User Tag List

Sayfa 22/42 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
788 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: 2014 Model Del Sol Projem.

s.cabbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha fazla üzülmeyesin diye yazmamıştım abi ama gerçekten geçmiş olsun canlı gördüğümde kendi arabammış gibi üzüldüm duruma okadar emek zaman para ...
    07 TT 475
    mapped by speed

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma, gerçekten pişman etti beni bu FİX OTO ! sahibi tanıdıktı, tesis güzel ekipman eksiksiz. Ama ben yinede aracı Bursa'da boyatacaktımi zaten döşemeleride orda yaptıracağım için. Ancak kanıma girdi Hüsamettini getir burda yapalım dedii hiç merak etme dedi. Dedim bu araç kupon, ben titiz adamım, en ufak sıkıntıya tahammül göstermem. Problem yok, dedi.

3 Ocakta bıraktım aracı, motor sökülmüş halde. 6 Haziranda aldım, 6 ay 3 gün sonra, 2 kere boyanmış ve halen rezil!!

Yazık değil mi bana? Emeğime, zamanıma , parama?

Altı ay zaman, başta vaad edilen 20 gün! ben 30 iş günü verdim, sonuç 183 gün ve başarısız, verimsiz ve oldurulamayan boya!

Hayatımda bir çok proje yaptım, ufak tefek sorunlar yaşadım elbet ama hiç böyle bir rezalet görmedim, içimde volkanlar patlıyor, lavlar ciğerimi yakıyor, okadar pişman ettiki Hüsamettin ve firması FİXOTO, beni resmen lanet ettim hem aracıma hem projeme!

Tmpomnları kendim tasarladım, ellerimle kestim birleştirdim, Tüm silikonları, cam tavan arka cam, kaporta motor içinde bulunan, ellerimle temizledim metale indirdim. Yürüyen aksamı ben söktüm, daha önce hiç havalı tabanca kullanmadığım halde, hiç poyra görmediğim halde, kusursuz ve tertemiz, aracın altını çamurluk içlerini ben kazıdım, matkap ve tel fırça ile, metale indirdim onuda!

Eee, sen ne yaptın FİXOTO?

Adını bile anmak istemiyorum bu firmanın!
    Abi inan kendi arabammıs gibi üzüldüm Şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Umarım projeden vazgecmezsin. Bide son halinin fotoğraflarını paylaşırsan bizde görelim bakalım bu kadar cok üzen boyayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s.cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha fazla üzülmeyesin diye yazmamıştım abi ama gerçekten geçmiş olsun canlı gördüğümde kendi arabammış gibi üzüldüm duruma okadar emek zaman para ...
    Teşekkür ederim..

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi inan kendi arabammıs gibi üzüldüm Şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Umarım projeden vazgecmezsin. Bide son halinin fotoğraflarını paylaşırsan bizde görelim bakalım bu kadar cok üzen boyayı
    Fotoğraflarda kusursuz görünüyor, asıl sıkıntının çoğu boyada değil kaportad tesfiyesinde.

Önce araç toplanacak, ayarlar yapılacak döşeme elektrik motor gibi, sonra yürüyecek, rodaj sonrası muayene vs. son olarakta tekrar boyanacak, planım bu şimdilik

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle esnafdan ben selamımı bile keserim, bir hizmet ayıplı ise düzeltene kadar yanında koşacak. hallederiz abicim olayı bildiğin devlet kurumundaki bugün git yarın gel olayı. okurken sinirden titredim geçmiş olsun
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle esnafdan ben selamımı bile keserim, bir hizmet ayıplı ise düzeltene kadar yanında koşacak. hallederiz abicim olayı bildiğin devlet kurumundaki bugün git yarın gel olayı. okurken sinirden titredim geçmiş olsun
    Aslında bir daha yapmakta sorun yok, yani yapmayız demiyorlar, ancak sorun şu ki "yaptıklarım yapacaklarımın referansıdır"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi arabada son durum nedir ?
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah cümlemize akıl fikir versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Etu55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi arabada son durum nedir ?
    En gıcık olduğum aşamadayız, elektrik tesisatı, komple elden geçiriyoruz şu an.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek seferde konuyu okudum çok üzüldüm geçmiş olsun merakla takipteyim

