten sonra kendisi de açıklamış
kızmaya gerek yok![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kardeşim benim allah utandırmasın, darısı benim başıma olsun inşallah bende çünkü ciddi bir zaman dilimi oldu bekliyorum. kolay değil. emek para sabır...
benim bildiğim senin araban 2.2 stroker olmuyor mu _? o cam leri onun için seçmiş olamazmısın_? bence arkadaşlar doğru söylüyor. benim bildiğim de stage 4 k20 için uygun olmadığı...
hilminin dediği gibi deneme yanılma ile arabanın gücünü daha iyi görürsün. üstten cam değişmek kolay...
PowerTune
Abi kızmadım desem yalan olur ama insan biraz daha açıklayıcı bir cümleler bekliyor nede olsa bu bnm İcin ilkdefa yaptıgım bırsey daha öğretici cümleler olması lazım bence seninle her telefonda konuştuğumda bu araba birazdaha değişiyor başladığım gündemi parçalarla şimdikilerin arasında fark var mesela hatalarımı gördün yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)