Patlama durumunda o dikişler dayanamaz, airbag açılır
Printable View
kapının açıldığı yerdeki direkte sünger sarkmış mı banamı ole geliyor?
Muthıs bır proje... Sabır ve cebınıze saglık...
Yaklasık malıyetı ne oldu yada bu tıp bır ısı kaca satmayı dusunuyorsunuz?
Yazılım yapılırken TC dekı benzın kalıtesı goz onune alındı mı?
Turkıye'de kı benzınle hızlanma vıdeosu ve dbn verılerı var mı?
Bu kadar sey elden gectıgı ıcın,dogacak arıza yada sıkıntıda nasıl servıs almayı dusunuyorsunuz?
Yol tutus nasıl,pıste sokmayı dusunuyormusunuz?SS performansında bır makıne olmus...
Tekrardan masallah ve ozel bır parca olmus.
Birkaç firma ile daha anlaşsanız kendiniz üretime geçebilirmişsiniz :D Gerçekten cesaret isteyen fantasik ama müthiş bir işçilik ve çalışma olmuş. İnstagramda görürdük dibimiz düşerdi Tr de de bu tarz kaliteli yapilmis bir aracin olmasi ayrı bir gurur olmuş.
Sorun yok fatihim onlar Ozgurunde dedıgı gıbı hem dayanmaz hemde oranın dıkıslerı daha farklı bır dıkıs :)
Hayır araba coupe, orası kapının oturdugu yer.
Murat abı selam ben Burak tanıyamadın sanırım Barısın orda Miniyleyken baya sohbet etmıstık.
Malıyet konusunda sorular cok fazla gelıyor ama hepsı kendı arkadaslarımız oldugu ıcın bıze yapılan ozel fıyatlar yuzunden bılgı vermeyı tercıh etmıyoruz acıkcası. Arabayıda sımdılık satma gıbı bır planımız yok zıra keyfını almak lazım.
Benzın kalıtesı tabıkı goze alındı ayrıca ve arac sorunsuz sekılde kullanılıyor. Almanyada pompadan aldıgımız 102 oktanla bızım buradakı Ultımate arasında tabıkı gucte farklılıklar vardır. Daha dukkanda aracı olcme sansım olmadı zira fuar ıcın aracları yetıstırmemız lazım.
Arıza ve sıkıntılar konusunda sıkıntı yasayacagımızı zannetmıyorum, nası topladıysak oylede tamır ederız herhalde parca sorunu olmazsa :)
Yol tutus Variant 3 oldugu ıcın gayet ıyı ancak ızmırın asfaltında kılıtlı dıfrensıyel espyı cok zorluyor ve esp frenlere mudahale etmeyı bırakıp pedal potansıyometresındekı degerlerı degıstırıor otomatık.
Pıste sokmayı dusunmuyoruz. Bız gunluk bınılecek keyıf veren kendımızce yapılabılecek en ıyı seyı yapmayı hedefledık. ondan sure kasma pıstte gazlama gıbı bır planımız yok.
Arabayı satmayı dusunursek ılk senı ararız murat abı ;)
Koltuklar Aventadordan alınmış gibi. İç mekan ben burdayım diye bağırıyor.
Gıpta edilecek bi proje valla.
masallah emeginize kesenize ayrıca bu aracı yaparken aklınızda olan fikirlerinize sagliık bu aracı bu hale getirmek herkesın yapabılcegı bı ıs degıl maddı olarak yapabılcek cok ınsan vardır ama dedıgım gıbı aklınızdakı fıkırlerı hayata gecırebılecek cok az ınsan vardır ulkemızde tekrardan masllah kazasız belasız bınmenız dılegıyle
Hocam sen ne yaptın ya , gerçekten emeğine sağlık muhteşem bir proje
uzun zaman sonra vay be dedirten bı proje olmuş.
hayal gucunuze, sabrınıza, emegınıze saglık kesenıze bereket olsun :)
Modifiye dergılerı hala calısıyor olsaydı suan ıkı dergı arasında bı rekabet baslardı kım daha once cekıp kapaga koycak dıye :)
Proje destan yazmış en az 4 kere inceledim ve her seferinde şu şarkıyı açtım
https://www.youtube.com/watch?v=Q4GZdBP7ZWQ
Hayattan soğutan ve sorgulatan anlar. :)
Ben böyle bir işçilik görmedim mükemmel kazasız belasız iyi günlerde kullanın size modesta pure glass coaintg uygulaması için gelicem ama sizin aracı görünce kendi aracımdan soğurum diye gelemiyorum şaka bir yana gelince incelemek isterim :)
Kuzen elinize sağlık müthiş olmuş.
hafta içi bir gün alsancak tarafında görmüştüm gercekten mukemmel olmuş. seside bir okadar etkileyici.elinize saglık
Şapka çıkarılır buna. Maşallah kesenize bereket araba fevkalâdenin fevkinde olmuş Allah kaza bela vermesin...
ben öldüm !
mukemmel olmus orası ayrı :)
YAlnız o makıne de yolda durur :)
maşallah. çok güzel araç. ayrıca proje efsane.
helal olsun diyorum ...