Type-Rdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miNNic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neye uzuldun abi
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle bi camera açısı görmedim ..
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava parcali bulutlu, balkanlardan gelen soguk hava dalgasi net olarak gozukuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-Rdinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye uzuldun abi
    SERHAT07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
    Sorma, gerçekten pişman etti beni bu FİX OTO ! sahibi tanıdıktı, tesis güzel ekipman eksiksiz. Ama ben yinede aracı Bursa'da boyatacaktımi zaten döşemeleride orda yaptıracağım için. Ancak kanıma girdi Hüsamettini getir burda yapalım dedii hiç merak etme dedi. Dedim bu araç kupon, ben titiz adamım, en ufak sıkıntıya tahammül göstermem. Problem yok, dedi.

3 Ocakta bıraktım aracı, motor sökülmüş halde. 6 Haziranda aldım, 6 ay 3 gün sonra, 2 kere boyanmış ve halen rezil!!

Altı ay zaman, başta vaad edilen 20 gün! ben 30 iş günü verdim, sonuç 183 gün ve başarısız, verimsiz ve oldurulamayan boya!

Hayatımda bir çok proje yaptım, ufak tefek sorunlar yaşadım elbet ama hiç böyle bir rezalet görmedim, içimde volkanlar patlıyor, lavlar ciğerimi yakıyor, okadar pişman ettiki Hüsamettin ve firması FİXOTO, beni resmen lanet ettim hem aracıma hem projeme!

Tmpomnları kendim tasarladım, ellerimle kestim birleştirdim, Tüm silikonları, cam tavan arka cam, kaporta motor içinde bulunan, ellerimle temizledim metale indirdim. Yürüyen aksamı ben söktüm, daha önce hiç havalı tabanca kullanmadığım halde, hiç poyra görmediğim halde, kusursuz ve tertemiz, aracın altını çamurluk içlerini ben kazıdım, matkap ve tel fırça ile, metale indirdim onuda!

Bu duruma

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başından beri takip ediyorum gerçekten sonucu merakla bekliyorum

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat abi ne durumdasın ?

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aramıza hoşgeldin abicim. Bu ve benzeri olayları ne kadar yaşadım kendin biliyorsun işte. Bana ben senin gibi amatörlerle çalışmıyorum huleyynnn diye artislik yapmıştın bide

Emin ol daha yaşayacaksın. Çalıştığın garajları ustaları hiç tanımayarak söylüyorum bunu yanlış anlaşılmasın. Burası Türkiye ve burda para ile proje yapamıyorsun malesef. Ben aylarca kaportadan aylarca boyadan çıkartamadım arabayı, bir diffuser yaptıramadım, şimdi yaşadığım mekanik sorunlardan sök tak boya tekrar berbat oldu.

Kısaca boş işlerle uğraşıyoruz insanı nefret ettiriyorlar paramızda, zamanımızda, emeklerimizde boşa gidiyor sonunda elimizde sinir ve stres kalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 sayfalık konuyu tek solukta okudum. Eşsiz kelimesinin karşılığı bu proje olsa gerek. Ellerinize emeğinize sağlık. Maddi ve manevi harcamalarınızın karşılığını alabilmenizi ümit ediyorum. Harcadığınız emeği hepimiz gördük fakat birçok arkadaşın sormasına rağmen cevaplamadığınız bir soru var. Bu proje size neye maal oldu ? ( para olarak)

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ile ilgili bir gelişme varmı ?

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir projeyi 306 gti için yapmayı planlıyorum fakat, sizin kadar özenli olacağıma inanmıyorum ve bu kadar itina ile yaklaşmanıza rağmen yaşamış olduklarınızı okudukça gözüm korkmaya başladı açıkçası.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miNNic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı Bolkar1st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başından beri takip ediyorum gerçekten sonucu merakla bekliyorum
    Şu an iş yoğunluğum nedeni ile çok ağır ilerliyor projem ancak her hangi bir sorun yok.

