hayırlı olsun kardeşim![]()
kprounun Usbsini yapmamız lazım yafru hayırlısı bakalım yüzümüzü kara çıkarmaz insallah![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
beklemedeyim kardeşimhayırlı ugurlu olsun babayı yollarda gormeyı ozledik sormak istediğim birşeyde war daha oncekı setup'ında sağlıklı yürüyordu yeni setup ile eskisi arasında güç olarak ne gibi farklılar bekliyorsun ikisini kıyasladıgımızda artı olarak ne verecek acana yeni setup
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bilmediğimden soruyorum, agresif egzantrikler neden hacim ile bağlantılı performans gösteriyor acaba? bu arada hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
İlk önce tessekkur ederim eski setupta 11.7 piston oem kol filan vardı suanda hafif piston hafif kol bide hacim var. Motor akşamından ağırlık attık bunlar bize tork olarak geri donecek tabi suan hacim bana ne etkisi olucak benden merak ediyorum tabi bu ısı daha iyi bilenler daha teorik açıklama yaparlar
evet ufan bir guncel cekelim bugun fren hid fren balatalari (ebc) amortisor takozlari ve bilyeleri coil ayari app plaka ...
allahin izniyle suan sadece filtre sistemi ve genel olarak tekrar savas abinin elinden gecip sibob ayari vs gibi sonra prof. dr. ecu nun sihirli parmaklarina birakicaz dbs yi
![]()
Masallah bekliyorum ne cikacak bakalim degerler
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Ben 500-600 falan yapmistim![]()
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
abi savas abi ozellikle rica etti emegi cok buyuk bu arabada onun istegi dogrultusunda gerceklesiyor
Evet bugün id1000 cc enjektor yakıt rayi siftlight sipariş edildi haftaya İskender abi düz boru filtre sistemini yaptıktan sonra Savas abiye gidip son kontroller yapılıp hazır bir sekilde Ozgun baskanın tatilden gelmesiyle mutlu sona ulasicaz ins
hayırlı olsun bu egz ile çıkacak gücü merakla bekliyorum.Allah kolaylık versin.
sabirsizlikla bekliyoruz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)