Ben de helal olsun diyorum
emeginize zamaminiza saglik Proje boyle olur iste allah kaza bela gostermesin
Ne desem bilemedim :D emeğinize sağlık, kesenize bereket muhteşem olmuş. Kazasız belasız, hep iyi günlerde kullanın
Sanırım hayatımda gördüğüm en güzel E olmus , mutesem allah kaza bela vermesin
Harika bir proje olmuş emeğinize kesenize bereket.Allah iyi günlerde binmeyi kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin.
Benim kafamdaki sorular ***** :) Neden yeni nesil 4.0 v8 i tercih etmediniz.belki siz projeye başlarken bu makneyi edinmek zordu veya yeni makine olduğu için ne olacağı neler yapacağı belli olmadığındanmı yoksa başka sebebimi var.birde aracınızı neden 4 matic yapmayı düşünmediniz.illaki düşünmüşsünüzdür de özell bir sebebi varmı? ***** tork çok ciddi yol tutuş sorunu illaki olur.Birde KW firması neden v3 kullanmayı tercih etti.clubsport ta yapamazlarmıydı.böyle prof yapılmış bir aracın hakkı olmazmıydı.Sakın yanlış anlamayın harika benimkisi merak etmekten öte değil.
Birde böyle bir projeyi yurt dışında yaptırdığınız için sizi ayrı tebrik ederim. :):icon_tup:
maşallah bu projeye diyecek bir şey yok mükemmel ötesi...
Aracı bugun sabah gordum bu ney lan falan dıyıp gectı gitti ıse geldım pc yi actım karsımda. Tum sorularımın cevabını aldım :D
Cok guzel zevkiniz varmış. harika
Ustat sana su sekilde anlatayim araclarda cok fazla kodlanmasi gereken parametreler var , yani bi tarafi yaparken bi tarafi bozuyorsunuz , motoru bunu alayim altakimi dort ceker yapayim gibi bi fanteziyi malesef gerceklestirmek biraz zor ,
Bu proje iki sene once kurgulanmaya basladi ve ozaman zaten 4.0 makine yoktu sadece 2013 4matic facelift e63 ler vardi , aracin sifir 126 bin euro civarinda almanyada , buda biraz yuksek bir maliyet bir proje icin .
KW da clubsport sistemleri %70 pist % 30 yol icin , V3 ise %80 yol %20 pist kullanimi gibi degerlendirelim , biz yol icin bir arac hazirladigimiz icin clubsport fazlasi ile araci yorucak bir yapida ,
Yol tutusu arkadan iter konusuna gelirsek , 4matic lere gore biraz daha kullanmasi efor gerektiren bir yapida , gerisi zaten tecrube .
Elinize sağlık kesenize bereket,torku gördükten sonra zaten dilim tutuldu :) Kazasız belasız keyifli sürüşler emeğinize sağlık
Lütfen bitmesin diyerek okuduğum ender konulardan biri oldu. Çok çok çok profesyonel bir proje olmuş, emeğinize cebinize sağlık.
Söylenebilecek hiçbişey yok gerçekten.. Maşallah emeğinize sağlık mükemmel bir proje olmuş bende çoğu arkadaş gibi iç mekan resimlerini çizim sandım gerçekten. Tekrardan maşallah Tr de böyle şeylerin yapılması çok gurur verici..
biri şu konuyu silsin kaldırsın birşey yapsın.. Güncellendikçe hayattan beklentilerim azalıyor yaşama sevincimi kaybediyorum daralıyorum :D
Maşallah. Allah daha iyilerini nasip etsin :)
Bu mükemmel bir proje olmuş ama bir o kadarda maliyetli sanırım maşallah.
Burak arabayı incele dediğinde akşam gelip bakıcam dedim geç saate kaldık gitmişti onlar ama araç içi sanat eseri tarifi yok gidin inceleyin.
Tek kelime ile muhteşem olmuş. Bu işe girmek bile başlı başına cesaret ister tebrikler. Maliyet açısını bir de şu yönden sorarsam umarım cevap verirsiniz. Böyle bir aracı biz yaptırmaya kalkarsak bize neye patlar :)
Fuarda canlı olarak gördüm çok şaşırdım gerçekten çok çok başarılı bir araç.
bende fuarda canlı gördüm sağolsunlar aracın içinide açtılar sağını solunu kurcaladık :D
Aracın içini canlı görünce ben
http://community.us.playstation.com/...v=mpbl-1&px=-1
konuyu açan abimizin bizzat elini sıkıp böle bir araç için ve bize aracı gösterdikleri için teşekkür ettim araç gerçekten muhteşemdi
Fuarın ilk günü gidip inceleme fırsatım oldu , Burak Bey sağolsun aracın içini açtı vs yakından ilgilendi.
Tekrardan güle güle kullanın , mükemmel olmuş.
Mercedes'ten gelen oldu mu fuarda , geldilerse tepkileri ne oldu acaba :)