Baklava güzeldi kesene bereket.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Afiyet olsunbidaha getiririm inşallah..
rst premium sendeki abi? bendekine bağlanmaz herhalde wideband.
--------------------------
Ilk marş dün basıldı, bugün ise teslim aldım
Herşeyi en ufak detayına kadar bıkmadan usanmadan, zevkle yaptıkları için Magic Performance; Murat ve Bülent'e,
Down Pipe'ı yapan Custom Garage'a,
Bu süreçte kafasını ütülediğim Aytuğ'ya ve parça tedarikçim Çalışır Renault'a sonsuz teşekkür ederim. Her kontağa bastığımda yüzümde gülücükler açmasına sebep oldunuz
2000km sonra full boost'ta nasıl gittiğini çok ama çok merak ediyorum
34RS058 / ilk mars.. - YouTube
En son liste:
Aracın şuanki listesi;
Wössner 83.50mm 9.0:1 / 9.5:1cr Piston
PEC I-Beam Rods With ARP Bolts
Siemens DEKA IV 690cc Injectors (Henüz Takılı Değil)
Megane III RS Trophy Turbo (265)
Magic Performance Head Port Polish
OE Big End Bearing
OE Crankshaft Thrust Washers
OE Main Bearing
OE Oil Pump
OE Water Pump
OE Timing Belt
OE Down Gasket Set
OE Head Bolts
OE Oil Jets
BERU Ignition
NGK Platinum Spark Plugs
Megane Sport 1.30mm Head Gasket Set
K-Tech Lightweight Flywheel
Forge Intercooler
Custom Air Pipes
HKS Mushroom Air Filter
Forge DV Red Spring
Custom Garage 70mm Down Pipe
70mm Exhaust Pipes
Stage 1 Remap
Varex
2.0T FSI
masallah bro
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
masallah renaultcu olarak özenerek izliyorum rabbim tamamını erdirsin murat usta bilir işini rastgele
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Güle güle kullan.
Dikkatimi çekti önemsiz bir detay ama akü kabloları neden çapraz duruyor![]()
Hadi hayırlısı abim, Allah kaza bela vermesin inşallah.. Maşallah'ı var canavarın..![]()
ig: erayender
saol Izzet
saolasın Sonerim
son 1950km, az kaldı
amin, teşekkür ederim
Saol Cansın, bedavaya gelmem
teşekkür ederim
Teşekkürler,
o kablolardan mükemmel fransız mühendisliği örneğidüzelticem inşallah bu hafta ordaki karmaşıklığı.
Saol Erayım![]()
2.0T FSI
abi rodaj bitsin diye boş boş gezicek olursan beni ara bütün gün canım sıkılıyor evde![]()
servise falan gelirsende ara
![]()
bi maşallah ta benden![]()
Hayirli olsun gozunuz aydin hocam. Rodaj icin bursa dusunceniz varsa banada haber verebilirsiniz :-)
rodaj icin ankarada sabaha kdr dolastigimi bilirim...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Ya alper laf çakıcaksan ortaya lafı atma direk kime söylüyorsan söyle. Bütün dünya söylüyor üzerindeki enjektörlerin nereye kadar yetiştiğini. Ben o gücü aldığımda enjektörler %99 daydı. RS tuner üzerinde ve afr 11.5 idi. Evet enjektörleri kısardık afr yükselirdi bi kaç hp daha alırdık belki. Kahverengi enjektörler herkeste patladı bi bende sağlam çalıştı. Merak ediosan mavi sargılı enjektörlerlede beraber teste soktum o enjektörleri maviden hiç bir farkı yoktu.
Şu rstuner üzerinde aldığn logları bırak. Getir arabanı istanbula dyno ücretini ben vericem. Dyno dynamics üzerinde kaç hp aldığını görürsün belki o zaman inanırsın çıkan değerlerin diğerlerinden farklı olduğuna. DV megane ın çıkardığı değer ortada. O dyno üzerinde 30 hp yakınına yaklaşabilen olmadı şimdiye kadar.
IN BOOST WE TRUST
ESP devre dışı kalsın istemediğimden dolayı kendi beyni üzerinden yazılım yapılsın istiyorum. Insallah olur
esp ms bağlansada devre dışı kalıyormuki benim bildiğim bir kısım elektronik sistem yine faal aktif olarak calısıyor murat usta daha gorurse cewaplayacaktır ama merak ettim bende ??
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)