dogrudur bende orda sıgortacıda calısıyorum bu kadar emek harcadınız bıtmıs halıyle gelın araca bı full kasko yapalım emekler bosa gıtmesın :)
Printable View
Denenmemiş bir proje olduğu için size saygı duyuyorum. Titizliğiniz ve araştırmalarınız etkileyici,umarım verdiğiniz emeğin karşılığını sorunsuz alırsınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Test sürelerini merakla bekliyorum. İyi çalışmalar.
O kadar kıvrımlı body kiti kaplamak büyük emek yetenek ister umarım istediğiniz gibi sonuçlanır emeğinize sağlık güze lolacak
Dehşet olmuş :) umarım eksoz uçları değişir :)
haşin gaddar acılın ben geliyorm spor gazetesi olmuş bu :D
Müthiş gerçekten renk çok yakışmış
maşallah keyifli binmeniz dileğiyle :) ):):)
maşallah cok zevkli olmus kaplamadan sonra arac göstermiş kendini
logolardan sonra daha canlı bir görünümü olacaktır.
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
vay vay vay, renk muhteşem :)
çok güzel olmuş
mal güzel maşallah. Krokodil diyesim geldi :D
Aman Tarım Didim :)
Hayırlısıyla binin tekeri düz bassın gerçekden çok çok iyi duruyor :o
abi masallah harika olmus arac Allah kaza bela vermesin gozume takilan iki sey var tabi sen daha iyi blirsin ama ; egzoz uclari carbon ile degistirmeyi dusunmelisin bence birde sanki farlar biraz yipranmis gibi duruyo veya fotodan oyle cikmis anlamadim tam. eger yipranmissa bi el atarsan farlara nokta olucak. Allah nazarlardan saklasin.
Egzoz uclari idareten takili. Muayeneyi gecsin ve arabayi saga sola surerken tampon icini yakmayalim diye. Sonrasinda zaten Iskender usta turbo headerlardan, x-pipe'tan, magnaflow susturuculara, egzoz ucuna kadar yeni egzoz sistemini yapacak. Farlar yeni. Fotografta yansima yapmis.
Dis renk - ic renk uyumu, carbon accentler ve genel gorunum dusundugumden de iyi oldu.
Muayenesini yapip ruhsatta rengini degistirdikten sonra motoru ve yuruyen aksami modifiye etmeye baslayacagiz.
Maaşallah harika olmuş size ve emeği geçenlere alın teri dökenlere gerçeken teşekkürler Türkiye Cumhuriyetinde böyle araçlar ve projeleri görmek gerçekten çok güzel inş. devamı gelir kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inş.
hep dışına odaklandık, içi ne durumda acaba ?
rengi bir tek ben beğenmedim herhalde...mat sarı yada mat kırmızı nasıl dururdu acaba..
emeğe maşallah...bu arada hoşgeldin demedik herhalde Arda abi ?
o agresif hatlara renk ayak uyduramamış gibi.
Ama buda güzel emeginize sağlık
Renk zevk isi. Benim begendigim bir renk ve ciplak gozle umdugumdan da iyi oldu. Kaplama oldugu icin ilerde baska renge donmek te sorun olmayacaktir. Biliyorum biliyorum bir siyah degil.. :)
"Herkes foto video cekiyor" demedim. Herseyin yazili oldugu bir forum olmasina ragmen yazili olmayan seylerin soylenmesi ilginc. Aracin kaplamadan onceki fotograflarinda da gordugunuz gibi macun, astar, vs rengarenk body kitli bir aracin trafikte yuruyor olmasi insanlarin illgisini cekmistir. Bundan ibaret. Sirf ilgiden rahatsiz oldugum icin diger aracimi bile fazla trafige cikarmayan biriyim.
Gelelim sunu gecer bunu gecer muhabbetine. Siradisi bir proje ve ulkemizde pek modifiye edilmeyen bir platform oldugu icin sadece standart fabrika cikisi Cayenne Turbo ve diger standart araclarin hizlanma degerlerini soyledim ve benim bu aracta hedefledigim rakamlari soyledim. Bundan ibaret. Arac bittikten sonra denedigimizde Vbox degerlerini ve neyi gecip neyi gecmedigini soyleriz. Isteyenle de denerim.
Iyi dileklerde bulunan herkese tesekkurler..
Valla Kazasız belasız ağız tadı ile binin, bizim millet eleştiriye ve kıyaslamaya bayılır.
renk çok güzel olmuş karbon uç konusunda bende hemfikirim maşallah abi :)
Sizin de söylediğiniz gibi renk işi tamamen zevk, çok daha farklı bir renkle daha da güzel olabilirdi, Projenizi baştan sona takip ettim umarım istediğiniz hedefe sorunsuz ulaşırsınız. Tekrar maşallah.
arabanız çok güzel maşallah dikkat ve ilgi çekmeyi hakediyor zaten. Kazasız belasız kullanın
Hayirli olsun, pist sonuclarini merakla bekliyorum.
bence mükemmel olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Nazar değmesin.
Herşey on numara olmuş , renk zevk işi kimse bişey diyemez.
Tek eksik gördüm oda PORSCHE amblemi .. inşallah amblem yerini boş bırakmassın abi
Maşallah araç çok güzel olmuş özellikle önden. Renk farklı hoş birenk ama daha koyu kahverengi olsaydı daha iyi olurdu bence. İlerde değiştirmeyi düşünürseniz siyah veya nar çiçeği renklerini düşünün.
harika olmuş kesenize bereket oldum olası çok beğendiğim bir araç cayanne.
Cok fena durmuş :)
Renk ilk gördüğümde çok çirkin gelmişti bugün çok güzel
Ama ön çamurluk girintileri kesinlikle siyah veya carbon olmalı
Bide jantlar ufak kalmış sanki...
Plakada ki detay çok iyi "KESKİNLER" Fatih abim ve ekibi 10 numaradır, araca hayran kaldım maşallah.
çok iyi olmuş.. emeğe saygı
Fotograflarda araba Yuksek (en yuksek degil) suspansiyon ayarindaydi. Calisma sirasinda el kol kolay girsin diye. O yuzden fotograflarda yuksek gozukuyor araba. Alcak suspansiyon ayarinda cok daha iyi duruyor. Egzoz uclari idareten mauyeneyi gecene kadar dursun diye konuldu. Komple egzoz yapilirken arabaya uygun bir egzoz ucu yapicaz.
Bu hafta muayeneyi hallederiz herhalde..
Araç çok güzel olmuş, cayenne'in beğendiğim modelidir kendisi, yalnız renk konusunda daha farklı güzel bir renk olabilirdi. güle güle binin, allah kaza bela vermesin.