Masallah abi.gule gule kazasız belasız binbu sene bursa senesi olucak insallah
![]()
Masallah abi.gule gule kazasız belasız binbu sene bursa senesi olucak insallah
![]()
Dr.Ecu
maşallah lütfü,ardayla ıkınız hep hızlı araclar kosturuyorsunuz ama hıc bırlıkte denedıgınz bı vıdeo gormedım kısmet bu araca olur belkide![]()
BaYTaR MURO
Nazar boncuğu eksik olmuş bunun
Bide bi ara silikon hortumunu mavi ile değiştirip ek yaptır manifold a çok yakın
he bide kürbütörü maviye boyat
BATIKAN
bati sen sus mümkünse bezi unutuyorsun sonra sagda solda
Lütfücüm Güzel olmuşehehe ağızının tadıyla insalllah binersin hep
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Maşallah Evo gibi bir araç güzel seçim . Duruşu performans , tabiki emeği geçen insanlarda ayrı bir güzelDaha dün CM Usta'nın mekanındaydım Bursaya yolum düştü Uğradım. İnş. bende gönlüme göre bir araç bulursam soluğu oraalrda alıcam gibi duruyor.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin .
Bu araçla Driftt nasıl oluyor hiç denedin mi![]()
gerçekten çok güzel olmuş maşşallah.o basınç artı pompa benziniyle çıkan güçte muhteşem bence.uğraşan yapan para harcayan herkezin eline kesesine sağlık.
düşündüğünüz bi üst limit basınç varmı kafanızda?ve ortalama hp değeri?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Guzel proje hayirli olsun, ethanol basinc filan derken ciddi gucler cikacak gibi duruyor
Bu arad radiator'a takilma, yeni mishimotolarin uretim kalitesi koyolardan cok farkli degil. Bu konu tipki "rota jantlar kotu mu iyi mi?" konusuna benzer ve sozum meclisten disari her kafadan baska ses cikar, ses cikartanlarinda %95'i hayatlarinda ne koyo ne mishimoto kullanmis insanlar olur, o yuzden takilmamak lazim.
Not: Bende mishimoto kullaniyorum, koyo yerine ozellikle gidip mishimoto aldim. Bunun paradan kacmakla filanda ilgisi yok keza ucuza mal etmek gibi bir derdim yoktu araci toplarken. Koyo'ya sirf reputation'i icin gidip 2x ucret odemek anlamsizdi, bu yuzden mishimoto aldim.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
maşallah çok emek harcanmıs
hayırlı ugurlu olsun tekerıne tas deymesın masallah elam terefış kem gözlere şiş güle güle kullan lütoM![]()
CMMOTORS
DRECU
Maşallah Lütfü abicim kazasız belasız çok güzel setup.
Akdem abi ile dragda karşı karşıya gelirsiniz bir ara umarım![]()
Saol teşekkürler
Saol kardeşim teşekkürler eksiklerimizi giderip görücez yavaş yavaş
Saol teşekkürler
Saol abicim teşekkürler
Saol teşekkürler
Saol kanka teşekkürler
Saol teşekkürler
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)