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhat abi ne durumdasın ?
    Alıntı President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin abicim. Bu ve benzeri olayları ne kadar yaşadım kendin biliyorsun işte. Bana ben senin gibi amatörlerle çalışmıyorum huleyynnn diye artislik yapmıştın bide

Emin ol daha yaşayacaksın. Çalıştığın garajları ustaları hiç tanımayarak söylüyorum bunu yanlış anlaşılmasın. Burası Türkiye ve burda para ile proje yapamıyorsun malesef. Ben aylarca kaportadan aylarca boyadan çıkartamadım arabayı, bir diffuser yaptıramadım, şimdi yaşadığım mekanik sorunlardan sök tak boya tekrar berbat oldu.

Kısaca boş işlerle uğraşıyoruz insanı nefret ettiriyorlar paramızda, zamanımızda, emeklerimizde boşa gidiyor sonunda elimizde sinir ve stres kalıyor.
    İlhan para ile proje yaptırmaktan çok daha öte benim projem sende biliyorsun. Ben kendi ellerim zihnim alın terim ve emeğimle bulaştım ve katkıda bulundum kendi projeme buna rağmen durum bu

Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22 sayfalık konuyu tek solukta okudum. Eşsiz kelimesinin karşılığı bu proje olsa gerek. Ellerinize emeğinize sağlık. Maddi ve manevi harcamalarınızın karşılığını alabilmenizi ümit ediyorum. Harcadığınız emeği hepimiz gördük fakat birçok arkadaşın sormasına rağmen cevaplamadığınız bir soru var. Bu proje size neye maal oldu ? ( para olarak)
    Marşa bastığım gün genel mali bir maaliyet tablosu oluşacak, o zaman bu merakınızı giderebilirim umaım

Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ile ilgili bir gelişme varmı ?
    Konu ile ilgili gelişme çok. Yakında açıklamalı fotolar ile yayınlayacağım, merak etmeyin

Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer bir projeyi 306 gti için yapmayı planlıyorum fakat, sizin kadar özenli olacağıma inanmıyorum ve bu kadar itina ile yaklaşmanıza rağmen yaşamış olduklarınızı okudukça gözüm korkmaya başladı açıkçası.
    Aslında gözünüz korkmasın vaz geçmeyin derim, sonuçta iyisiyle kötüsüyle halen süryor proje

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun bir zaman sonra bir kaç güncelleme ile karman-çorman projeme devam edeyim

Şu an fotolar ile anlatacağım güncellemelerden sonra projemin neden bu kadar yavaş ilerlediğine dair kesin bir kanıya varıp bana hak vereceksinizdir

Araç MSG Mustafa'nın garajına geldikten sonra, sırf estetik görünüm olsun, gelen giden çok, ayak altında diye önce yeni jant lastik ve bijonlarımız taktık

Ne alakaysa

Daha sonra komple elektrik tesisatına dalmak üzere start verdik...

Elektrik tesisatını onarmıyoruz, düzeltmiyoruz, komple en baştan yeniden ve çok ayrıntılı olarak sıfırdan yapıyoruz, buda emin olun saatler günler ve haftalar alıyor

Tek tek tüm soketler açılıyor, açılmayanlar kesiliyor, lehimli ve ekli kablolar sıfırdan çekilip, lehimleniyor, makaronlanıyor. Kablo borularından geçiriliyor, tekrar makaronlanıyor felan filan

Genel olarak işe giriştikten sonra sistematik hızlı ve sürekli işlemek için, Mustafa ile tesisatta yapacaklarımızı evvela projelendirdik ve bu projeye göre ilerlemeye karar verdik.
    İlk olarak motoru tekrar indirdik, hem SuperCharger kayışlarını ayarlamak için, hem zaten hiç sevmediğim tarihi eser, aşırı yer kaplayan ABS sistemini değiştirmek için hemde ana konumuz olan motor elektrik tesisat kablolama sistemini yapabilmek adına.

Özellikle motor tesisatı çok önemli bir görsellik taşıdığından, tüm kablolar için özel olarak yurt dışından kablo çorapları getirttim..

İster inanın ister inanmayın, şu gördüğünüz motor tesisat kısmı nerdeyse 15 gün aldı :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika ya Çok güzel ilerliyor proje çok beğendim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)