naptın sen yaaa maşallah emeğinize kesenize bereket. bizimkilerde projeye spoon ayna spoon kanat koysun anasını satayım sonrada yeni proje için satılık :D
Printable View
naptın sen yaaa maşallah emeğinize kesenize bereket. bizimkilerde projeye spoon ayna spoon kanat koysun anasını satayım sonrada yeni proje için satılık :D
Tebrik ederim.
Çok güzel olmuş Rabbim nazardan korusun.
Rakam olarak bu proje ne kadar tuttu?
Heyyyytt bee muaazzam güzel olmuş.Bu konudan sonra proje için konu açacaklara güzel bir referans olur bence.Anlatım Resimler vs çok güzel.Yine kendine yakışanı yapmışsın burak kankacım:)
telefondan baglaniyorum bi foto atiyorum :)
http://i16.photobucket.com/albums/b5...psq0fyf4ae.jpg
Kokpit alev alacak :hehe: Çok iyi ya :D
Burak Abi airbaglerde kaplanmış. Allah göstermesin ama açılma esnasında sorun teşkil etmez mi ?
kapının açıldığı yerdeki direkte sünger sarkmış mı banamı ole geliyor?
Muthıs bır proje... Sabır ve cebınıze saglık...
Yaklasık malıyetı ne oldu yada bu tıp bır ısı kaca satmayı dusunuyorsunuz?
Yazılım yapılırken TC dekı benzın kalıtesı goz onune alındı mı?
Turkıye'de kı benzınle hızlanma vıdeosu ve dbn verılerı var mı?
Bu kadar sey elden gectıgı ıcın,dogacak arıza yada sıkıntıda nasıl servıs almayı dusunuyorsunuz?
Yol tutus nasıl,pıste sokmayı dusunuyormusunuz?SS performansında bır makıne olmus...
Tekrardan masallah ve ozel bır parca olmus.
Birkaç firma ile daha anlaşsanız kendiniz üretime geçebilirmişsiniz :D Gerçekten cesaret isteyen fantasik ama müthiş bir işçilik ve çalışma olmuş. İnstagramda görürdük dibimiz düşerdi Tr de de bu tarz kaliteli yapilmis bir aracin olmasi ayrı bir gurur olmuş.
Sorun yok fatihim onlar Ozgurunde dedıgı gıbı hem dayanmaz hemde oranın dıkıslerı daha farklı bır dıkıs :)
Hayır araba coupe, orası kapının oturdugu yer.
Murat abı selam ben Burak tanıyamadın sanırım Barısın orda Miniyleyken baya sohbet etmıstık.
Malıyet konusunda sorular cok fazla gelıyor ama hepsı kendı arkadaslarımız oldugu ıcın bıze yapılan ozel fıyatlar yuzunden bılgı vermeyı tercıh etmıyoruz acıkcası. Arabayıda sımdılık satma gıbı bır planımız yok zıra keyfını almak lazım.
Benzın kalıtesı tabıkı goze alındı ayrıca ve arac sorunsuz sekılde kullanılıyor. Almanyada pompadan aldıgımız 102 oktanla bızım buradakı Ultımate arasında tabıkı gucte farklılıklar vardır. Daha dukkanda aracı olcme sansım olmadı zira fuar ıcın aracları yetıstırmemız lazım.
Arıza ve sıkıntılar konusunda sıkıntı yasayacagımızı zannetmıyorum, nası topladıysak oylede tamır ederız herhalde parca sorunu olmazsa :)
Yol tutus Variant 3 oldugu ıcın gayet ıyı ancak ızmırın asfaltında kılıtlı dıfrensıyel espyı cok zorluyor ve esp frenlere mudahale etmeyı bırakıp pedal potansıyometresındekı degerlerı degıstırıor otomatık.
Pıste sokmayı dusunmuyoruz. Bız gunluk bınılecek keyıf veren kendımızce yapılabılecek en ıyı seyı yapmayı hedefledık. ondan sure kasma pıstte gazlama gıbı bır planımız yok.
Arabayı satmayı dusunursek ılk senı ararız murat abı ;)
Koltuklar Aventadordan alınmış gibi. İç mekan ben burdayım diye bağırıyor.
Gıpta edilecek bi proje valla.
masallah emeginize kesenize ayrıca bu aracı yaparken aklınızda olan fikirlerinize sagliık bu aracı bu hale getirmek herkesın yapabılcegı bı ıs degıl maddı olarak yapabılcek cok ınsan vardır ama dedıgım gıbı aklınızdakı fıkırlerı hayata gecırebılecek cok az ınsan vardır ulkemızde tekrardan masllah kazasız belasız bınmenız dılegıyle
Hocam sen ne yaptın ya , gerçekten emeğine sağlık muhteşem bir proje
uzun zaman sonra vay be dedirten bı proje olmuş.
hayal gucunuze, sabrınıza, emegınıze saglık kesenıze bereket olsun :)
Modifiye dergılerı hala calısıyor olsaydı suan ıkı dergı arasında bı rekabet baslardı kım daha once cekıp kapaga koycak dıye :)
Proje destan yazmış en az 4 kere inceledim ve her seferinde şu şarkıyı açtım
https://www.youtube.com/watch?v=Q4GZdBP7ZWQ
Hayattan soğutan ve sorgulatan anlar. :)
Ben böyle bir işçilik görmedim mükemmel kazasız belasız iyi günlerde kullanın size modesta pure glass coaintg uygulaması için gelicem ama sizin aracı görünce kendi aracımdan soğurum diye gelemiyorum şaka bir yana gelince incelemek isterim :)