2014 Model Del Sol Projem.

Konu: 2014 Model Del Sol Projem.

1. D14king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

D14king said:
    Hayranlık uyandıran işler basarıyosunuz elınızden boyle işlerin gelmesı ve bıze yol gostermenız super tesekurler projenız ınsallah ıstedıgınız duzeye el emegı goz nuru ulasır kolay gelsin.
    Saygı en büyük erdemdir...

2. sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinanbaysal said:
    Masallah allah uyandirmasin...

3. Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Mehmet said:
    Tebrik ederim kalkıştığınız proje ciddi emek ve para istiyor..Allah utandırmasın

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah allah uyandirmasin...
    Bu telefonların yazdığını düzeltme derdi yokmu...

4. EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EREN34 said:
    Her sayfayi tek tek inceledim, okudum ve gercekten keyif aldim. Bu gibi isler her ne kadar para-cokomel iliskisi olsada sizin zevk sahibi ve detayci oldugunuzu gordum.

Kesebize bereket. Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin.

5. coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

coolvtec said:
    Üstadım sen neler yaptın ya? Biz çok emek, çok para harcadık diyorduk, sen projenin dibine vurmuşsun. Saygılar

Kazasız belasız, keyifle binmeni diliyorum.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

6. sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sweap07 said:
    vallahı helal olsun hıc bır proje konusunda bu kadar gorsel bılgı veren bı proje gormedım hem o kadar ısle ugrasıp pc basına gecıp vıdeo ıslerıyle ugrasmanız ayrı bı ılgımı cektı kesenıze bereket sıkıntısız bıter ınsallah projenız

7. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Olumlu ve teşvik edici yorumlarınızdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim...

SEZON FİNALİ
    BORKED

Mobil için direk link : https://www.youtube.com/watch?v=-b5I...ature=youtu.be

8. MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MiaMi said:
    Usta kusura bakma dayanamadım soracağım günde 2 3 pakete yakın bitiyormu.Proejenin sağlığı kadar kendi sağlığında önemli biliyorsun bide az çay iç vücutdaki minerallerin baş düşmanıdır sıcak su.

Projeyi takipteyiz .

9. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta kusura bakma dayanamadım soracağım günde 2 3 pakete yakın bitiyormu.Proejenin sağlığı kadar kendi sağlığında önemli biliyorsun bide az çay iç vücutdaki minerallerin baş düşmanıdır sıcak su.

Projeyi takipteyiz .
    Estafurullah, neden kusura bakayım, aksine sağlığım hakkındaki hassasiyetin için teşekkür ederim. Eleştirilerini dikkate alacağım.
    Ama konu hakkında da bir yorumda bulunsaydın daha mutlu olurdum

10. üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üntar said:
    el emegı goz nuru.tebrık ederım. elestırecek bır sey bulamadım. ellerinize saglık.

11. üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üntar said:

Projeyi takipteyiz .
    sanane la adamın cayından sıcak suyundan

12. 2014 Model Del Sol Projem.

berkay35 said:
    parça ve işçilik konusundaki hassaslığınızın yanı sıra espri yeteneğinizi de takdir ettim başarılar

13. MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MiaMi said:
    Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estafurullah, neden kusura bakayım, aksine sağlığım hakkındaki hassasiyetin için teşekkür ederim. Eleştirilerini dikkate alacağım.
    Ama konu hakkında da bir yorumda bulunsaydın daha mutlu olurdum
    Proje aşırı derecede el emeği içeriyor biraz daha şekillensin yorumlarımız olacak tabiki

14. MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MiaMi said:
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanane la adamın cayından sıcak suyundan
    Sen hayattamısın la deniz levreği takipteyim arabanı yazmıyorum diye kızma. İstanbula geliyorsun tabi artık kankaların çok bizi aramıyorsun.

15. üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üntar said:
    Sen hayattamısın la deniz levreği takipteyim arabanı yazmıyorum diye kızma. İstanbula geliyorsun tabi artık kankaların çok bizi aramıyorsun.
    artik kalmiyorum kanka oyle eskisi gibi. Ararim seni. yeri degil

16. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artik kalmiyorum kanka oyle eskisi gibi. Ararim seni. yeri degil
    Yerimiz geniş maksat muhabbet olsun paylaşım olsun, arada kapacak bir fikir olursa bizde faydalanırız hem

17. delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

delsolemrah said:
    serhat amca iyi projeler

18. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Klişe bir biçimde sözlerime teşekkür ede ede başlayayım yine

Evet kişiye özel yaptığım tamamıyla subjektif flow hesaplarımla, teoriye dayanan fakat hiçbir kanıtlanmış argesi bulunmayan zihn-i sinir emme&soğutma projemin 1. kısmını bitirmiş bulunuyorum.

Ürünün fotolarını yeni sezonla birlikte sizlere gururla sunmaktayım

19. 2014 Model Del Sol Projem.

Osmandemirci said:
    maşallah abi başından başlayarak okudum ama ne yalan söyleyim dışından çok giderini merak ediyorum ellerine sağlık emeğine sağlık güle güle bin. takipteyiz