arac canli canli cok daha guzel,cok buyuk emek,butce hersey hakkiyla..TR de 24 aydada bitmezdi sanirim;)kazasiz belasiz..
Printable View
arac canli canli cok daha guzel,cok buyuk emek,butce hersey hakkiyla..TR de 24 aydada bitmezdi sanirim;)kazasiz belasiz..
Araç hem motor hem dış görünüş hemde iç tasarım olarak on numara olmuş daha ne olsun :icon_rulehey Maşallah
Cok ince hesaplar ve olanaklarin hepsinden olabildigince faydalanmissiniz ellerinize saglik bizede bu guzelligi gosterdiginiz icin :D
Vay Burak neler yapmışsınız. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Aracın içi ayrı bir güzel olmuş. Güle güle kullanın :)
İçinin maaliyeti ne oldu bende çok merak ettim.
birde o sekilde uygulamayı ülkemizde yapabilcek firma yok mu? ARTCAR flan var kaliteli deri uygulamaları yapan ama bu cok daha farklı bir tasarım ve işçilik olmuş
kankacım anlatıodunda ben bu kadar beklemiodum helal olsun sağlam proje :)
Burak , Burak :D geçen sene telefonda bu projeyi konuşmuştuk anlatmıştın 1 seneye biter demiştin kafamda canlandıramamıştım , söyleincek fazla bir şey yok ekol olmuş emeğine sağlık Gökhanın da kesesine berekat ne diyim :D
Bu arada siz proje yapmamışsınız bildiğin araba imal etmişsiniz :D
Maşallah kazasız belasız. Helal olsun yapmışsınız ama en güzel tarafı o kadar uzun yolda o başarıyı denemek olmuştur.
Bravo walla :)
kanka maşallah Allah kaza bela vermesin. Herşeyi oldukça zevkli seçmişiniz. Bende diyordum habire yurtdısı yurtdısı nedeni belli oldu :)
Emeğinize yapilanlara yapanlara saygıyla şapka çıkartıyorum. Böyle uygulamalari tr de gormek mukemmel. Masallah diyorum.
Eyvallah sinancım uzun zaman oldu gorusmeyelı kendine iyi bak :)
Icını yapan fırma tamamıyle concept calısan bir firma. Ulkemizde bu tarz çalışan bir firma oldugunu zannetmiyorum. Carlex firmasınında TR ve Orta Asya cozum ortagı biziz. Fiyatlar tabiki normalın üzerinde. Komple iç tasarım dediginiz zaman, fiyatlar 15.000€dan başlıyor ve yukarı dogru çıkıyor. Merak edenler için firmanın projelerini burdan inceleyebilirsiniz.
PROJECTS - CARLEX DESIGN
kanka benı sureklı hafife alıyorsun bunu kabul et artık :)
Saol Arencim konustugumuz gibi Canbus işi olmasa herkes yapar eminim, biz MB'de ki eksik modeli tamamladık :)
çok saol kankacım, aynen dediğin gibi Almanya ikinci evim oldu biliyorsun :)
Projemi lan bu :D Yeni uretim olmus :D
Ellerinize saglik kardo, ekol olmus !
Hep merak etmişimdir, yurt dışında neden yaptırılmıyor diye anladığım kadarı ile bayağı uzun sürüyormuş :) Araç proje bakımından elle gösterilecek tek araç harika bir emek ve görüntü var.. Amg oldum olası hep can yakmıştır, sizin ki de yakmaya devam edecektir.. Kazasız belasız güle güle kullanmanızı dilerim
Kesenize bereket kaliteli ve kusursuz olmuş.
Burak Abi'cim siz neler yapmışsınız böyle. Senin sürekli yurtdışına çıkmalarının sebebi buymuş demekki :) Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH.
Kw nin araca özel v3 üretmesi ve 200-320 videosunun instagramda olması beni bitirdi :D
Maşallah çok emek var belli, kazasız belasız kullanın :)
Bu arada bende iç mekan fotolarını konsept foto zannettim :)
Baya baya baştan araba üretmek gibi olmuş.
Büyük sabır emek tebrikler
4 çekermi araba göremedim yazıyorsa da bir yerde ama galiba değil şaft değişmiş vs
Çok ciddi emek var helal olsun kesenize bereket..
Abi siz ne yaptınız yaa :D :D Beynim karıncalandı,gözlerim karardı. Bana bişeyler oluyo :D :D
maşallah herşeyi mükemmel olmuş çok değişik bi fantezi valla
:) Kelimelerin bittigi nokta :)
Samimi olarak söylüyorum, fotolara küfür ede ede baktım :)
Kesenize bereket çok güzel bişey çıkmış ortaya :)
Maşallah....
Kesenize bereket Maşallah. Olur da bu arabayı bir gün satarsanız mutlaka açık arttırmayla satmak lazım:)
Çok güzel olmuş Serencem, ellerinize saglık.
harika , Kazasız belasız kullanın.
Çok başarılı bir araç çıkmış ortaya. Güle güle kullanın, sergileyin.
Bazı sorularım olacak. Ne kadar sürede tamamlandı? Mcchip ile de mi iş ortaklığınız var? Eğer cevabınız hayır ise, neden o firmayı tercih ettiniz? Daha önceden benzer değişimler mi yapmışlar? Motoru Almanya'dan 0 mı aldınız? Almanya'da ki modifiye fuarlarına katılmayı düşündünüz mü?
Memur gibi sorular sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)
keşke far yıkamaları iptal etmeseymişsiniz :)) şaka bi efsane olmuş konu project carmış şimdi farkettim herkese ceza yağacak gibi :)
bu proje ne kadar'a mal oldu sorması ayıp herşey istediğiniz gibi mükemmel bi araba cıkmış ortaya böyle bi araba ne kadar'a mal oldu sanayide yay ısıttırır gibi gidip kw' ya custom coil yaptırılmış.. tırnakları ısırarak okudum Zevkli insansınız Vesselam
Burak emeğinize sağlık
Forumda sanirim unutmayacagimiz konular arasında olacak bu guzel emek dolu konu.
Muazzam olmuş elinize sağlık kesenize bereket
Maşallah :D
http://www.kralcaps.com/media/created/crmctc.jpg
Bir kendi arabama yaptiklarima baktim birde bu konuya kendimden utandim resmen ya,masallah diyecek birsey yok...
Hacı müthiş olmuş valla, helal olsun.
Motoru nasıl işlettiniz ? :D
maşallah allah kaza bela vermesin.
maşallah kralım valla bayildim burda ne emek sarfettmişşiniz ne paralar dokulmus ayrı gurur duydum sahsıma maşallah 41 kere
hayyy maşallahh bizdeki projeyse bu ne yada bu projeyse bizdekiler ne??? bizde psikoloji falan bırakmadın maşallah :) allah kaza bela vermesin
Bu direk sanat eseri olmus :) Helal olsun
adamın elı ayagı tıtrıyor yahu okurken. maasallahhh
Bir çok fotografı yorumlara kadar, temsili sanarak ilerledim, sonra başa sardım. Maşallah çok üstdüzey herşeyiyle..
Motoru işletme olayını nasıl hallettiniz ? bir de Serencebey nickni cjp ten mi hatırlıyorum, yanılıyor muyum ?
Mukemmel olmus, Eger saticak olursaniz direk benimle irtibata gecin lutfen:)
Abi sen yaşıyo muydun ya :) ellerinize sağlık mükemmel bir proje- heleki olmayanı yapmak. Maşallah tekrarda emeklerinize sağlık. @BarKing satılırsa alda binelim:D